レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Не все гаразд.Замовити і оплатити квиток не складно. Проблеми виникають з пошуком на сайтах Wizz i Ryanair білетів.Дзвонити або писати на Tickets.ua щоб отримати інформацію - без шансів.

5つ星のうち5の評価

Дякуємо за вирішення питання, оперативність, корректність, швидкість і повний супровід менеджера з бронювань Марту. Вона надала детальну інформацію щодо чартерного рейсу Варшава - Іракліон, допомогла... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Я дуже рада, що замовила квиток саме через компанію Tiskets. Мені не вдалося самостійно виправити помилку в паспортних даних через сайт авікомпанії. Дуже вдячна операторам Олені і Анастасії. Це профе... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Пошук та купівля квитків на літак, поїзд, автобус, бронювання готелів, туристичні страховки, трансфер та оренда авто. Tickets.ua - все, що потрібно для самостійного планування подорожі.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Турбота про клієнта впала дуже суттєво

Турбота про клієнта впала дуже суттєво.
Власні помилки перекладають на наш рахунок.
Зворотній звʼязок - складно придумати біль «формальний».
Раніше брав усі квитки через них.

Тепер буду шукати інші ресурси.

P.S. Спроба вплинути через соцмережі ефекту не дала- отримав стандартні відписки. сперечатися втомився з ними і щось доводити.

А повтор тексту з ваших коментарів в соцмережах ніяк не змінив враження від ставлення співробітників до ситуації в процесі її вирішення.
Більш формального і неуважного підходу не бачив давно.

Переслухайте записи розмов - може зрозумієте. Успіхів вам.

Питання були по замовленню X1T3RB2R (додаю на прохання tickets.ua )

2026年4月16日

Добрий день!

Щоб ми могли ідентифікувати Ваше звернення, перевірити описану ситуацію та надати Вам коректний зворотний зв’язок, просимо Вас уточнити номер бронювання або електронну адресу покупця.

Після отримання цих даних ми зможемо детальніше розглянути Ваш випадок.

---

UPD 17.04

Добрий день, Євгене!

Дякуємо, що надали номер замовлення.

Ми уважно перевірили ситуацію та бачимо, що за цим бронюванням подавався запит на зміну дати. Під час опрацювання такого запиту авіакомпанія декілька разів змінювала вартість переоформлення, у зв’язку з чим і виникала необхідність у додатковій доплаті.

Розуміємо, що така ситуація могла викликати у Вас розчарування, і шкодуємо, що комунікація залишила у Вас саме таке враження.

Разом з тим хочемо зазначити, що на цей момент квитки вже переоформлено, і зміни за замовленням були успішно внесені.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Він допомагає нам звертати увагу на моменти, де сервіс потребує покращення.

Comfort web design

Comfort web design, fast satellite connection with foreign proxies.

2026年4月12日

Dear Hojiakbar Abdukholiqov,

Thank you very much for your feedback.

We are pleased to know that you appreciated the website design and the overall speed and convenience of the service. Your opinion is very important to us, and we sincerely appreciate you taking the time to share it.

5つ星のうち1の評価

Через Tickets.ua цей сервіс я купила…

Через Tickets.ua цей сервіс я купила квиток з Краков-Київ на 20.03.26 , але перевізник повідомив що рейс скасували і повернути гроші я зможу тільки через сервіс якому я оплатила . Tickets.ua пообіцяв повернути мені гроші через 2-5 днів, але на сьогоднішній день 11.04.26 так і нічого не повернули, а в придачу прислали заяву на повернення коштів в якому я була повинна вказати паспортні данні , ідефікаційний номер. Таке враження що я беру у них кредит, а не повертаю свої же гроші і це не по моєї вині мені ненадали послугу . Повне знищення і я нікому не пораджу цю компанію,яка не надає гарантії. Краще напряму купляти квитки через перевізника і мати службу підтримки і вирішення питань.

2026年3月20日

Добрий день, Надіє!

Щоб ми могли ідентифікувати Ваше замовлення та детально перевірити інформацію, будь ласка, уточніть номер бронювання або електронну адресу покупця, використану під час оформлення замовлення.

Після отримання цих даних ми зможемо перевірити Ваш випадок більш детально.

Дуже багато чартарних рейсів

Дуже багато чартарних рейсів, і слабо оповіщають клієнта про чартер. Виглядає як звичайний рейс. Потім після купівлі через декілька днів змушують тебе доплачувати гроші за вже куплений квиток. Користувався до війни застосунком, який був створений країною агресором. По понятним причинам не використовував його, але він набагато зручніше і чітко видно за що сплачував. Тут багато скритих оплат....мої квитки вийшли на 50% дорожче ніж у компанії купляти напряму. Дуже поганий досвід...нікому не по рекомендую...

2026年4月5日

Добрий день!

Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро шкода, що у Вас склалося таке враження від користування нашим сервісом.

Хочемо зазначити, що перед оплатою на нашому сайті була чітко вказана інформація про те, що обрані Вами рейси є чартерними. Також після виписки квитків ця інформація міститься в електронних квитках, а саме в електронній маршрутній квитанції.

Щодо доплати за Вашим квитком, вона була ініційована безпосередньо перевізником. На електронну адресу покупця ми надсилали відповідне повідомлення з поясненням причини доплати: у зв’язку зі збільшенням вартості палива більш ніж удвічі перевізник запровадив доплату за раніше заброньованими заявками. Також у повідомленні зазначалося, що в разі подальшої зміни вартості палива розмір доплати може бути переглянутий як у бік збільшення, так і у бік зменшення. За інформацією в системі, ця доплата була успішно здійснена покупцем, за що дякуємо.

Окремо щодо застосунку хочемо зазначити, що, ймовірно, у Вашому відгуку йдеться не про наш застосунок, оскільки як попередня, так і поточна версія нашого застосунку були розроблені нашими спеціалістами в Україні.

Нам прикро, що Ваш досвід виявився негативним. Водночас хочемо запевнити, що ми надаємо клієнтам інформацію щодо типу рейсу, умов бронювання та додаткових платежів у межах тих даних, які отримуємо від авіакомпанії або перевізника.

5つ星のうち3の評価

Мій досвід наразі був недуже добрим

Мій досвід наразі був недуже добрим. В липні 2025 року в аеропорту у Польщі з мене взяли 50 євро за проплачений але незареєстрований багаж. Хоча ще в Україні я спілкувалася з групою підтримки сайту на рахунок реєстрації багажу. Мені сказали, що нічого більше не треба реєструвати, багаж внесений у квиток. В результаті втратила свої кошти.
В цьому році 7 квітня забронювала і оплатила квитки на сайті і тільки потім побачила, що вибрала не червень, а липень. Подала на сайті заявку на переоформлення дати квитків. Мені написали, що заявка прийнята, і буде вирішена протягом 24 годин.
Я просиділа біля комп’ютера з 13 до 21 години. Тиша. Ну думаю, 24 години закінчаться завтра в 13 годин, тож встигну оплатити переоформлення вранці. А вранці з’ясувалося, що у 22:30 дали всього півтори години на оплату. Довелося вдруге подавати заявку близько 9 години ранку. Я просиділа біля комп’ютера цілий день і ніч. Тільки близько 3 години ночі прийшло повідомлення на доплату за переоформлення, і знову дають півтори години. Я весь цей час була прив’язана до комп’ютера. Я вважаю, що вам треба хоч трошки поважати ваших клієнтів і теж думати про їх час. Думаю, якщо пишете, що проблема буде вирішуватись можливо 24 години, то дайте людям ті ж самі 24 години, щоб оплатити переоформлення. Або зразу вказуйте кінцевий термін – через 5, 10 чи 20 годин. Особливо вночі
Крім того, дивна арифметика для доплати. Перший раз (коли я позавчора не встигла заплатити) мені написали суму доплати близько 1600 грн. Сьогодні я заплатила вже 5868 грн. До дати вильоту ще 76 діб. Зважаючи, що квитки на першу дату вартували 6893 грн, а на змінену дату дорожче гривень на 400, то абсолютно не зрозуміло, що ще добавили у суму 5868 грн. Буду вдячна за пояснення.
А загалом сервіс хороший і дуже потрібний. Дякую, що нарешті проблему вирішено!
Ольга

2026年4月7日

Добрий день, Ольго!

Щиро дякуємо Вам за відгук і за те, що детально описали свій досвід.

Хочемо пояснити, що наша служба підтримки працює 24/7, а всі звернення опрацьовуються в порядку черги. Саме тому повідомлення щодо доплати могло бути надіслане Вам у нічний час. Ми дійсно намагаємося надавати клієнтам якомога більше часу для оплати, однак доступний термін залежить, зокрема, від дати вильоту та правил авіакомпанії, оскільки перевізник може змінити вартість тарифу в будь-який момент. Усі запити на внесення змін обробляються виключно відповідно до тарифних правил авіакомпанії.

Щодо суми доплати за переоформлення, розбивка була надіслана на електронну адресу покупця в день опрацювання запиту. Якщо цей лист не зберігся або був втрачений, будь ласка, зверніться на нашу електронну адресу helpdesk@tickets.ua, і ми повторно надішлемо Вам відповідну інформацію.

Окремо щодо ситуації з багажем: для того щоб ми могли детально перевірити, за що саме була стягнута доплата в аеропорту, і надати Вам коректний коментар, просимо надіслати номер бронювання, за яким виникла ця ситуація, а також квитанцію про оплату окремим запитом на електронну адресу info@tickets.ua

Дякуємо Вам також за те, що, попри описані труднощі, Ви відзначили, що наш сервіс є корисним і що питання врешті було вирішено. Для нас це дуже важливо. Сподіваємося, що матимемо можливість змінити Ваше враження на краще.

5つ星のうち1の評価

Не рекомендую послугу «Гнучкий квиток»…

Не рекомендую послугу «Гнучкий квиток» від Tickets.ua.
Я спеціально купила «Гнучкий квиток», бо в описі послуги сказано, що у разі потреби можна змінити дату або час вильоту без сервісного збору, сплативши лише різницю в тарифах та, за наявності, комісію авіакомпанії.
На практиці все виявилося зовсім інакше.
Коли мені потрібно було змінити дату квитка, спочатку мені виставили рахунок 1824 грн. Після мого письмового звернення і нагадування, що в мене оплачений «Гнучкий квиток», суму раптом «перерахували» і надіслали новий рахунок на 493 грн + комісія.
Після оплати дату мені не змінили.
Наступного дня після повторного звернення мені виставили ще один рахунок на 151 грн. Лише після цього фактично оформили новий квиток.
Тобто в результаті:
«Гнучкий квиток» не дав мені жодної реальної безкоштовної зміни;
я все одно платила додатково;
процес був непрозорий;
спочатку сума була завищена;
потім після скарги її зменшили;
після оплати зміни не зробили одразу;
потім попросили ще доплату.
Складається враження, що ця послуга не дає тієї вигоди, яку обіцяє, а лише створює ілюзію захисту та додаткові витрати.
У моєму випадку за ці гроші простіше було б одразу купити новий квиток без «гнучкого квитка».
Рекомендую дуже уважно читати умови і не розраховувати, що «Гнучкий квиток» реально захистить вас від витрат при зміні дати.
I do not recommend the “Flexible Ticket” service from Tickets.ua.
I paid extra for a Flexible Ticket because it was advertised as a way to change the date or time of a flight without paying the service fee, only paying the fare difference if applicable.
In reality, when I requested a date change, I was first charged 1824 UAH. Only after I sent a complaint and reminded them that I had purchased the Flexible Ticket, they reduced the amount to 493 UAH plus payment fee. After I paid, my ticket was still not changed. The next day they asked for another 151.52 UAH. Only after the second payment did they finally issue a new ticket.
So in the end:
the Flexible Ticket gave me no real benefit,
I still had to pay extra,
the process was unclear and stressful,
the first amount was much higher,
after I complained, they reduced it,
after payment, nothing was changed immediately,
then they asked for more money again.
This service looks misleading and does not provide the real protection it promises. In my case, buying a new ticket directly would have been easier and almost the same price.
Be very careful before paying for the “Flexible Ticket”.
Після відповіді компанії уточню: моя претензія не в тому, що можуть бути доплати за різницю в тарифах. Проблема в тому, що спочатку мені виставили 1824 грн, після скарги суму зменшили до 493 грн, після оплати зміну не внесли, а наступного дня виставили ще 151,52 грн. Лише після цього оформили новий квиток. Тобто головна проблема — непрозорий і суперечливий процес, через який практична цінність «Гнучкого квитка» в моєму випадку була відсутня
Дякую за відповідь. Я розумію, що авіакомпанія може змінювати тариф залежно від наявності місць. Однак прошу надати письмове пояснення, чому після оплати 493 грн зміна квитка не була завершена, а наступного дня була виставлена ще одна доплата 151,52 грн. Якщо фінальна сума не є гарантованою на момент першої оплати, прошу пояснити, чому клієнт не отримує остаточний підтверджений розрахунок до списання коштів. Саме це я вважаю непрозорим та таким, що знецінює практичну користь послуги «Гнучкий квиток».

2026年4月1日

Добрий день, Надіє!

Хочемо уточнити, що послуга «Гнучкий квиток» передбачає можливість зміни дати або часу вильоту без оплати сервісного збору з нашого боку. Водночас при зміні квитка пасажиром все одно підлягають оплаті різниця в тарифах, а також комісія авіакомпанії, якщо така застосовується. Якщо ж правила тарифу не дозволяють зміну квитка, сервіс передбачає оформлення нового квитка за наявності місць, і в такому випадку також можлива доплата через різницю між сумою до повернення за первинним квитком і вартістю нового. Саме так умови послуги описані на нашому сайті.

Також звертаємо Вашу увагу, що інформація про умови дії послуги «Гнучкий квиток» доступна клієнту ще до моменту оплати квитків і самої послуги, тому з правилами її використання можна ознайомитися заздалегідь. На сторінці сервісу окремо зазначено, як саме ним скористатися, які зміни дозволені, а які ні, а також те, що послуга застосовується лише один раз.

Нам прикро, що у Вашому випадку процес внесення змін виявився складним і не виправдав Ваших очікувань. Водночас сама послуга не означає, що будь-яка зміна відбувається без жодних доплат взагалі, оскільки її дія не скасовує можливу різницю в тарифах і збори авіакомпанії.

UPD 08/04
Дякуємо Вам за уточнення та за те, що детальніше пояснили суть Вашого зауваження.
Розуміємо, що саме зміна сум доплати та поетапний процес внесення змін могли справді виглядати для Вас суперечливо й непрозоро. Водночас хочемо звернути увагу, що під час опрацювання зміни квитка авіакомпанія може змінювати розмір доплати за тарифом залежно від актуальної наявності місць і доступності тарифів на момент фактичного переоформлення. Саме тому сума доплати може відрізнятися на різних етапах обробки запиту.
Тобто наявність або зміна доплати в такому випадку залежить не від самої послуги «Гнучкий квиток», а від тарифної політики авіакомпанії та актуальної вартості нового варіанту перельоту на момент внесення змін.

UPD 09/04
Під час внесення змін до квитка розрахунок вартості може залежати від актуальних тарифів авіакомпанії та наявності місць на момент фактичного переоформлення. Саме з цієї причини сума доплати, на жаль, не завжди є фіксованою до повного завершення процедури обміну.

У Вашому випадку після першої оплати зміна не була завершена одразу, оскільки в процесі переоформлення авіакомпанією було оновлено тарифні умови, у зв’язку з чим виникла додаткова доплата. Розуміємо, що з боку клієнта це справді могло виглядати незрозуміло та непрозоро.

Водночас хочемо зазначити, що послуга «Гнучкий квиток» не скасовує можливих доплат за тарифом або зборів авіакомпанії, а передбачає відсутність сервісного збору з нашого боку за саму обробку зміни, якщо така зміна дозволена умовами послуги.

Нам щиро прикро, що у Вашому випадку процес внесення змін не був достатньо зрозумілим і залишив негативне враження. Дякуємо Вам за зворотний зв’язок — він є важливим для покращення якості нашого сервісу та комунікації.

5つ星のうち4の評価

Не все гаразд.Замовити і оплатити…

2026年4月2日

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам щиро шкода, що у Вас виникли труднощі з пошуком бронювання на сайтах авіакомпаній та зв’язком із нашою службою підтримки.

Звертаємо увагу, що в кожному підтвердженні бронювання ми надаємо PNR (код бронювання авіакомпанії). Саме цей код необхідно використовувати на сайті перевізника (Wizz Air або Ryanair), щоб знайти своє бронювання та пройти онлайн-реєстрацію.

Щоб ми могли детально перевірити Вашу ситуацію та допомогти, будь ласка, надішліть номер Вашого бронювання.

Будемо раді допомогти.

my flight tickets

I booked my flight tickets here and couldn't be happier with the experience. The entire process was seamless: the website interface is very user-friendly, the prices are up-to-date, and the tickets arrived in my inbox instantly after payment.
I would especially like to highlight the transparency and reliability of the service — everything works efficiently and professionally. The clear loyalty program was also a pleasant bonus. Thank you to the team for the peace of mind while planning my trip and for truly caring about your customers. I definitely recommend them as a reliable travel partner and will certainly use their services again!

2026年3月2日

Dear Ms. Klius,

Thank you very much for your kind feedback.

We truly appreciate your trust and are glad to hear that your experience was positive. We will be happy to assist you again in the future ✈️

5つ星のうち2の評価

Still not got answer about my problem…

Still not got answer about my problem with back tickets service!!!! Already 1 month no answer!!! It’s very disrespectful to a client

2026年3月7日

Dear Angela,

We sincerely apologize for the delay and understand how frustrating this situation must be for you. This is certainly not the level of service we aim to provide.

To assist you as quickly as possible, could you please provide your booking reference number? We will check your case immediately and get back to you with an update.

Thank you for your patience.

Не повертають кошти!!!

Наш рейс 15 квітня з 9 ранку перенесли на 7 вечора і тому я запросила повернення коштів, бо нам таке не підходить. Було це ще 5 березня. Кожні декілька днів я їм пишу і отримую відповідь, що авіакомпанія ще не відповіла на їхній запит. Сама написала авіакомпанії 26 березня і дізналась, що вони повернули кошти ще 13 березня. Повідомила про це тікетс, на що вони відповіли, що в їхній системі нема про це інформації. Пу-пу-пу… І досі щодня відповідають, що коштів нема.

2026年3月31日

Добрий день, Тетяно!

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.

Розуміємо, що тривале очікування повернення коштів викликає занепокоєння та неприємні емоції, особливо коли питання вже певний час залишається для Вас актуальним. Хочемо запевнити, що Ваше звернення перебуває в роботі, і ми зі свого боку продовжуємо супровід цього запиту в межах процедури повернення.

Звертаємо Вашу увагу, що опрацювати повернення коштів за квитки ми можемо лише після того, як авіакомпанія авторизує заявку на повернення та проведе взаєморозрахунок. Саме після завершення цього етапу з’являється технічна можливість завершити повернення з нашого боку.

Також повідомляємо, що за Вашим бронюванням оновлена інформація вже була надіслана на електронну адресу покупця. Будь ласка, очікуйте зарахування коштів на банківський рахунок покупця, з якого здійснювалася оплата.

Щойно повернення коштів буде завершене, ми обов’язково додатково проінформуємо Вас окремо.

Дякуємо Вам за терпіння та очікування.

Оновлення від 01/04:
Тетяно, хочемо повідомити, що повна вартість квитків була повернена Вам сьогодні, 1 квітня.

Повернення коштів було здійснене зворотною транзакцією на той самий банківський рахунок покупця, з якого раніше проводилась оплата квитків.

Будь ласка, перевірте зарахування коштів. Якщо Ваше питання вже вдалося вирішити, ми були б вдячні, якби Ви, за можливості, оновили свій відгук і оцінку про нашу компанію відповідно до актуального статусу ситуації.

Дякуємо за очікування.

Швидке оформлення

Швидке оформлення, зрозумілий інтерфейс. Нижчі ціни в порівнянні з аналогічними платформами.

2026年3月29日

Добрий день, Ірино!

Щиро дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.

Нам дуже приємно знати, що Ви відзначили швидке оформлення, зрозумілий інтерфейс і вигідні ціни в порівнянні з іншими платформами. Ми завжди прагнемо зробити процес бронювання максимально зручним, простим і доступним для наших клієнтів.

Дякуємо, що обрали наш сервіс!

NEVER USE THIS SERVICE

I've bought tickets in Feb 2026. Both flights were canceled and both were refunded to TICKETS UA, thus his company IGNORES me and does not provide the refund.

2026年2月28日

Dear Tatyana Korzh,

Thank you for your message.

We understand how upsetting and exhausting this situation is, especially when your flights were canceled and you are still waiting for the refund to be completed. We also understand why this causes frustration, and we want to assure you that your case remains important to us.

Please note that your refund request has already been successfully processed from our side. In other words, the request was accepted and forwarded for further handling in accordance with the refund procedure. At the moment, we have already sent the refund request to the airline and are currently awaiting the airline’s authorization.

Unfortunately, due to technical and procedural reasons, we are unable to finalize the refund before the airline authorizes the request and the settlement between the parties is completed. This is part of the established refund procedure that we are required to follow. Until the airline confirms the authorization, there is no technical possibility for us to complete the refund on our side.

We understand that waiting in such circumstances may feel unfair and unclear from the customer’s perspective. However, we would like to assure you that this does not mean your request is being ignored. Your case is in progress, and we are continuing to monitor it within the framework of the applicable procedure.

As soon as we receive the airline’s authorization for the refund and the mutual settlement is completed, we will immediately notify you by the purchaser’s email address. Only after this stage is completed can we proceed with the final processing of your refund.

We sincerely appreciate your patience and understanding while this process is being completed.

Дуже вдячна

Дуже вдячна, що знайшли мені лояльний варіант для зміни дати вильоту у зворотньому напрямку...

2026年3月23日

Добрий день, Ірино!

Щиро дякуємо Вам за теплий відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно знати, що нам вдалося знайти для Вас лояльний варіант зміни дати зворотного вильоту та допомогти у вирішенні Вашого запиту.

Ми завжди намагаємося підібрати для наших клієнтів найбільш зручне й можливе рішення в межах доступних умов перевізника, тому нам особливо цінно отримувати такий зворотний зв’язок.

Дякуємо, що обрали нашу компанію. Якщо у Вас виникнуть будь-які додаткові запитання у майбутньому, будь ласка, звертайтеся — ми завжди раді допомогти.

Оплата місць в літаку .

Вчора я придбала квитки Афіни -Ніца. Були вибрані та оплачені місця в літаку. Але в присланих мені квитках це не відображено, а гроші за цю послугу списані. Будь ласка, поясніть чому. Дякую за швидку реакцію та виправлення непорозуміння! Завжди професійно і вчасно!

2026年3月19日

Добрий день, Олено!

Дякуємо, що написали — розуміємо, що така ситуація може викликати занепокоєння, але не хвилюйтеся, обов’язково розберемося 🙌

Будь ласка, надішліть номер Вашого бронювання, щоб ми змогли перевірити інформацію в системі.

Чекаємо на Вашу відповідь!

UPD 23/03
Ми раді, що непорозуміння щодо оплати місць в літаку було швидко вирішено, і що ми змогли оперативно допомогти Вам. Нам дуже приємно читати, що Ви відзначили нашу професійність та своєчасну підтримку.

Ми також були б дуже вдячні, якщо б Ви змогли змінити свою оцінку, якщо Ваше питання вже вирішене.

Scammers

Scammers, very incompetent staff! If you have any problems, they won't help. They employ girls who read scripted answers to your questions and don't help at all. All the services they claim are a complete lie! Avoid this company. We've been burned more than once. We'll be filing a complaint.

2026年3月15日

Dear Liana Zhdanova,

Thank you for your feedback.

According to the information in our system, your flight was cancelled by the airline. The nearest alternative flight option offered by the airline was available only on 23 March, and we informed you about this by email sent to the purchaser’s email address.

As this option was not suitable for you, we received your refund request through your personal account on our website, and it is currently under processing.

Please kindly wait for our further update regarding the current status of your request by the purchaser’s email address.

Дуже задоволена

Дуже задоволена. Вже не вперше і тепер тільки з вами

2026年3月1日

Шановна Ірино,

Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук і за Вашу довіру. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені нашим сервісом і обираєте нас уже не вперше.

Для нас дуже цінно бути Вашим вибором, і ми будемо раді й надалі допомагати Вам з організацією подорожей.

5つ星のうち5の評価

Купили квитки швидко і недорого

Купили квитки на літак гвидко і дешево. Рекомендую 👍

2026年3月10日

Tickets.ua からの回答

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно знати, що Вам вдалося швидко та вигідно придбати авіаквитки.

Дякуємо за Вашу рекомендацію та довіру до нашого сервісу. Будемо раді допомогти Вам знову.

5つ星のうち1の評価

Via your site my personal info was…

Via your site my personal info was stolen (all info about debit card)

2026年3月1日

Dear Customer,

Thank you for sharing your feedback.

We take any concerns related to personal data and payment security very seriously. Please note that, according to our Privacy Policy, we apply technological and operational protection measures to safeguard personal data and its confidentiality. The policy also states that payment card data may be processed for payment confirmation purposes, while the card CVC/CVV code is not stored by the agency. In addition, the website indicates PCI DSS certification among its licenses and certificates.

If you believe your card details may have been compromised, we strongly recommend that you immediately contact your bank, block the card if necessary, and report the transaction for further investigation. We also ask you to contact our Customer Care Team directly with the details of your case so that we can review the situation more thoroughly.

5つ星のうち5の評価

Help whith change flight wrom Abu Dhabi…

Help whith change flight wrom Abu Dhabi 6.03

2026年3月4日

Dear Mr. Bakalym,

Thank you for your 5-star review. We truly appreciate your feedback.

If you need any further help with changing your flight from Abu Dhabi on 6 March, please feel free to contact us — we will be happy to assist you. Please also note that on 2 March we sent you an email with instructions on how to submit a request to make changes to your tickets on your side. If you have any questions regarding these instructions, kindly reply to that email and we will help you further.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。