レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid pÃ¥ 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at fÃ¥ bekrÊftet leveringstiden og fik at vide, at d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, sÃ¥ alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret pÃ¥ et nyt tidspunkt pÃ¥ deres regning,... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandÞr, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen var perfekt og godt emballeret. EfterfÞlgende levering blev hÃ¥ndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbÊring af det skab jeg kÞbte. Husk at du ogsÃ¥ skal booke opbÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spÊndende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi hÃ¥ndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bÊredygtighed og Êstetik fra Þverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgÃ¥ende for hele vores univers. Vi tror pÃ¥, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgÞrende betydning, og derfor er vores mÃ¥l at tilbyde en enestÃ¥ende service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjÊlpe dig via mail, chat og ringer dig ogsÃ¥ gerne op, hvis du har de mindste spÞrgsmÃ¥l! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super hjemmeside

Vi har flere gange handlet her og service er altid helt i top. De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎6月4日

TomorrowsDesign からの回答

Vi vÊrdsÊtter at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser og vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang :-)

God service - venlig og hjÊlpsomme

Tak for en rigtig god kundeservice :-)

2024幎5月31日

TomorrowsDesign からの回答

Det var skam så lidt :-) Tak fordi du har delt din oplevelse.

Du må endelig rÊkke ud til os igen hvis vi kan hjÊlpe en anden gang.

Rigtig god kundeservice// Anton

Rigtig god kundeservice// Anton. Meget hjÊlpsomme. Hurtig levering. Meget tilfreds med den vitrine vi kÞbte.

2024幎5月30日

TomorrowsDesign からの回答

Det er dejligt vi kan hjÊlpe og vi håber at kunne gÞre det snart igen :-)

Hurtig levering . Og gode priser

2024幎5月7日

Tak for de pÊne ord :-)

Vi håber snart at se dig igen på TomorrowsDesign.dk

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid

2024幎4月2日

Hej Nana Nasseri,

Vi beklager selvfÞlgelig ventetiden på 1 ekstra dag og at du ikke er tilfreds med oplevelsen :-)

Produktet du kÞbte blev bestilt Tirsdag aften den 2. April og leveret Mandag den 8. April. Da der står op til 3 dage levering er der 1 enkelt dags forsinkelse, nok pga. påske hos GLS. Vi beklager selvfÞlgelig mange gange og Þnsker dig en god dag :-)

Fantastisk kundeservice i topfart

KÞbte en tv stander ved TomorrowsDesign.

DesvÊrre havde den en lille skade ved modtagelse.

De var virkelig hurtige til at svare, fÞrst på deres chat og efterfÞlgende via mail.
De kom med flere lÞsningsforslag, og hvor vi endte med at få et afslag på prisen, for derved undgå bÞvlet med vare frem og tilbage. Det var dog helt op til mig, da de også gerne ville ombytte den til en ny.

Den ekstra rabat var på kontoen dagen efter anmeldelsen! Det sku service!

2024幎3月22日

Fremragende god service

Virkelig god service - fÞrst på chat og derefter fra kÞbet til levering. Meget serviceminded, venlig og hurtig.

2024幎3月1日

TomorrowsDesign からの回答

Tak for de flotte ord :-)

Vi håber at se dig igen snart.

Alt spiller fra bestilling til levering

Alt spiller fra bestilling til levering og selvom vi mÃ¥tte returnere et enkelt mÞbel med en fejl fik vi et nyt leveret 4 dage efter - det er godt gÃ¥et👌

2024幎3月20日

TomorrowsDesign からの回答

Vi er glade for at kunne rette hurtigt op på fejlen og vi er glade for at det er vÊrdsat :-)

Vi håber at se jer snart igen.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. SÞd og hjÊlpsomme. /Anton
Jeg bestilte barstole fra Normann samt hynder til. 😃

2024幎3月13日

Hej Helle,

Tak for de flotte ord! Vi sÊtter pris på at du vil dele din oplevelse :-)

Hvis vi kunne have gjort noget bedre for at få 5 stjerner må du endelig skrive til os på info@tomorrowsdesign.dk :-)

MANDALAY Marguerit loungesÊt.

Vi ville kÞbe et MANDALAY Marguerit loungesÊt men kunne ikke finde hynder til sÊttet. Anton sendte, lyn hurtigt, en link til hynderne.
Kun kÊmpe thumbs up til jer for hurtigt respons og for den gode hjÊlp.
Vi har forresten fået vores loungesÊt og de er så fine.

2024幎3月8日

Hej Jimmy,

Det er godt at hÞre at alt er gået godt. Vi sÊtter pris på de flotte ord og håber at kunne hjÊlpe igen snart :-)

Very helpful staff and best prices

Very helpful staff, great prices, quality products. I definitely recommend them.

2024幎3月7日

TomorrowsDesign からの回答

Thank you so much for the kind words!

We hope to be able to help you again soon and wish you a great day :-)

Rigtig god oplevelse

Jeg har kÞbt vitrineskab fra TomorrowsDesing og er også glad for kundeservice , hvor Anton svarer med det samme og er meget hjÊlpsom og sÞd . Kan godt anbefale hjemmesiden og service .

2024幎2月15日

Hej Viktoria,

Tak for de flotte ord! Jeg fortÊller dem videre til Anton :-)

Vi håber at betjene dig igen i fremtiden!

Bestilt reolen og fik den et par dage

Bestilt reolen og fik den et par dage senere. Den er såååååå fin. Meget god kunde service, de svaret på Instagram med det samme.
KÞber der igen uden tvivl.

2024幎1月12日

TomorrowsDesign からの回答

Hvor er det godt at i er glade for den!

Mange tak for de flotte ord og vi glÊder os til at se jer igen :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。