レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi deltog i Vinhandlernes middag som blev holdt pÃ¥ hotel Toppen af Ebeltoft. Som altid pÃ¥ Toppen var rammerne virkelig gode. Hyggelige lokaler med en smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Betje... もっず芋る

Vi ankommer Tirsdag og venter 20 minutter i receptionen, ringede 3 gange , men ingen tog telefonen . Vi blev indlogeret i et vÊrelse , som vi fik byttet , da hele vÊrelset stank af kloak, nyt... もっず芋る

Toppen af Ebeltoft, kunne godt hedder Toppen af Poppen For det var virkelig en super aften Havde meldt os , 6 personer til julefrokost d 30/11 men af uvis grund var vi ikke blevet informeret o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan helt sikkert anbefales. Har fÃ¥et det mest velsmagende smÞrrebrÞd pÃ¥ terrassen hos Toppen af Ebeltoft i dag - med smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Vi blev betjent af sÞde, behagelige, smilende tjene... もっず芋る

䌁業情報

1. 家族向けホテル
  2. 集䌚宀
  3. ビゞネス ホテル
  4. 教宀
  5. 䌚議宀レンタル サヌビス
  6. ランチ レストラン

圓該䌁業による蚘述

Hotellet er placeret med udsigt over Ebeltoft Vig, Mols Bjerge, FemmÞller Strand, Fregatten Jylland og i gåafstand til Ebeltofts charmerende centrum. Med en placering i Nationalpark Mols Bjerge er der mulighed for vandreturer, mountainbike, sejlture, vandsport - vi hjÊlper gerne med at hjÊlpe jer med at finde de rette aktiviteter. Oplev Maltfabrikken, Glas - museet for glaskunst, Mols Bolchekogeri, Ebeltoft Havn, gågade, Ebeltoft Rådhus, Ree Park Safari, Ebeltoft Gårdbryggeri og meget mere. Gåafstand til idrÊtscenter, padelbaner og svÞmmehal. Hotellet er designet af Friis & Molkte og går nÊrmest i et med naturen. Alle hotelvÊrelser har direkte udsigt til natur. Book en overnatning og nyd naturens ro. Nyd lÊkker morgenmad i vores restaurant. Spis i vores frokostrestaurant med lÊkkert smÞrrebrÞd onsdag-lÞrdag.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

36件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Maden var fantastisk

Maden var fantastisk, stedet ligger dejligt langt vÊk fra byen men alligevel tÊt på og i skÞnne grÞnne omgivelser. Dejlig venlig og uformel personale. Der kommer jeg helt sikkert igen.

2024幎6月1日

Toppen har det hele...

LÊkre frokoster, fede koncerter eller bare fantastisk udsigt - Toppen har det hele!
Var for nylig til fantastisk udendÞrs koncert med Aegteskab, min fÞrste koncert med disse 3 super talentfulde herrer, og absolut ikke min sidste. Også cudos til de andre lokale kunstnere, isÊr Kattegat.

2024幎7月27日
自発的なレビュヌ

Var til en super koncert

Var til en super koncert. Men at man i pausen så skal betale 75 kr (!!!!) for en gourmet pÞlse (som var mindre end en frankfurter), det var vi nogle stykker der mente var simpelthen for frÊkt. Ikke at den ikke smagte godt, men alligevel. Ellers en super aften.

2024幎8月3日

Stedet kan det hele🥰

Jeg er kommet på Toppen flere gange i meget forskellige anledninger. Stedet kan det hele både ude og inde😊
Sidst har svigermor fra Vestjylland besluttet at fejre sin runde fÞdselsdagsfest pÃ¥ Toppen af Ebeltoft. Hun/vi blev taget varmt imod og der blev taget empatisk og professionelt hÃ¥nd om hendes Þnsker. Nu glÊder vi os alle til en rigtig god fest i skÞnne omgivelser og med sÞde og dygtige folk til at gennemfÞre festlighederne🥰

2024幎5月26日
自発的なレビュヌ

Toppen af Ebeltoft lever op til navnet

Toppen af Ebeltoft lever op til navnet - det er thumbs up for alt. Vi stod i en akut boliglÞs situation, uden mulighed for at finde noget sted at overnatte.Sara på toppen tog imod os med åbne arme, og fik lÞst vores problem ved at flytte lidt rundt på tingene. Det var omsorg på meget hÞjt plan , hun reddede intet mindre end resten af vores ferie og med et smil på lÊben og et kram til de frustrerede hjemlÞse .Vil varmt anbefale stedet, dejlig udsigt, fine vÊrelser og skÞn morgenmad. Sara er et fantastisk menneske, helt unikt - tusind tak for din omsorg , det var en fornÞjelse at mÞde dig ❀

2024幎7月30日

Alt for meget stÞj

En oplevelse af at spise frokost på en banegård
Der var et selskab der fik velkomstdrink i pejsestuen lige op af vores bord
Vi var 7 gÊster der ikke kunne hÞre hinanden
Mvh Lone Berke

2024幎6月29日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Hej Lone, vi er kede af at hÞre, I havde den oplevelse. Der er indimellem mange glade gÊster på én gang i vores populÊre pejsestue og restaurant. Vi håber, at I alligevel nÞd maden og har lyst til at komme igen en anden gang.

Utrolig lÊkker mad og fantastisk udsigt!

Vi spiste frokost i restauranten, og det stjerneskud vi fik, smagte super godt og fisken var frisk og lÊkker.

Udsigten over Ebeltoft Vig var intet mindre end fantastisk!

AtmosfÊren er hyggelig, professionel og samtidig nede på jorden - man fÞler sig virkelig velkommen!

Vi kommer helt sikkert igen!

2024幎6月4日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Tusind tak for den gode anmeldelse. Dejligt at I satte pris på den gode mad og den friskfangede fisk fra vores lokale fiskehandler. vi håber at se jer igen til lÊkker mad og god stemning på Ebeltofts bakketop.

Hyggelige rammer og udsÞgt betjening

Hyggelige rammer og udsÞgt betjening - lÊkker frokost med udsigt til Ebeltoft Vig. Vi kommer helt sikkert igen.

2024幎5月11日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

SkÞnt at hÞre I har haft en god oplevelse - og sÊtter pris på vores dejlige sted. Udsigten er fantastisk på alle tidspunkter af året, så kom endelig snart igen :-)

frokost på toppen den 6.december...godt

frokost på toppen den 6.december...gode omgivelser, god betjening og ikke mindst.......god god mad, som smagte som det skal...når det er på denne tid af året.
Vi kommer igen...ingen tvivl om det

2023幎12月6日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Dejligt at hÞre I satte pris på lidt lÊkker julemad. Kom snart igen - vi glÊder os til at se jer :-)

SkÞn mad og afslappet atmosfÊre

Vi har i aften vÊret til strik, hygge og tapas i det skÞnne hus
Sikke en dejlig oplevelse! Super lÊkker mad, hygge med herlige mennesker og et stort nÊrvÊr fra personalet, der gjorde alt for at man fÞlte sig velkommen. Og vi fik fÞlelsen af at alt kan lade sig gÞre
Hvis ikke fÞr, så ses vi igen d. 19. november!

2023幎10月12日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Dejligt at hÞre I var godt tilfredse med at deltage i vores Strik & Hyg. Vi holder et arrangement igen onsdag 22. januar. Håber at se jer :-)

God oplevelse

Fantastisk mad, god udsigt, nem og ikke alt for lang gå tur ned til charmerende Ebeltoft.

2023幎7月4日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt I nÞd vores sted, den fantastiske udsigt og en gåtur i den fine gamle by, vi er en del af.

Ikke som forventet

Fine lokaler. Dårlig service måtte selv åbne vin
kÞdet var kogt ikke stegt sej

2023幎5月10日

Hotel Toppen af Ebeltoft からの回答

Hej Ib. Tak for din anmeldelse, jeg har spurgt lidt ind til jeres arrangement i sidste uge og har kun hÞrt godt om maden. I fht. at I selv skulle åbne vinen, så mener jeg at det tidligere har vÊret helt normalt til den type arrangemter. Ring mig endelig op, hvis der er noget du mener vi kan gÞre bedre nÊste gang. Du kan fange mig på 30809801. God dag. Mvh Thomas Hanberg Hansen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。