レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var 4 personer til frokost pÃ¥ The Falcon Hotel i Sandvig idag . Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smÞrrebrÞd hver , 3 fik S... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hotellet ligger skÞnt. Personalet er meget imÞdekommende. Maden er i top. VÊrelset fint med udgang til opholdssteder pÃ¥ begge sider. Masser af hyggelige oaser. En meget dejlig ferie og anderledes pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Spiste frokost pÃ¥ Falcon. Bestilte to stykker smÞrrebrÞd. HÞnsesalat og Roastbeef. Baconen var fravÊrende i hÞnsesalaten, ligesom champignonerne var blÞde og virkede rÃ¥ og ikke stegt. Selve hÞnsesalat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SkÞn beliggenhed, dejlig morgenmad i skÞnt interior og sÞdt personale. Det bedste var nok personalets imÞdekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsvÊrdi, som de fandt og sendte til os.... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

En rigtig dejlig oplevelse.

Hotellet ligger skÞnt. Personalet er meget imÞdekommende. Maden er i top. VÊrelset fint med udgang til opholdssteder på begge sider. Masser af hyggelige oaser.
En meget dejlig ferie og anderledes på den gode måde.

2026幎5月17日

Var 4 personer til frokost på The

Var 4 personer til frokost på The Falcon Hotel i Sandvig idag .
Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smÞrrebrÞd hver , 3 fik Sol over Gudhjem, og en fik ChristiansØ pige sildemad , hertil en kÞlig FadÞl / Svaneke MÞrk Guld. Bagefter fik 3 Roastbeef og en fik HÞnsesalat, alt meget meget lÊkkert , Virkelig flinke og sÞde mennesker der driver stedet . Vi kommer helt sikkert igen

Helle-Henrik - Githa og Rene

2026幎5月15日

SkÞn perle

SkÞn beliggenhed, dejlig morgenmad i skÞnt interior og sÞdt personale.
Det bedste var nok personalets imÞdekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsvÊrdi, som de fandt og sendte til os. Tak for det.
Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

2026幎3月21日
5぀星のうち2の評䟡

Trist frokost oplevelse

Spiste frokost på Falcon. Bestilte to stykker smÞrrebrÞd. HÞnsesalat og Roastbeef. Baconen var fravÊrende i hÞnsesalaten, ligesom champignonerne var blÞde og virkede rå og ikke stegt. Selve hÞnsesalaten smagte ikke af noget. På roastbeefen, manglede der peberrod, pickles var en gul flydende masse uden skyggen af knasende grÞnsager, og de stegte lÞg var kommet ud af en bÞtte fra Brugsen. Det eneste der var godt var de tykke stykker af let ristede rugbrÞd, men det Êndrer ikke på at intet ved de to stykker smÞrrebrÞd lignede eller smagte som det der stod på menukortet.

2026幎4月23日
5぀星のうち3の評䟡

Ikke komfortabel og Ret Slidt

Ret Slidt. MÞbler er ikke komfortable at side på. BadvÊrelse meget lille, vand lÞber ovenpå på toilettet. Mangler plads omkring sengen, den er klemt mellem to vÊgge og man skal kravle i den. Morgenmad er ringe, intet omelet, intet syltetÞj der er sÞd, juice var for gammel fÞrste dag.

2025幎7月19日

Superdejligt hotel

Superdejligt hotel - ligger perfekt med udsigt over vandet. Elsker safaristilen og akvariet med gobler - dejlige vÊrelser, lÊkker morgenmad og mest af alt virkelig sÞde personaler og servicen i top. Kan varmt anbefale et besÞg.

2025幎7月3日

Hotel Falcon udstrÃ¥ler god atmosfÊre

Hotel Falcon udstråler god atmosfÊre lige fra ankomst. Man fÞler sig meget velkommen.
Personale er engageret og serviceminded, vÊrelserne gode og både morgenmad og middag upåklagelig. Restauranten er noget ganske sÊrligt, med sin spÊnddnde udsmykning.
Vi er klar til snarlig gensyn.

2025幎6月24日
5぀星のうち4の評䟡

Super hyggeligt hotel

Super hyggeligt hotel, der virkelig har evnet og skabe en helt unik stemning i loungen og restauranten. Personalet tog godt imod en, og man kom nemt og bekvemt til sit vÊrelse.

VÊrelse 3 er i stue huset og er pÊnt stor, og hyggeligt, badevÊrelset er gammel, men pÊn og godt indrettet.
Sengen står dog lidt upraktisk oppe i en ende så man er nÞd til og kravle ind og ud igennem fodenden, og så mangler der et natbord af en art.

2025幎5月3日
5぀星のうち5の評䟡

Falcon en skÞn tidslomme.

Når man ankommer er det som at trÊde ind i Karen Blixens verden. Hyggelige omgivelser og stuer med mange sidde muligheder som at lÊse, nyde udsigten, eller bare fordybelse. Personalet og det gÊlder alle er utroligt sÞde og hjÊlpsomme man fornemmer at de vil gÞre alt for at vi skal have det godt som gÊst. Restauranten servere utroligt lÊkkert mad, ros til kokken. VÊrelser er gode med afdÊmpet farver og havudsigt. Alle rum på hotellet er med afdÊmpet farver, og dÊmpet musik i stuerne som passer til omgivelserne. Hotellet indbyder til fred og ro.
En oplevelse vÊrd.

2024幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

Dejligt personale og skÞnt personale på hotel Falcon.

Aldrig besÞgt Bornholm fÞr, og var pÃ¥ alle mÃ¥der overrasket. Falcon Hotel i Allinge bÞd os velkommen, med smilende personale, dejlige vÊrelser, og maden vi fik serveret i restauranten var ganske enkelt glimrende.Morgenmadsbuffetten var lÊkker og gennemtÊnkt, med gode rÃ¥varer og med madspild for Þje. Ånden og hele atmosfÊren pÃ¥ hotellet var en skÞn blanding af “Badehotel og Karen Blixen i Kenya”. Vi kommer helt sikkert igen.

2024幎3月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス