10 Stjerner til kundeservice. Jeg kÞbte en pyjamas til min datter, som aldrig kom frem. Dao skrev de havde afleveret den pÃ¥ min adresse, men jeg fik aldrig pakken. Jeg ringede til tinderbox og havde e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte et par skibukser og hansker, fordi der var et godt tilbud. Trods snestorm og at varerne skulle helt til Bornholm, havde jeg tÞjet 3 dage efter, sÃ¥ jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevel... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget positiv overrasket over den gode service og hurtig levering. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller tÞj derfra igen. Kan absolut anbefales
ForfÊrdelig virksomhed, der ikke tager hensyn til deres ansatte. Vandpauser og toiletbesÞg er ikke tilladt, og der er ikke plads til at komme med forslag, uden blive skÊldt ud for at komme med en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
Tingskiftevej 5, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯
- +45 21 83 93 91
- kundeservice@tinderbox-kids.dk
- tinderboxkids.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lille pris for en stor treat
Lille pris for en stor treat. GlÊder mig til den lille kasse med lÊkkert indholdâ€ïž
Fin pris (tilbud pÃ¥ uldstrÞmpebukser)âŠ
Fin pris (tilbud pÃ¥ uldstrÞmpebukser) og fin service. Der var ikke det antal hjemme pÃ¥ lager, som jeg âkÞbteâ pÃ¥ hjemmesiden, men det rettede de selv i prisen.
Rigtig Êrgelig oplevelse og dÃ¥rligâŠ
Rigtig Êrgelig oplevelse og dÃ¥rlig service i Tinderbox i Hellerup. Jeg kommer ind i butikken og siger hÞjt hej men bliver mÞdt af 2 ekspedienter som ingen gang kigger pÃ¥ mig. Jeg gÃ¥r rundt i butikken for at kigge pÃ¥ hvad jeg skal kÞbe for den tilgode seddel jeg har, men opdager hurtigt at den ene ekspedient gÃ¥r rundt efter mig. Det fÞles bare rigtig ubehagelig og dette er desvÊrre en butik jeg aldrig kommer til at handle i igen. Ãv!!

Tinderboxkids ããã®åç
Very fast delivery.
Det hele spillede :-)
Super god service og meget hurtigâŠ
Super god service og meget hurtig levering. Kan kun anbefales ð
Hurtig levering. Kun 2 dage efter bestilling, så kunne jeg afhente den bestilte varer.
Bestiller gerne igen
Nemt at bestille, hurtig levering.
Bestiller gerne igen derfra ð
Jeg bestilte et par skibukser ogâŠ
Jeg bestilte et par skibukser og hansker, fordi der var et godt tilbud. Trods snestorm og at varerne skulle helt til Bornholm, havde jeg tÞjet 3 dage efter, så jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse.
Uprofessionel hjemmeside Man bestillerâŠ
Uprofessionel hjemmeside Man bestiller kjole efter 3 dage skriver de at den er udsolgt?.. Skal aldrig bestille vare her fra mere!!!
Superhurtig forsendelse
Bestilte 2.2. og kunne afhente i dag 4.2. Superhurtig service - og rigtig god pris (efter check pÃ¥ pricerunner) ð
I bund og grund en dårlig oplevelse
Jeg ventede 6 dage på min ordre, det kan jeg i bund og grund leve med - dog irriterende.
Efter de 6 dage, modtager jeg min ordre - de har så sendt den forkerte jakke - den anden er udsolgt, og kan derfor ikke få det jeg har bestilt og BETALT for. De har sendt en billigere model, dog samme mÊrke.
Umiddelbart ikke et sted, jeg kan anbefale at handle, hvis du Þnsker hurtig levering og en prÊcis infrastruktur..
Varmeste anbefaling
Stort udvalg + lynhurtig levering. Kan klart anbefale denne side og vil selv kÞbe der igen :)
5 dage efter bestilling og mail for atâŠ
5 dage efter bestilling og mail for at hÞre hvornår jeg kan forvente at det bliver afsend får jeg at vide at det alligevel ikke er på lager.
UseriÞst at der skal gå så lang tid hvor man i mellemtiden kunne have kÞbt andet sted. KÞber jo fordi det er nogen man mangler
Jeg er meget positiv overrasket overâŠ
10 Stjerner til kundeservice
10 Stjerner til kundeservice. Jeg kÞbte en pyjamas til min datter, som aldrig kom frem. Dao skrev de havde afleveret den på min adresse, men jeg fik aldrig pakken. Jeg ringede til tinderbox og havde egentlig forventet at de ville placere ansvaret hos Dao. I stedet fik jeg fat i den sÞdeste ekspedient ( Michelle Kofoed jensen), der gjorde alt hvad hun kunne for at finde en ny og tilsvarende pyjamas, som de kunne sende som erstatning. Samme aften som statsministeren grundet corona lukkede alle storcentre , sÞrgede hun for at sende en ny pyjamas til min datter, så hun kunne nå at få den i sin julesok til advent. Det var en service ud over alt forventning og den fortjener 10 stjerner.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ