レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super dejlig kro og super lÊkkert mad. God stort vÊrelse. Super god betjening på kroen .kan varmt anbefales. Og kromutter er sÞd og venlig dejlig betjening og vil helt klart komme igen.

Super god kro, og kromutter er sÞd og venlig. Dejlig betjening og super god mad. Vil helt klart komme igen. Da servicen er helt i top. Dejlig vÊrelser. Og en super dejlig bÃ¥dfart til femÞ Þen. Menne... もっず芋る

Det vÊrst tÊnkelige ophold. DÃ¥rlig kedelig mad, drikkevarer kom fÞrst da vi var midt i maden. Triste kedelige vÊrelser, aflÞb/toilet virker ikke ordentligt. MÞrkt og intet lys der viser vej til Annex.... もっず芋る

Dejlig Þ. FemÞ kro er ikke et besÞg vejr . Sikken et nedslidt vÊrelse og sengene har kun fjedre, ingen madras, 2 lamper der virker . PÃ¥ badevÊrelset kun mÞrkegult lys. Vi kom i pÃ¥sken og de vidste ikk... もっず芋る

䌁業情報

1. 宿屋
  2. レストラン

圓該䌁業による蚘述

FemÞ kro, spise sted, familie fester, overnatning, kursuscenter og feriecenter. Stedet hvor du kan slappe af, holde familie weekend og afholde kurser i rolige omgivelse

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

54件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Super god kro

Super god kro, og kromutter er sÞd og venlig. Dejlig betjening og super god mad. Vil helt klart komme igen. Da servicen er helt i top. Dejlig vÊrelser. Og en super dejlig bådfart til femÞ Þen. Mennesker der bor her på Þen er meget snaksaglig

2026幎4月22日

FemÞ kro

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ

Anderledes, men fantastisk afbrÊk fra hverdagen

Bedre sent end aldrig! Men vi lovede sÞde Kromutter Pia, at skrive en anmeldelse af vores ophold på 2 dage på FemÞ Kro.

VÊrelset var skuffende, rimelig trÊt og trÊngte til en opfriskning, da det var gammeldags og slidt. Men selvom vÊrelset var kedeligt, opvejede lokalmiljÞet, baren, restauranten og isÊr personalet på FemÞ Kro det hele, så det blev en uforglemmelig oplevelse.

Pia tog hånd om os to forvirrede unge KÞbenhavnere og inkluderede os under FemÞ jubilÊum, hvor den stod på fin mad og godt selskab.

Selv efter lukketid, havde hun plads til at vi kunne hygge videre og få en sludder for en sladder.

Så alt i alt, kan vi kun anbefale at tage et smut forbi FemÞ Kro.

De bedste hilsner,
Mike og Louisa

2025幎5月15日

Fin Êldre kro

Fin Êldre kro, god senge, dejlig mad og god og venlig betjening. En dejlig efterårs tur. Kroens ejer Pia er et fantastisk menneske og servicen er i top! Tak for opholdet på FemÞ

2025幎10月17日

FemÞ kro ved fÞrste Þjekast

FemÞ kro ved fÞrste Þjekast, ser virkelig idyllisk ud, og giver de bedste forhåbninger og drÞmme for et dejligt ophold. Men så stopper det også der.
VÊrelserne er ikke pÃ¥ kroen, og vÊrelserne, har ikke som i mine drÞmme, en lille terrasse med udsigt over femÞ og de blomstrende gule marker. Vi blev indkvarteret i et gammelt slidt vÊrelse pÃ¥ modsatte side hvor kroen har omkring 24 vÊrelser, alle indrettet i den fine nordiske stil. Det eneste nordiske var kulden og mÞrket. Den eneste pynt var de edderkopper, som selv fandt vejen rundt i rummet, og en ventilator som hang ud af vÊggen. PÃ¥ badevÊrelset var der ingen sÊbe og toilettet havde skylle problemer. Istedet for at vinke farvel til sit skyl, kunne man blot sige pÃ¥ gensyn enten i toilettet eller i gulv aflÞbet for bruseren👋
Jeg blev lidt i tvivl da jeg så sengetÞjet. kunne vi forvente en natlig gÊst på vÊrelset, som endnu ikke var tjekket ud inden vi kom? Eller var det hevet op af en krÞllet bunke rent sengetÞj?
Vi havde bestilt gennem Risskov bilferie dette skÞnne ophold med 2 gange morgenmad og 2 gange 3 retters menu. Vi fik stegt flÊsk med persillesovs. Kartoflerne var gode men flÊsket var stadig noget blÞdt. Dagen efter var det 2 meget små rÞdspÊtter, ikke fÊrdig stegte og med samme tilbehÞr. Ikke sÊrlig opfindsomt fra kÞkkenets side. Maden kunne have vÊret lÊkkert men tilberedningen var langt under middel. Desserten bestod begge dage af vaniljeis med jordbÊr skum, med eller uden kage. Forretten våd icebergsalat med, enten rejer eller krabbe salat. Personalet var dog sÞde og med humor. Men aftenen på kroen forlÞb så forfÊrdeligt, med en uendelig perlerÊkke af dårlige madoplevelser og forglemmelser. Trods det at kun fem borde var optaget. Min mand og jeg, skyndte os derfor at spise vores 3 dage gamle kage, med endnu to kugler is og skum samt lunken kaffe i en fart, og forlod den trykkede atmosfÊre i krostuen. Tilbage på vÊrelset kune vi sidde i den krÞllede seng og glo på den bare vÊg i den kolde nordiske stil.
Jeg kunne ikke sove, grundet den dÃ¥rlige oplevelse, og da jeg sÃ¥ endelig faldt i sÞvn fik jeg mareridt, sÃ¥ min mand mÃ¥tte vÊkke mig og bede mig lade vÊre med at lyde som om jeg spillede pÃ¥ sav😏
Jeg må bare sige, at hvis man ikke er helt sikker på, om man er klar til at stille op til programmet, Alene i vildmarken, Så kan man starte med en tur på FemÞ kro, der smager fisken heller ikke af noget og sengene er hårde og kolde.
FemÞ kro... Få nu styr på det. Hvis I Þnsker at drive den skÞnne kro. Giv en reel beskrivelse af hvad man kan forvente evt. Et step mere end et shelter. Tak Line

2025幎6月7日

Ringe mad

Vi bestilte rÞdspÊttefilet og flÊsk med persillesovs
 det var SÅ ringe - kartofler og sovs smagte af ingenting!! FlÊsket var knapt stegt - blÊvrende - sÃ¥ klamt.. rÞdspÊtten var blÞd og fyldt med ben - vi kommer ikke igen! Jeg kunne selv lave det 1000 gange bedre!!

2025幎5月31日

Fantastisk bryllupsfest

FemÞ kro og deres personale har vÊret helt fantastiske til vores bryllupsfest.!

Pia , gjorde alt hvad hun kunne for at imÞdekomme vores Þnsker, og hendes personale var lige så smilende og servicemindet som Pia.
1000 tak for jer !

At alle vores gÊster kunne overnatte og slutte dagen/natten af med morgenmad var bare så skÞn en måde at slutte af på.

Vi ses helt sikkert igen !

2025幎5月10日
自発的なレビュヌ

Glem de enstjernede anmeldelser af dette sted. De er helt uden for skiven. FemÞ Kro er en Êldgammel, charmerende og autentisk kro, hvor Ã¥benhed, hygge og nÊrvÊr er i hÞjsÊdet. Vi holdt nytÃ¥rsaften pÃ¥ stedet med overnatning og alt inklusive. Et fremragende arrangement, hvor de lokale tog imod “os udefra” med nysgerrighed og hjertevarme. Fest med levende musik, jazz, historiefortÊlling, fÊllesskab og munter vrÞvlesnak i krosturen. Maden var hjemmelavet, klassisk og veltilberedt uden dikkedarer. Nej, ikke gourmet, men absolut godkendt. VÊrelserne var rene og dejlig varme i den kolde, blÊsende december. Betjeningen var effektiv og venlig, selvom der uden tvivl var travlt og masser bag kulissen, der skulle fikses og reddes. FemÞ Kro er et fantastisk sted. BesÞg det og fÃ¥ en stor bid af Þens smukke sjÊl.

2024幎12月31日

Kroophold

Hjemkommet fra en skÞn weekend på FemÞ kro. Dejlig mad, god stemning og imÞdekommende personale.
Vi har hygget og grinet hele weekenden. Mange hilsner til krofatter fra
Lilian og Per - RÞnnebÊksholm samt
Bettina og Torben- Gyrstinge

2024幎10月11日

**Hold jer vÊk fra FemÞ Kro

**Hold jer vÊk fra FemÞ Kro – elendig mad og uacceptabel opfÞrsel!**

Hvis du overvejer at besÞge FemÞ Kro, så tÊnk dig godt om! Vi havde bestilt bord i god tid, men det skulle vi aldrig have gjort. Servicen var skandalÞs, og maden var direkte uspiselig.

Vi bestilte fire gange stegt flÊsk med persillesovs, og hvad fik vi? BrÊndt flÊsk, én kartoffel per mand og sÞlle 50 ml sovs til deling – og sÃ¥ skulle vi betale ekstra for mere af den billige skodsovs fra Rema 1000! To af os fik en forret, der bestod af frossen laks – helt Êrligt, det er fuldstÊndig utilgiveligt.

Men det vÊrste? Da vi stille og roligt påpegede over for den rÞdhårede tjener, at flÊsket var brÊndt på, blev en af os kaldt "retarderet"! Det er fuldstÊndig uacceptabelt at blive talt til på den måde. Hvad bilder de sig egentlig ind?

Og Þllene? Flade og smagte af vand. Det var som at drikke skyllevand.

Alt i alt: Hold jer langt vÊk fra FemÞ Kro. Elendig mad, flad service og en opfÞrsel fra personalet, der er til grin. Aldrig igen!

2024幎9月21日

Det vÊrst tÊnkelige ophold

Det vÊrst tÊnkelige ophold. Dårlig kedelig mad, drikkevarer kom fÞrst da vi var midt i maden. Triste kedelige vÊrelser, aflÞb/toilet virker ikke ordentligt. MÞrkt og intet lys der viser vej til Annex. Annexbygning klam og med dårlig lugt. Opholdsrum vÊldigt grimt og ulÊkkert med fjernsyn som ikke er sat til. Krostue optaget af personale så man ikke fÞler sig velkommen. Priser på vin og rejecocktail skruet helt i vejret, bestemt ikke anbefalelsesvÊrdigt. SÊtter aldrig mine ben der igen.

2024幎9月20日

DÃ¥rlig service

Ringede for at bruge et vÊrelse fik endelig en prustende mand i rÞret der fortÊller at jeg bare kunne gå ind på deres hjemmeside og da jeg så forklarer at jeg ikke kan finde hvor jeg kan bruge et gavekort ja så fortÊller han at han har pissetravl og vil ringe tilbage

2024幎7月5日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg helt kunne undlade og give en

Hvis jeg helt kunne undlade og give en stjerne, så gjorde jeg det.
FemÞ er den skÞnneste Þ, men hold jer fra ophold på kroen.
Vi har april 2024 afholdt sÞnnens konfirmation og desvÊrre med stor fortrydelse.
Forinden var det aftalt pr. Mail at vores bÞrn samt konfirmanden og hans 2 venner var med halv pris.
Der var i kontrakten sat 24 dobbeltvÊrelser af til os, da vi ankom var der 23, så vi måtte selv rykke rundt på senge for at få den sidste mand ind på et vÊrelse.
I kontrakten er der Þl, vin og vand ad libitum og alligevel blev jeg opkrÊvet for 6 irish coffee. Så man uden min tilladelse havde udleveret og opkrÊvede mig derefter.
Vi havde gudskelov bestilt uden sengelinned, hvilket gjorde at vi tydeligt kunne se, hvor ulÊkkert både senge, dyner og hovedpuder var. Alle var med store gule skjolder og flere senge manglede topmadrasser.
VÊrelserne er virkelig af gammel dato og flere ting fremstod beskidte og Þdelagte. Selv toilettet sad lÞst og flere fliser gået i stykker.
Maden vi fik var ligeså dårlig.
- En rejecocktail med advokado.
DesvÊrre svÞmmede rejerne stadig, da de blev serveret. Hvilket medfÞrte, at der intet dressing var da det helt var tyndet af vandet fra rejerne. Og så manglede advokadoen.

- OksemÞrbrad m. Asparges viklede i bacon og kartofler m. Bearnaise sauce.
Baconen var uden tvivl for gammel og smagte bare underligt. Der lå 3 små kartofler, med en klat så tyk bearnaise, at den blev siddende. Det var uden tvivl en kÞbt bÞtte bearnaise.

- Hvid chokolade mousse
Man vÊlger at servere en skildt mousse, i steden for og lave en anden lÞsning. Moussen var uspiselig.

Envidere vÊlger man og servere alkohol til konfirmanden og hans venner som er 13, 14 år og igen uden min accept.

Vi havde i vores kontrakt musiker med, men han ville tilsyneladende hellere holde pauser end og spille.
Alt i alt var han mere til pause en vi fik gavn af ham.

Ved afgang påtalte jeg nogen af tingene og Michael som er Þkonomi ansvarlig, er egentlig bare flabbede i hans kommunikation og benÊgter alt.

Jeg skriver derfor en mail og påpeger disse ting.
FÞrst jeg en pÊn mail tilbage og de ville kigge på det og vende tilbage.
Jeg bad om og få refunderet, både i forhold til, at der var opkrÊvet fuld betaling for alle bÞrn, desserten, det manglende vÊrelse og for det alkohol som uden min accept er udleveret.
I skriver de vil refundere noget og ikke det hele. Da jeg spÞrg specifikt begynder de ikke og svare. Når jeg ringer tager de ikke telefonen. Til sidst melder min mand sig på banen og efterfÞlgende begynder Michael og finde på påstande om rygning på vÊrelserne og oprydning udenfor.
Inden vi forlod kroen gik vi en runde for og vÊre sikker på vi forlod det pÊnt.
Til sidst skrev min mand, at han ville tag fÊrgen over til en snak.
EfterfÞlgende ville kroen giv os et afslag på 4900 hvilket på ingen måde hÊnger sammen, men her orkede vi ikke lÊngere og tage kampen.
Flere andre gÊster i barren advarede os på det kraftigste om ekstra regninger mm.
Til alt held er vi en familie der selv forstår og sÊtte en god fest igang. Men aldrig vil jeg anbefale nogen og besÞge kroen eller afholde arrangementer på kroen. De er så sÞde indtil der skal afregnes eller man opdager fejl og mangler.

2024幎4月13日
FemÞ Kroanno2022 ロゎ

FemÞ Kroanno2022 からの回答

KÊre Catharina Mundeling.

FÞrst vil vi sige tak, fordi du har givet dig tid til at skrive til os.
Din besked krÊver et konstruktivt svar som vi hermed sender.
VedrÞrende antal vÊrelser, så kom der afbud i sidste Þjeblik,
som reducerede antallet af vÊrelser.
BÞrn under 12 år er med til reduceret pris, når de overnatter i ekstra
Opredninger i forÊldres vÊrelse. Konfirmanden og dennes venner
Havde egne vÊrelser og var naturligvis over 12 år.
Vi har fra kroens side på ingen måde serveret alkohol for mindreårige.
Derimod vil vi påpege, som vi tidligere har gjort dig opmÊrksom på, at der efter
Festen blev fundet jeres medbragte flasker shots og engangsglas.
Det er korrekt, at vi havde en mailkorrespondence efterfÞlgende, og at vi
Refunderede det aftalte belÞb.

FemÞ

Dejlig Þ. FemÞ kro er ikke et besÞg vejr . Sikken et nedslidt vÊrelse og sengene har kun fjedre, ingen madras, 2 lamper der virker . På badevÊrelset kun mÞrkegult lys. Vi kom i påsken og de vidste ikke hvad varme er , skide kolde alle steder. Ingen sukkerfri sodavand og gamle teposer. Det eneste positive er vores fiske/skaldyrs tallerken (ikke buffe) . Det var super godt og lille morgenmad.

2024幎3月29日

Dejligt ophold på FemÞ Kro

Vi har haft et ophold på FemÞ Kro med 2 overnatninger via Risskov Bilrejser. Vi fÞlte os velkommen på kroen straks ved ankomsten. Efter indkvarteringen fik vi en kop kaffe. VÊrelserne ligger tÊt på kroen. De var som forventet pÊne og rene. Om aftenen fik vi et godt måltid velsmagende mad. Morgenbordet indeholdt alt, hvad man kan forvente. NÊste aften fik vi 3 retters lÊkker anretning. Betjeningen var hele tiden kompetent og venlig. Vi har kun godt at sige om kroen og kan varmt anbefale et ophold der. Og så gÞr det ikke noget, at FemÞ er en dejlig Þ.

2023幎5月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。