Gode priser og god kommunikation. Leveret som aftalt og chauffÞren sendte en sms lige fÞr, han ankom. Jeg er så tilfreds
Et godt tilbud, nem bestilling og forholdsvis hurtig levering. Flink medarbejder leverede en samlet cykel og tilbÞd endda at justere sadelhÞjden med det samme. Der gik lige et par dage, hvor jeg vente... ãã£ãšèŠã
I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected â absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt en mountainbike hos Time2Bike til en virkelig god pris, og jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Alt gik nemt og hurtigt fra bestilling til levering. Ham der leverede cyklen fra T... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Super billig cykler fra kvalitetsmÊrker. Vi har cykler fra mÊrker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler
ãã³ããŒã¯
- time2bike.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Gode priser og god kommunikation
hurtig og prÊcis levering
Har fået en cykel hjem med ny fejl
Har fået lavet stort service samt skiftet slange og dÊk på baghjulet. Undervejs ringede de at der skulle skiftes bremse og gear kabel hvilket jeg sagde ok til. Pris i alt kr. 1256 hvilket er dyrt. Kommer hjem med cyklen og ser at håndbremsen er knÊkket. Ringer til Butikken og får besked om at den var ikke knÊkket hos dem. Sjovt den lige er knÊkket mens den hang bag på bilen.
Det var nemt
Det var nemt, hele proceduren var simpelt og jeg er meget glad for min ny cykel. HÞj kvalitet til billig pris, som bonus var cyklen 100% samlet ved modtagelsen. En ren fornÞjelse at handel med jer .
Alt forlÞb fint :) Hurtig betjening ogâŠ
Alt forlÞb fint :) Hurtig betjening og levering. Kommer helt sikkert til at handle her igen.
KÞbte cykel i butikken
KÞbte cykel i butikken, fik super service og good pris !
Hurtig levering
Hurtig levering, god pris og sÞde mennesker. Jeg kan anbefale Time2bike
Rigtig god oplevelse
Ud over en rigtig fin pris. så var handlen og levering super hurtig. bestilte onsdag inden påske, og fik cyklen leveret på adressen påskelÞrdag
Hurtig respons på min bestilling
Perfekt
Alt var som det skulle vÊre, perfekt pris & varen kom til tiden.
Bestilling gik glat
Bestilling gik glat, og varen lynhurtigt leveret
Lukket i åbningstiden
Stod pÃ¥ deres hjemmeside at BirkerÞd butikken havde Ã¥bent til 18 fredag, men der var helt mÞrkt da jeg kom 17.50 her d 20 februar. Ãrgeligt at ikke lige sÊtter et skilt i dÞren eller noget
Bestilte en cykel lÞrdag og havde denâŠ
Bestilte en cykel lÞrdag og havde den allerede tirsdag. Så det kan vist ikke vÊre bedre.
Hurtig levering
Hurtig levering, og god pris på cykel, alt i alt en god oplevelse
Prisen og videosekvenser med cyklen âïž
Forvirrende levering og lÞse dele
Forvirrende levering og lÞse dele
Jeg mÃ¥ indrÞmme, at min oplevelse hos Time2Bike har vÊret blandet. Jeg blev ringet op pÃ¥ leveringsdagen ca. tre dage efter bestilling, hvilket i sig selv var helt fint. DesvÊrre var kommunikationen med leveringsmanden meget vanskelig, da han ikke talte ordentligt dansk. Det gjorde det svÊrt bÃ¥de at forstÃ¥ ham og at forklare, at cyklen skulle leveres foran hoveddÞren, lÃ¥ses og at nÞglen skulle lÊgges i postkassen â prÊcis som jeg ogsÃ¥ havde skrevet i kommentarfeltet ved bestillingen.
EfterfÞlgende kontaktede jeg Time2Bike og fik fÞrst dér at vide, at det ikke var muligt for leveringsmanden at låse cyklen. Det havde vÊret rart at få denne information på forhånd, da cyklen på det tidspunkt allerede var leveret og stod frit tilgÊngelig, hvilket ikke er optimalt for en helt ny cykel.
Selve cyklen virkede fin ved udpakning, men allerede efter en uge faldt den forreste refleks af, og jeg har nu mistet skruen. Alt i alt er cyklen rigtig fin, men leveringsoplevelsen og kvaliteten af de små dele trak desvÊrre helhedsindtrykket ned.
God telefon oplevelse inden kÞb
Havde fÞrst kontakt til dem over telefonen, hvor jeg fik oplyst leveringstid mm.
Herefter var det blot at bestille pÃ¥ hjemmesiden og sÃ¥ ellers glÊde sig til en ny Gravel maskine ðŽ