レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid pÃ¥ 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at fÃ¥ bekrÊftet leveringstiden og fik at vide, at d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, sÃ¥ alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret pÃ¥ et nyt tidspunkt pÃ¥ deres regning,... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandÞr, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen var perfekt og godt emballeret. EfterfÞlgende levering blev hÃ¥ndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbÊring af det skab jeg kÞbte. Husk at du ogsÃ¥ skal booke opbÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spÊndende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi hÃ¥ndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bÊredygtighed og Êstetik fra Þverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgÃ¥ende for hele vores univers. Vi tror pÃ¥, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgÞrende betydning, og derfor er vores mÃ¥l at tilbyde en enestÃ¥ende service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjÊlpe dig via mail, chat og ringer dig ogsÃ¥ gerne op, hvis du har de mindste spÞrgsmÃ¥l! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Kundeservice i verdensklasse

Hos TomorrowsDesign har jeg oplevet en kundeservice, som jeg ikke troede fandtes. Jeg havde kÞbt en TV-stander, som desvÊrre ankom med et defekt hjul. Anton fra TomorrowsDesign tilbyder med det samme at sende et nyt sÊt hjul i min retning. De svarer indenfor 2 minutter og man fÞler sig vÊrdsat som kunde. GlÊder mig til at handle med TomorrowsDesign igen.

2024幎1月19日

Hej Victor,

Tak fordi du har taget dig tid til at give os nogle rosende ord! :-)

Vi beklager selvfÞlgelig at hjulet drillede, men rigtig godt at det blev lÞst hurtigt.

Jeg vil give de rosende ord videre til Anton! Vi glÊder os til at se dig igen.

Hurtig og god levering

Så fin en hjemmeside og så hurtig levering. Varen var 100% som lovet.

2024幎1月16日

Hej Helle :-)

Mange tak for de flotte ord! Vi håber snart at se dig igen.

Fantastisk kundeservice

Jeg kÞbte en reol herfra, som kom rigtig hurtigt! Jeg havde brug for hjÊlp fra kundeservice undervejs, og her blev jeg mÞdt med en fantastisk god kundeservice af Anton – han var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og utrolig sÞd og hjÊlpsom! Vil helt bestemt handle hos dem igen - det er rigtig dejligt at opleve, og noget man husker 😄
Hilsen Sofie

2024幎1月10日

Hej Sofie,

Mange tak for de flotte ord! Vi vil altid forsÞge at få prÊcis denne reaktion og vi sÊtter pris på at du deler din oplevelse :-)

Jeg giver roserne videre til Anton!

Smukt , modere tv understel

Hvad kan i gÞre bedre:
- dansk samlevejledning af bord
- hjul på bord skulle kunne låses

2023幎12月6日

Tak for feedbacken :-)

Vi er glade for at du er glad for kÞbet og jeg giver dine forslag videre!

Fantastisk service

Fantastisk service, og en meget imÞdekommende og hjÊlpsom kundesupport 👍

2023幎12月4日

TomorrowsDesign からの回答

Mange tak for de sÞde ord :-)

Hvis du skal bruge hjÊlp en anden gang må du endelig rÊkke ud til os!

Super hurtig!

Havde efterspurgt et prismatch og har fået hjÊlp indenfor få minutter!
Tak for hjÊlpen Anton

2023幎11月29日

TomorrowsDesign からの回答

Mange tak for de flotte ord - Jeg sender dem videre til Anton :-)

Fin webshop

Fin webshop med stort udvalg af udsÞgt dansk design.

2023幎11月20日

Hej :-)

Mange tak for de rosende ord - Dem sÊtter vi utrolig meget pris på.

Hvis du kunne tÊnke dig at dele med os, hvordan vi kunne have opnået 5 stjerner må du meget gerne skrive til os på info@tomorrowsdesign.dk.

Håber du får en god dag.

Perfekt service

Super venlige, imÞdekommende - super service

2023幎11月14日

TomorrowsDesign からの回答

Mange tak for de flotte ord :-)

Vi håber at kunne hjÊlpe igen en anden gang!

Wauv

Wauv, jeg fik min vare leveret inden 24 timer, varen endda til en fin pris. Mine varmeste anbefalinger til Tomorrowsdesign.dk⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎10月31日

TomorrowsDesign からの回答

Vi forsÞger altid at levere hurtigst muligt!

Tak for de flotte ord. Vi håber at se dig igen snart :-)

Super tilfreds

Super god service - hurtig respons - alt i alt en fantastisk oplevelse at handle hos TomorrowDesign👍

2023幎10月25日

Hej Birgitte,

Det er vi meget glade for :-)

Vi håber at se dig tilbage snart!

Kvalitet

Hurtig forsendelse, kvalitetsvarer og behagelig dialog med firmaet, der var super hurtige og hjÊlpsomme.

2023幎9月29日

TomorrowsDesign からの回答

Mange tak for de pÊne ord :-)

Vi håber snart at kunne hjÊlpe dig igen.

Lidt skuffende

Fin webshop men jeg oplevede, at der var meget stor forskel på produktbilledet kontra det produkt jeg modtog. Det var skuffende

2023幎10月10日

Hej Daniel,

Jeg er selvfÞlgelig Êrgerlig over at du ikke syntes produktet lever op til forventningerne.

I dit tilfÊlde har vi sÞrget for opbÊring af mÞblerne og undervejs i leveringen udskiftet produkter ud til nogle du undervejs hellere ville have :-)

Vi har også tilbudt at tage dette produkt retur, og såfremt det ikke er taget i brug endnu så står det selvfÞlgelig ved magt :-)

Super service, her vil jeg handle igen

2023幎9月28日

Hej Anne,

Vi gÞr vores bedste :-)

Vi glÊder os til at se dig igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。