レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode priser og god kommunikation. Leveret som aftalt og chauffÞren sendte en sms lige fÞr, han ankom. Jeg er så tilfreds

Et godt tilbud, nem bestilling og forholdsvis hurtig levering. Flink medarbejder leverede en samlet cykel og tilbÞd endda at justere sadelhÞjden med det samme. Der gik lige et par dage, hvor jeg vente... もっず芋る

I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected — absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... もっず芋る

Jeg har kÞbt en mountainbike hos Time2Bike til en virkelig god pris, og jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Alt gik nemt og hurtigt fra bestilling til levering. Ham der leverede cyklen fra T... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Super billig cykler fra kvalitetsmÊrker. Vi har cykler fra mÊrker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

96件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Top service

Bestilte cyklen om sÞndagen og den blev allerede leveret om mandagen, tilmed fuldt samlet. Prisen var god og servicen i top! Vi vil helt sikkert handle hos time2bike igen. Stor anbefaling herfra.

2021幎2月6日

Verdensklasse service!

Jeg ringer og forespÞrger på en Trek Roscoe 8 torsdag d 17/december. Jeg forespÞrger da jeg ved mange er presset og lagerfÞringen ikke altid kan fÞlge med. Jeg får at vide den er på lager og jeg bare kan bestille den online. Jeg siger jeg håber jeg kan få den i kommende weekend. Allerede nÊste dag bliver jeg kontaktet om jeg vil have udstyr på og at de vil komme og aflevere den allerede om aftenen fredag d 18/december. Cyklen kommer som aftalt og endda med en ringeklokke monteret i cyklens farve som jeg ikke betaler for. Når man bestiller en cykel vil man bare gerne have den med det samme og her var time2bike bare fantastiske lige fra bestilling til levering. Tak for jer!

2020幎12月20日
自発的なレビュヌ

Har ikke kÞbt cykel på nettet fÞr..

Har ikke kÞbt cykel på nettet fÞr. Ringede til firmaet inden og fik god vejledning i hvad der skulle monteres. Bestilte cyklen, og 2 dage srnere kom den velemballeret med fragtmanden. Alt vat i orden, og ingen transportskader som jeg frygtede lidt. Virkelig god oplevelse hele vejen igennem

2020幎10月10日

Bestilte cykel 16/7-2020 og fik den

Bestilte cykel 16/7-2020 og fik den leveret 20/7 i det aftalte tidsinterval om aftenen!!
God hjemmeside, let ordreafgivelse, flink fragtmand.
Cyklen blev leveret samlet og udpakket fuldstÊndig som forventet. Fin ordrebekrÊftelse og information omkring leveringstidspunkt.
Alt i alt en super oplevelse.

2020幎7月22日
自発的なレビュヌ

VÊrkstedet i BirkerÞd kan bruges i nÞdstilfÊlde

VÊrkstedet i BirkerÞd er ok. Der er problemer med sproget, da der tales afghansk imellem de ansatte. Det er uhÞfligt over for kunder i en dansk butik. VÊrst er det, at de lover at ringe, når bestilte reservedele er kommet hjem. Det er 3 måneder siden og de har ikke ringet endnu. Fandt et andet sted.

2020幎6月5日
自発的なレビュヌ

Manglende lagerstyring og dårlig kundeservice.

12-05: Bestiller en cykel på deres webshop der står angivet som "På lager"
13-05: ForespÞrger på leveringstid, da leveringstiden på lagervarer ikke angives i antal dage
14-05: Ringes op af en medarbejder der fortÊller mig at varen alligevel ikke er på lager, han tilbyder et alternativ som jeg skal tÊnke over.
14-05: Beder dem pr mail bekrÊfte at alternativ er tilgÊngelig inden jeg foreslår det til min sÞn, intet svar.
14-05: Kontakter dem pr telefon og får af vide at de heller ikke har den model de tilbÞd og sÊlgeren lover at tjekke op.

.... Jeg har stadig INTET hÞrt fra dem, hverken på mail eller telefonisk, altså kommer de ikke retur på ens henvendelser og reklamerer med varer de slet ikke har. Jeg er skuffet :-(

2020幎5月18日

Henvendte til Time2bike pÃ¥ Østerbro mig
svindelbutik

Henvendte mig til Time2bike pÃ¥ Østerbro mig da mit baghjul var kaput og fik tilbud pÃ¥ et nyt. Tilbudet lÞd pÃ¥ 1 baghjul med 8speed kassette 1 kÊde og montering til 750 kr. De ringede og spurgte om de mÃ¥tte skifte kabel sÃ¥ mine gear kunne kÞre ordentligt og ja svarede jeg. Da jeg hentede cyklen var prisen pÃ¥ 1589kr for prisen var 750 kr for kassette og kÊde, 139 kr for kabel og sÃ¥ lige 700 for hjulet ? SÃ¥ kan kun sige hold jer langt vÊk fra den butik.

2020幎4月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。