レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte en Harley Benton StreetBox-60 hos Thomann. Efter kun 5 ugers almindelig brug gik forstÊrkeren i stykker. Produktet fremstÃ¥r som et white-label Kina-produkt, og min oplevelse er, at kva... もっず芋る

Handler aldrig der igen! Vi havde udset os en hÞjtaler til brug i Roskilde Festivals perioden. Efter en uge hvor vi skulle have folk i campen til at betale ham som lagde ud var prisen steget 600 kr... もっず芋る

Bestilte en gave onsdag og fik oplyst en levering pÃ¥ max 5 dage med DHL. Jeg rykker 2 dage efter, da jeg kan se varen stadig ikke er scannet fÞrste gang. Kundeservice forsikrer mig igen om, at dhl... もっず芋る

䌁業情報

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

27件のレビュヌ

Deffekt produkt retur efter rep. 5 uger gammel

Jeg kÞbte en Harley Benton StreetBox-60 hos Thomann. Efter kun 5 ugers almindelig brug gik forstÊrkeren i stykker. Produktet fremstår som et white-label Kina-produkt, og min oplevelse er, at kvaliteten ganske enkelt ikke matcher forventningen.

Da forstÊrkeren var så ny, Þnskede jeg at returnere den og i stedet opgradere til et mere stabilt og pålideligt produkt, naturligvis mod betaling af prisdifferencen. Det blev imidlertid afvist.

I stedet fÃ¥r jeg nu – efter reparation – den samme forstÊrker retur, 8 uger efter kÞb, og fÞrst nu for fÞrste gang funktionsdygtig igen. Det er ikke tilfredsstillende for et sÃ¥ nyt produkt, og det giver mig ikke tillid til hverken holdbarhed eller fremtidig drift.

Jeg kan derfor ikke anbefale Thomann, hvis man har brug for et robust og driftssikkert setup.

2025幎12月18日

PAS PÅ FAKE TILBUD!!!

KÞbte en digital piano pakke d. 30.okt d.å. da der blev anoonceret med 50 Euro cashback hvis kÞbt senest 31. okt. Man skal "bare" registrere produktet på Yamaha's hjemmeside og lave chash back claim dér. Varen kom i flere dele, fÞrste levering d. 4/11, hvor jeg straks registrerede og og udfyldte blanketter i lange baner. MEN, når jeg trykker "send" kommer en meddelelse om, at dette tilbud IKKE gÊlder for min lokation (DK). Det var ellers meget tydeligt og specifikt angivet, at tilbuddet gjaldt DK.
EfterfÞlgende korr med Thomann og Yamaha er nu sluttet med et kort svar fra Thomann:
"Vi kan desvÊrre kun henvise til Yamaha's kundeservice her, da vi ikke er en del af denne service".
Altså, Thomann laver fake tilbud for at få jer til at kÞbe hurtigt, og bagefter lukker de bare af.

2025幎11月6日

DO NOT BUY IF YOU'RE NOT FROM GERMANY

DO NOT BUY IF YOU'RE NOT FROM GERMANY
They have rubbish contracts with DHL, so at best, you'll receive your package late.
If it gets lost, as was my case, Thomann takes no responsibility. I located my package 10 days later, 30 km away, thanks to an acquaintance who works at DHL, just when I was about to file a complaint. The funny thing is that the uneducated staff from the misnamed "Customer Service" are the ones who, with all their arrogance, send you an email with instructions on how to file a complaint.

Thomann... after a month of dozens of emails and calls from your low-skilled staff, don't make any more fools of yourself here by replying automatically, pretending to be interested in finding a solution.

2025幎8月29日
自発的なレビュヌ

FÞrst vil jeg starte med at sige

FÞrst vil jeg starte med at sige, at jeg har handlet relativt meget med Thorman via nettet.Og det er altsammen gÃ¥et godt, indtil den her sidste ordre.Egentlig er det ikke Thorman, som er den skyldige for varen er endnu ikke ankommet endnu - men det skyldes at varen angiveligt er forsvundet i Postnords postsystem. Der, hvor jeg bliver irriteret, er at det virker som om at Thormann synes, at de ikke har noget ansvar for en forsvundet pakke. Det mener jeg nu de har- for nÃ¥r en pakke er fosrsvundet, sÃ¥ skal jeg som kunde vente 19 dage(tror jeg det var) pÃ¥ at man erklÊrer en pakke for vÊk og jeg kan blive sÃ¥ heldig at enten fÃ¥ mine penge tilbage eller modtage varen,- Det er den vare, jeg skulle have brugt til en koncert i gÃ¥r. Det viser sig, at man ikke har noget feedback pÃ¥ om en vare er kommet frem, sÃ¥ der kan gÃ¥ rigtigt lang tid fÞr der sker noget aktivt. Nu stÃ¥r jeg og skal vente pÃ¥ noget, jeg ikke lÊngere har brug for. ÆV ! Det kan i sgú ikke vÊre bekendt- I som sÊlgere har ogsÃ¥ et ansvar overfor at holde kontrol med den leverandÞr, som i vÊlger at bruge. Jeg fik ingen valgmuligheder. Jeg tÞver med at kÞbe hos Thomann igen en anden gang. SÃ¥ vil jeg hellere handle lokalt, hvis det skal foregÃ¥ pÃ¥ den mÃ¥de.

2025幎5月15日

Fender FA-125CE II Na

Bestilte en Fender FA-125CE II Na til 1444 kr. Det er en fantastisk god guitar til prisen og kan varmt anbefales til alle begyndere der gerne vil starte med en god guitar der har en varm og bredklingende lyd. Det lÞfter spilleglÊden gevaldigt og den lyder meget bedre i virkeligheden end pÃ¥ lydprÞven 😊

2025幎1月22日

Aftale slettet

Jeg ringede den 11.12. til ÞrelÊge Thormann på telefonen og aflyste mit besÞg den 13.12., da jeg ikke mente at have fremsendt en henvisning. 2 minutter efter at jeg havde indtalt denne besked, blev jeg ringet op af en medarbejder fra Thormann (selvom klokken var over 12.00 middag), der fortalte mig, at der forelå en henvisning, og om jeg så ville beholde min aftale den 13.12. Det ville jeg gerne og var overrasket over en så god service.
Jeg ringede så igen i dag den 12.12. fordi jeg var i tvivl om datoen, her fortalte en anden medarbejder, at jeg ikke havde en aftale, og der ikke var blevet ringet fra Thormann dagen fÞr. Jeg spurgte hende, om hun troede, jeg havde drÞmt det, hvortil hun svarede ja. I stedet burde hun have meddelt, at hun ville tale med medarbejderen fra dagen fÞr. Dårlig, dårlig service på dag 2. Medarbejderen fra 11.12.2024 giver jeg 5 stjerner.

2024幎12月11日

Ingen returservice!

Jeg PLEJER at have ok erfaringer med Thormann men men... Deres returservice er godt nok ringe. Af et stort firma forventer jeg de tager alt retur man ikke er tilfreds med. Og som stadig er som nyt. Det gÞr de ikke. Heller ikke selvom genstanden (en clarimate) er stort set ubrugt. De burde fÞrst og fremmest at gå efter glade kunder. Det er jo et stort firma, og kan klare et tab. Et tab er forventeligt når man driver forretning. Jeg vil holde mig fra firmaet i fremtiden. Pas på jeres penge!! I får dem ikke igen!

2024幎1月15日
自発的なレビュヌ

Fin betjening, men dårlig levering med UPS

Betjeningen i telefonen var meget fint og det var nemt at kÞbe på hjemmesiden, MEN
forsendelsen med UPS fungerer bare ikke. Som bruger af UPS er det uigennemskueligt hvordan men kan f.ks. Êndre leveringen hvis man ikke er hjemme og i det hele taget meget dårlig service. I mit tilfÊlde er pakker flere dage lÊngere om at komme og på UPS support kan de ikke engang oplyse hvor og hvornår pakken bliver leveret.
Thormann burde vÊlge en pakke distributÞrer der er noget mere brugervenlig og effektiv.

2023幎1月31日

Ikke noget specielt

Efter blot 2 timers brug var en af strengene sprunget på min guitar, og kvaliteten af trÊet er ikke noget at prÊle af. Hvis man leder efter en billig guitar, som klarer arbejdet, så er det en fin guitar, men ellers rekommandere jeg ikke Thormanns udvalg af guitarer.

2022幎10月5日
自発的なレビュヌ

jeg har vÊret kunde hos thomann i mange

jeg har vÊret kunde hos thomann i mange år og har brugt mange tusinde kroner hos dem.

jeg kÞbte en guitar til 5000kr, den trÊngte til en seriÞst justering og jeg sendte den ud til min lokale guitar tech, han ordenede den, men desvÊrre var båndene ikke niveleret og skulle derfor files og poleres, det er ikke iorden, da jeg så kontakter thomann og fortÊller dem at det kostede mig yderligere 1200kr at få ordet båndende fik jeg afvide at jeg skulle have sent guitaren til dem, til trods for at jeg fortalte dem at min tech desvÊrre ikke informerede mig om båndende fÞr han ordnede dem. de vil ikke hjÊlpe eller kompensere en krone. det er dårlig stil at behandle en loyal kunde på den måde.
jeg er ikke kunde hos dem mere.

2022幎8月12日
自発的なレビュヌ

Bestilte en gave onsdag og fik oplyst

Bestilte en gave onsdag og fik oplyst en levering på max 5 dage med DHL. Jeg rykker 2 dage efter, da jeg kan se varen stadig ikke er scannet fÞrste gang. Kundeservice forsikrer mig igen om, at dhl har problemer med deres system, men at pakken er på vej og at den fÞrst bliver scannet i Hamborg af en eller anden årsag. Pakken dukker op på track&trace fredag og derefter ser jeg den bliver overleveret til postnord. Herefter bliver den håndteret over 2 dage i Jylland, for derefter at blive sendt til Nordjylland i stedet for kbh for levering idag!

Ergo kommer pakken nu ikke fÞr EFTER påske og jeg skulle bruge den sÞndag!!

Havde jeg vidst Postnord skulle håndtere min pakke havde jeg aldrig bestilt herfra.

2022幎4月13日

Forbandet service

Forbandet service! Jeg kÞber en synthesizere som er defekt og den ryger en tur til rep hos Thormann ingen problemer der. Efter 2 uger skriver jeg til dem for at hÞre hvornår jeg får den retur så har thormann solgt min synthesizer som b stock og nu skal jeg ifÞlge dem vente yderliger 3 måneder fÞr der kommer ny sending. Hvor lamt er det! Hvorfor sÊlger de min enhed jeg har kÞbt som b stock! Må de overhoved det?

2021幎2月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ