Bra pris, kommer i tid, bra webbplats. Det enda som ska jag rekomendera är betalning genom Klarna. Nästan alla har Klarna appen och är mycket säkrare särskild för de gamla, man får påminnelse några gå... もっと見る
企業が回答しました
Fantastiska och välfungerande SVENSKA produkter till mycket bra pris, smidiga hemleveranser med EarlyBird och, ja vad mer kan man säga, REKOMMENDERAS VARMT OCH HELHJÄRTAT PÅ ALLA SÄTT OCH VIS!!! TUSEN... もっと見る
企業が回答しました
Oklart o missvisande hur beställa för rabatt på hemsidan. Nu anmält till Konsumentverket för vilseledande marknadsföring. De svarar nu att något misstag INTE skett. NEJ JAG VAR I KONTAKT med kund... もっと見る
企業が回答しました
Toppen! Har nyligen flyttat produktionsort från Norrköping till Gamleby. Det finns lite bekymmer med lagersaldo men sedan fattar jag att produkterna är eftertraktade då priserna är galet mycket bättre... もっと見る
Välkommen till Topformula, där svensk tillverkningsprecision möter dina hälsobehov. Med en stolt tradition sedan 2004, står vi i spetsen för hälsokostindustrin och levererar våra produkter direkt från vår fabrik i Gamleby till över en kvarts miljon kunder över hela landet.
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Köper alltid min Nocco här!
Senaste köpet gjordes nu 24/11, och dagen efter fanns mitt paket hos ombud.
Imponerande snabbt med tanke på att ni för tillfället hade det bästa priset = mycket att göra 😄
Snabb leverans, brett utbud, bra betalsystem. Inga konstigheter alls, bra förklaringar till tillskottens egenskaper. Har beställt bland annat magnesium i flera år, billigt och bra! Helt nöjd!
Jag har beställt i flera år från Topformula. De har bra produkter till ett riktigt bra pris andra företag är dyrare fast det är samma varor. 5 Stjärnor till Topformula ger jag.
Sedan flera år har jag beställt produkter från Topformula och alltid varit nöjd med allt. Bra produkter, Bra priser och
ofta 'halva priset'-kampanjer. Toppen för en fattig som jag.
MEN sedan de bytte emballage har det blivit sämre och mycket dyrare!
Produkten som tidigare hette Havtorn + fungerar inte som tidigare och är dyrare.
Jag har påtalat för dem att deras tidigare Havtorn + (som numera heter Buckthorne Balance) inte kan ha samma innehåll som tidigare. Att de inte längre fungerar som de tidigare kapslarna gjorde(och de fungerade bra)
Men topformula vidhåller att det är samma innehåll i dessa nya som det var i Havtorn+ . Det kan inte vara sant! Det märktes efter några dagar med de nya att det skaver i ögonen igen som innan och är torr i huden. Till och med färgen på de nya kapslarna är ljusare.
Är grymt besviken och det är tyvärr bara att inse att det är dags att hitta ett annat ställe där Havtornprodukt fungerar. (Det märks tydligt på denna produkt, hur är det med andra produkter efter bytet av emballage. De kanske inte heller fungerar som tidigare fast det inte märks lika tydligt?)
Dessutom så finns det bara ett alternativ numera för gratis frakt . Jag har alltid valt instabox men det kostar nu. Gillar inte att paketet ska ställas utanför dörren för gratis frakt.
Att jag gett tre stjärnor istället för en beror på att dem jag pratat med i kundtjänst alltid är väldigt trevliga!
Otroligt snabb leverans! Älskar proteinet också! Bra pris! 👌🏻 👏🏻
Låg kvalite, Lång leveranstid och felaktig.
Dyra preparat som går att hitta mkt billigare på andra ställen. Mkt sämre kvalitet och utspädda produkter.
Skulle för några år sedan rekommenderat dem. Men nu är de inte prisvärda längre. Många preparat kostar nu de dubbla.
Tidigare var Top formula förknippat med bra överkomliga priser.
Topformula Multivitamin och mineral Man 100 st , tabletterna är alldeles för stora och jag fick inte reklamera dem.
Toppformula svar på min begäran om reklamation är följande:
Tyvärr kan vi bara ta emot returer då produkten är oöppnad eller deffekt.
I dethär läget skulle jag rekomendera dig att det går att krossa tabletten om man upplever att den är svår att svälja.
Tove
Kundtjänst, Topformula
Med anledning till topformula svar så har vi i familjen bestämt att inte handla hos topformula tillsvidare. Vi har varit kunder i 15-20 år och vi får inte reklamera enligt de. I vanliga fall ska man gå till ARN för att få dem att få en anmärkning. Man kan inte veta nåt om dessa tabletter först man har öppnat burken. Dessutom så är inte topformula inte billigare som många tror. Det finns bättre märken samt bättre priser.
Beställde totalt 6 st olika varor men ni skickar bara 4 st och det tycker jag är väldigt dåligt, utan att ange orsak.
Bra fart med beställningen!
Snabb leverans, bra priser. Har handlat därifrån tre gånger, funkat utmärkt varje gång .
Topformula verkar ha tappat kompassen. De var tidigare det solklara valet för kosttillskott med konkurrenskraftiga priser och okej kvalitet, men på bara ett par år nu så har de dubblat, tredubblat och i flera fall tillochmed fyrdubblat sina priser över hela sortimentet, samtidigt som priserna hos konkurrenterna i princip legat helt stilla.
Dessutom så har sammansättningen i flera produkter försämrats.
Topformula är alltså inte längre prisvärda då det numera går att få kosttillskott med bättre kvalitet till lägre priser hos flera andra butiker.
Mycket tråkig utveckling då Topformula varit min Go-To butik för allting kosttillskott i många års tid. Hoppas att de kan hitta tillbaka på rätt spår igen och dra tillbaka dessa massiva prishöjningar på 200-400 %.
Tills dess får vi handla på annat håll.
Tidigare erbjöds magnesiumglycinat till ett rimligt pris, men numera blandas det tyvärr ut med magnesiumoxid. Ett billigare och mindre effektivt alternativ (skräp).
Samma gäller isolatproteinet: det kostade 199 kr och höll hög kvalitet, men nu är priset 259 kr för en sämre produkt
Jag är deras kund, jag köpa hela tiden, men de erbjuder mig och skicka till mig rabatt kod som funkar inte, Topformula har blivit lite konstig, tyvärr!
Ska bli intressant att se om Early Bird kan leverera som de ska, vid förra leveransen kom det 2-3 dagar efter lovad leverans!
Lättsamt hemsida och snabb leverans.
Jobbigt bara när priserna går upp & ner. Ena sekunden kan tex en burk kosta 90:-, för att veckan efter kan man köpa 3st för 200:-
Det är enkelt och smidigt att beställa från Topformula. Bra priser!
Är helt nöjd 😊.
Mvh Mariann Ericsson ☀️