Vlot boekingsproces! Bovendien vergeet ik nooit hoe soepel Tix.be tijdens covid mijn geannuleerde vluchten verving door reisvouchers die ik in meerdere boekingen achteraf kon gebruiken als betaalmidd... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Om kort en to the point te zijn, met Tix boek je snel, alles is duidelijk, veilig, ⊠Kortom, Tix gebruikt geen tricks, en dat op zich is de dag van vandaag bijna de topvereiste als het op online-verr... ãã£ãšèŠã
Vluchten geboekt via Tix.be De luchtvaartmaatschappij paste de vlieguren opeens aan, waardoor onze overstap te kort werd. Contact opgenomen met Tix.be (na kantooruren) en kreeg binnen geen tijd... ãã£ãšèŠã
De mogelijkheden die voldeden aan mijn wensen stonden heel duidelijk op een tijtje. Alle info was helder en in het Nederlands. Vlot kunnen boeken. Voordelige keuze kunnen maken.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nóg goedkoper vliegen doe je met TIX.be, dé prijsvechter van Belgie! Vergelijk onze vliegtickets ook op beenruimte en vliegtijd!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede prijzen
Goede prijzen, duidelijke omschrijving extra kosten, geen verdere addertjes onder het gras
100% het boeken via Tix waard
Aangenaam verrast door Tix.be en ik weet dat ik nog bij hen zal boeken. Door het missen van mijn heenvlucht, zou ik mijn terugvlucht bijna verliezen, echter heeft het team van Tix.be er alles aan gedaan om met de luchtvaartmaatschappij contact op te nemen en te zorgen dat ik mijn terugvlucht kon behouden! Klantenservice is dan ook meer dan 10/10, van snelle respons tot echt verder gaan dan ik had gehoopt om deze terugvlucht te verzekeren. Echt 1000x dank.
ik boek elke 4 weken en dit is een heelâŠ
ik boek elke 4 weken en dit is een heel gemakkelijke site
Snele en goede service ð
Ik heb om eerlijk te zijn geenâŠ
Ik heb om eerlijk te zijn geen opmerkingen.
Het boeken ging heel snel en overzichtelijk.
Verder gaan we het beleven op de de datum van vertrek.
Zeer gemakkelijk boeken
Zeer gemakkelijk en overzichtelijk. Ook de aangeboden extra services zoals bvb automatisch inchecken zijn online uniek en ontzorgend!
Snelle hulp na wijzigen vlucht door airline
Vluchten geboekt via Tix.be
Contact opgenomen met Tix.be (na kantooruren) en kreeg binnen geen tijd al een reactie. Een paar uur later werd de vlucht al gewijzigd zodat we wel weer voldoende overstaptijd hebben.
Heel nette, snelle en goede klantenservice!
Gebruiksvriendelijke site
Pushy sales technieken
Teveel bevestigingen om opties te proberen verkopen.
Een optie om deze voorkeuren altijd te gebruiken zou echt een opluchting zijn (en wellicht meer ROI geven in de vorm van customer satisfaction)
Zou best speller kunnen
It was very nice to see the better rateâŠ
It was very nice to see the better rate than other similar sites.
Simple and easy transaction
Heel vlotte en goede service
Heel vlotte en goede service! Zo hoort het.
VLOT OVERZICHTELIJK SNEL
Geen verdoken ditjes & datjes
Een heel vlotte, eenvoudige manier van vliegtickets boeken : zeer duidelijk, stap voor stap en geen verdoken ditjes & datjes ! Prima zo !
Snel en simpel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹