Var 4 personer til frokost pÃ¥ The Falcon Hotel i Sandvig idag . Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smÞrrebrÞd hver , 3 fik S... ãã£ãšèŠã
Hotellet ligger skÞnt. Personalet er meget imÞdekommende. Maden er i top. VÊrelset fint med udgang til opholdssteder pÃ¥ begge sider. Masser af hyggelige oaser. En meget dejlig ferie og anderledes pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Spiste frokost pÃ¥ Falcon. Bestilte to stykker smÞrrebrÞd. HÞnsesalat og Roastbeef. Baconen var fravÊrende i hÞnsesalaten, ligesom champignonerne var blÞde og virkede rÃ¥ og ikke stegt. Selve hÞnsesalat... ãã£ãšèŠã
SkÞn beliggenhed, dejlig morgenmad i skÞnt interior og sÞdt personale. Det bedste var nok personalets imÞdekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsvÊrdi, som de fandt og sendte til os.... ãã£ãšèŠã
Strandvejen 99, 3770, Allinge - Sandvig, ãã³ããŒã¯
- 52193037
- info@thefalconhotel.dk
- thefalconhotel.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En rigtig dejlig oplevelse.
Hotellet ligger skÞnt. Personalet er meget imÞdekommende. Maden er i top. VÊrelset fint med udgang til opholdssteder på begge sider. Masser af hyggelige oaser.
En meget dejlig ferie og anderledes på den gode måde.
Var 4 personer til frokost pÃ¥ TheâŠ
Var 4 personer til frokost på The Falcon Hotel i Sandvig idag .
Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smÞrrebrÞd hver , 3 fik Sol over Gudhjem, og en fik Christiansà pige sildemad , hertil en kÞlig FadÞl / Svaneke MÞrk Guld. Bagefter fik 3 Roastbeef og en fik HÞnsesalat, alt meget meget lÊkkert , Virkelig flinke og sÞde mennesker der driver stedet . Vi kommer helt sikkert igen
Helle-Henrik - Githa og Rene
SkÞn perle
SkÞn beliggenhed, dejlig morgenmad i skÞnt interior og sÞdt personale.
Det bedste var nok personalets imÞdekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsvÊrdi, som de fandt og sendte til os. Tak for det.
Vi kommer helt sikkert tilbage igen.
Trist frokost oplevelse
Spiste frokost på Falcon. Bestilte to stykker smÞrrebrÞd. HÞnsesalat og Roastbeef. Baconen var fravÊrende i hÞnsesalaten, ligesom champignonerne var blÞde og virkede rå og ikke stegt. Selve hÞnsesalaten smagte ikke af noget. På roastbeefen, manglede der peberrod, pickles var en gul flydende masse uden skyggen af knasende grÞnsager, og de stegte lÞg var kommet ud af en bÞtte fra Brugsen. Det eneste der var godt var de tykke stykker af let ristede rugbrÞd, men det Êndrer ikke på at intet ved de to stykker smÞrrebrÞd lignede eller smagte som det der stod på menukortet.
ImÞdekommende vÊrt
ImÞdekommende vÊrt, skÞnt hotel, der bare ligger det helt rigtige sted i Allinge.
Kan kun anbefale the falcon hotel.
DÃ¥rlig chef som ikke vil godtage enâŠ
DÃ¥rlig chef som ikke vil godtage en arbejdsskade
Super god stemning
Super god stemning, dejligt mad og skÞn betjening
Ikke komfortabel og Ret Slidt
Ret Slidt. MÞbler er ikke komfortable at side på. BadvÊrelse meget lille, vand lÞber ovenpå på toilettet. Mangler plads omkring sengen, den er klemt mellem to vÊgge og man skal kravle i den. Morgenmad er ringe, intet omelet, intet syltetÞj der er sÞd, juice var for gammel fÞrste dag.
Fik rejer og rose på terrassen
Fik rejer og rose på terrassen, super betjening og dejlig beliggenhed.
Superdejligt hotel
Superdejligt hotel - ligger perfekt med udsigt over vandet. Elsker safaristilen og akvariet med gobler - dejlige vÊrelser, lÊkker morgenmad og mest af alt virkelig sÞde personaler og servicen i top. Kan varmt anbefale et besÞg.
Hotel Falcon udstrÃ¥ler god atmosfÊreâŠ
Hotel Falcon udstråler god atmosfÊre lige fra ankomst. Man fÞler sig meget velkommen.
Personale er engageret og serviceminded, vÊrelserne gode og både morgenmad og middag upåklagelig. Restauranten er noget ganske sÊrligt, med sin spÊnddnde udsmykning.
Vi er klar til snarlig gensyn.
Bedste på nordspidsen af Bornholm
SkÞnt hotel og utroligt hjÊlpsomt og sÞdt personale. Kan kun anbefale det
Super hyggeligt hotel
Super hyggeligt hotel, der virkelig har evnet og skabe en helt unik stemning i loungen og restauranten. Personalet tog godt imod en, og man kom nemt og bekvemt til sit vÊrelse.
VÊrelse 3 er i stue huset og er pÊnt stor, og hyggeligt, badevÊrelset er gammel, men pÊn og godt indrettet.
Sengen står dog lidt upraktisk oppe i en ende så man er nÞd til og kravle ind og ud igennem fodenden, og så mangler der et natbord af en art.
En hyggelig aften i Restauranten
En hyggelig aften i Restauranten. God mad og vin, meget hyggelig omgivelser, god betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Falcon en skÞn tidslomme.
Når man ankommer er det som at trÊde ind i Karen Blixens verden. Hyggelige omgivelser og stuer med mange sidde muligheder som at lÊse, nyde udsigten, eller bare fordybelse. Personalet og det gÊlder alle er utroligt sÞde og hjÊlpsomme man fornemmer at de vil gÞre alt for at vi skal have det godt som gÊst. Restauranten servere utroligt lÊkkert mad, ros til kokken. VÊrelser er gode med afdÊmpet farver og havudsigt. Alle rum på hotellet er med afdÊmpet farver, og dÊmpet musik i stuerne som passer til omgivelserne. Hotellet indbyder til fred og ro.
En oplevelse vÊrd.
Best staff
Best staff, best view, best food. Cant find ONE bad thing about hotel
Falcon. a 5 star experience and diffently COMMING backð
Amazing hospitality
Amazing hospitality - amazing food and a very good atmosphere. We will recommend it at any time.
Dejligt personale og skÞnt personale på hotel Falcon.
Aldrig besÞgt Bornholm fÞr, og var pÃ¥ alle mÃ¥der overrasket. Falcon Hotel i Allinge bÞd os velkommen, med smilende personale, dejlige vÊrelser, og maden vi fik serveret i restauranten var ganske enkelt glimrende.Morgenmadsbuffetten var lÊkker og gennemtÊnkt, med gode rÃ¥varer og med madspild for Þje. à nden og hele atmosfÊren pÃ¥ hotellet var en skÞn blanding af âBadehotel og Karen Blixen i Kenyaâ. Vi kommer helt sikkert igen.