レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode priser og god kommunikation. Leveret som aftalt og chauffÞren sendte en sms lige fÞr, han ankom. Jeg er så tilfreds

Et godt tilbud, nem bestilling og forholdsvis hurtig levering. Flink medarbejder leverede en samlet cykel og tilbÞd endda at justere sadelhÞjden med det samme. Der gik lige et par dage, hvor jeg vente... もっず芋る

I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected — absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... もっず芋る

Jeg har kÞbt en mountainbike hos Time2Bike til en virkelig god pris, og jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Alt gik nemt og hurtigt fra bestilling til levering. Ham der leverede cyklen fra T... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Super billig cykler fra kvalitetsmÊrker. Vi har cykler fra mÊrker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

96件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Modellen på cyklen og ham der har samlet den, ikke godt. Men med små Êndringer så går det.

KÞbet og modtagelsen gik fint. Jeg er også godt tilfreds med cyklen. Men som jeg altid gÞr med cykler kÞbt online tog jeg den ned til den lokale cykelsmed, for at vÊre sikker på at alt var i tip top. Alle dele var lÞse, intet var strammet efter. Jeg kÞrte på min cykel i 5 dage, så blev den flad. KÞrte yderligere 2 dage så var den flad igen. Min cykelsmed fortalte at dÊk og slange var af rigtig dårlig kvalitet. Jeg fik skiftet dette. Samlet har jeg brugt lige omkring 1600 kr . Så det var da godt at i havde tilbud på cyklen.

2025幎3月13日

DÃ¥rlig forretning

BirkerÞd: Dårlig forretning. Hold jer vÊk. Personalet er ikke kundevenlige!! De er meget hÞjrÞstet, diskutions ivrige og afbryder kunderne!! Hvis der kunne gives 0 stjerner var det givet. SÊtter aldrig mine fÞdder ind i den forretning igen.

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Modtog cyklen 2 dage efter,super service og ikke mindst pris.

Har fornyeligt kÞbt en cykel på black november tilbud..
En trek ex8 gen6 med 49% i rabat..
Mega godt tilbud..
Bestiller cyklen mandag og modtager den onsdag,alt er perfekt..
For den pakket ud og det viser sig at der er en fejl på forbremsen.
Tager kontakt til dem og bliver enig om at jeg kan forsÞge at få den lokale trek forhandler til at kikke på det..
De indvilliger i at kikke på det og 2 dage efter er cyklen fikset og alle er glade..

Time2bike har vÊret meget professionelle med det hele så 5stjerner herfra..

2024幎11月21日
自発的なレビュヌ

Har lige kÞbt en cykel i butikken i

Har lige kÞbt en cykel i butikken i BirkerÞd. Jeg kom ind i butikken 2 min inden lukketid. Manden bag disken var ikke det mindste irriteret over min dårlige timing.
Han fik fundet mig en cykel og var vildt rar🀗super god stil og service👍👍

2024幎8月26日
自発的なレビュヌ

Kan ikke håndtere simple opgaver

Jeg ringede i forvejen for at sikre mig at en reparation af to cykler kunne foretages mens vi ventede. Det drejede sig om meget simple ting; skift af slange pÃ¥ den ene cykel og pÃ¥fyldning af tubeless-vÊske pÃ¥ den anden. Selvom aftalen pr telefon var helt klar, sÃ¥ kunne de to ting ikke klares. Der blev sagt at det ville tage mange timer til én dag at skifte et tubeless-dÊk og de var mere interesserede i at sÊlge nye dÊk til den cykel, hvor vi blot skulle bruge en ny slange - “sÃ¥ kunne fremtidige punkteringer undgÃ¥s”.

Sproget var ubehÞvlet, der kunne ikke gives en fastpris for arbejdet og beskeden var klar: “der var ikke andre i nÊrheden der kunne lave det”.

Efter den enormt ringe oplevelse, hvor både faglighed og professionel tone manglede, gik vi 100 m af gågaden til nÊrmeste cykelhandler. Her var der ingen problemer og de to ting var lÞst på under en time.

2024幎7月29日
Time2bike ロゎ

Time2bike からの回答

KÊre kunde,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse hos os. Jeg vil gerne adressere de bekymringer, du har rejst.

Da du ringede, gjorde vi det klart, at vi ville forsÞge at lave din cykel samme dag, men vi kunne desvÊrre ikke love, at det kunne ske, mens du ventede. Vi har andre cykler til reparation, og det er ikke altid muligt at tage en cykel ind med det samme.

Du Þnskede at medvirke i reparationen, men det er desvÊrre ikke noget, vi kan gå med til på grund af sikkerheds- og forsikringsmÊssige årsager.

Med hensyn til dÊkkene anbefalede vi de punkteringshÊmmende dÊk som en forebyggende foranstaltning for at undgå fremtidige punkteringer. Det var ment som et forslag til din fordel, ikke som en nÞdvendighed.

Vi kan desvÊrre ikke genkende den beskrivelse af sproget, du nÊvner. Vi tilstrÊber altid at opretholde en professionel og hÞflig tone i vores kommunikation med kunderne.

Jeg er glad for at hÞre, at du fandt en anden cykelhandler, der kunne lÞse problemet for dig. 😊

Mvh
Time2bike

Elendig service!!!

Indleverede en cykel til serviceeftersyn i BirkerÞd, da mekaniker ikke var der ville jeg få en sms dagen efter med pris på service og evt reperationer. Da reparationer var ekstremt dyre takkede jeg nej. Da jeg skulle hente cyklen skulle jeg betale 200kr for de havde givet mig et tilbud! Det må man altså oplyse om ved indlevering, har aldrig oplevet at betale for et tilbud på en reperation, det er dÊlme dårlig service!! Lang diskussion med mekaniker om de burde have informeret om det, det mente han dog var helt almindelig praksis. Så kan jeg da kvitterer med en dårlig anmeldelse til den netto sum af 200kr og hÞjt og helligt love jeg aldrig sÊtter mine ben i den butik igen!!!

2024幎7月2日

Hold jer langt vÊk

For 14 dage siden kÞbte jeg en cykel hos time2bike, selvom alle alarmklokker ringede, grundet de dårlige anmeldelser herinde! Det er jeg så Êrgerlig over nu. For uheldet var ude og stÞttefoden knÊkkede af sidste uge, pludselig rÞg plastikken af enden, uden nogen havde rÞrt ved den.
Jeg ringer ind i dag og forklarer det. Jeg fÃ¥r den mest provokerende og ulidelig mand i rÞret, der har sÃ¥ utiltalende en mÃ¥de at snakke med et andet menneske pÃ¥! Jeg har aldrig i mit liv oplevet et andet mennesker snakke pÃ¥ den mÃ¥de. Han ville slet ikke imÞdekomme mig som kunde, affÊrdigede mig totalt. Jeg skulle sende cyklen ind, velvidende jeg har kÞbt den pÃ¥ nettet og bor i den anden ende af landet. Hans forslag var sÃ¥, da jeg ikke kan sende cyklen ind, at jeg mÃ¥tte tage hen til en anden forhandler af mÊrket, og sÃ¥ skulle de tage den og lave en reklamation. Jeg var meget undrende og kunne ikke forstÃ¥, hvorfor jeg ikke kunne tage et billede eller sende en video, som man normalt kan lÞse denne type reklamationer med, men det var ikke en mulighed! Og sÃ¥ blev rÞret smidt på . SÅ HOLD JER LANGT VÆK

2024幎6月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。