Vi deltog i Vinhandlernes middag som blev holdt pÃ¥ hotel Toppen af Ebeltoft. Som altid pÃ¥ Toppen var rammerne virkelig gode. Hyggelige lokaler med en smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Betje... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi ankommer Tirsdag og venter 20 minutter i receptionen, ringede 3 gange , men ingen tog telefonen . Vi blev indlogeret i et vÊrelse , som vi fik byttet , da hele vÊrelset stank af kloak, nyt... ãã£ãšèŠã
Toppen af Ebeltoft, kunne godt hedder Toppen af Poppen For det var virkelig en super aften Havde meldt os , 6 personer til julefrokost d 30/11 men af uvis grund var vi ikke blevet informeret o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan helt sikkert anbefales. Har fÃ¥et det mest velsmagende smÞrrebrÞd pÃ¥ terrassen hos Toppen af Ebeltoft i dag - med smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Vi blev betjent af sÞde, behagelige, smilende tjene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶æåãããã«
- éäŒå®€
- ããžãã¹ ããã«
- æå®€
- äŒè°å®€ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- ã©ã³ã ã¬ã¹ãã©ã³
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hotellet er placeret med udsigt over Ebeltoft Vig, Mols Bjerge, FemmÞller Strand, Fregatten Jylland og i gåafstand til Ebeltofts charmerende centrum. Med en placering i Nationalpark Mols Bjerge er der mulighed for vandreturer, mountainbike, sejlture, vandsport - vi hjÊlper gerne med at hjÊlpe jer med at finde de rette aktiviteter. Oplev Maltfabrikken, Glas - museet for glaskunst, Mols Bolchekogeri, Ebeltoft Havn, gågade, Ebeltoft Rådhus, Ree Park Safari, Ebeltoft Gårdbryggeri og meget mere. Gåafstand til idrÊtscenter, padelbaner og svÞmmehal. Hotellet er designet af Friis & Molkte og går nÊrmest i et med naturen. Alle hotelvÊrelser har direkte udsigt til natur. Book en overnatning og nyd naturens ro. Nyd lÊkker morgenmad i vores restaurant. Spis i vores frokostrestaurant med lÊkkert smÞrrebrÞd onsdag-lÞrdag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maden var fantastisk
Maden var fantastisk, stedet ligger dejligt langt vÊk fra byen men alligevel tÊt på og i skÞnne grÞnne omgivelser. Dejlig venlig og uformel personale. Der kommer jeg helt sikkert igen.
En skÞn og magisk aften med dejligâŠ
En skÞn og magisk aften med dejlig musik, sÞd personale og dejlige mennesker.
4 * fordi prisen er i den hÞje ende
Toppen har det hele...
LÊkre frokoster, fede koncerter eller bare fantastisk udsigt - Toppen har det hele!
Var for nylig til fantastisk udendÞrs koncert med Aegteskab, min fÞrste koncert med disse 3 super talentfulde herrer, og absolut ikke min sidste. Også cudos til de andre lokale kunstnere, isÊr Kattegat.
Var til en super koncert
Var til en super koncert. Men at man i pausen så skal betale 75 kr (!!!!) for en gourmet pÞlse (som var mindre end en frankfurter), det var vi nogle stykker der mente var simpelthen for frÊkt. Ikke at den ikke smagte godt, men alligevel. Ellers en super aften.
Stedet kan det heleð¥°
Jeg er kommet pÃ¥ Toppen flere gange i meget forskellige anledninger. Stedet kan det hele bÃ¥de ude og indeð
Sidst har svigermor fra Vestjylland besluttet at fejre sin runde fÞdselsdagsfest pÃ¥ Toppen af Ebeltoft. Hun/vi blev taget varmt imod og der blev taget empatisk og professionelt hÃ¥nd om hendes Þnsker. Nu glÊder vi os alle til en rigtig god fest i skÞnne omgivelser og med sÞde og dygtige folk til at gennemfÞre festlighederneð¥°
Vi var sÃ¥ heldige at deltage i jeresâŠ
Vi var så heldige at deltage i jeres helt forrygende arrangement den 27. juli 2024. LÊkkert mad, mega-hyggelige omgivelser, musikalske lÊkkerier og ikke mindst et nÊrvÊrende og i den grad servicemindet personale. Vi er kÊmpe fan!
Kh Brit og Poul Erik
Toppen af Ebeltoft lever op til navnetâŠ
Toppen af Ebeltoft lever op til navnet - det er thumbs up for alt. Vi stod i en akut boliglÞs situation, uden mulighed for at finde noget sted at overnatte.Sara pÃ¥ toppen tog imod os med Ã¥bne arme, og fik lÞst vores problem ved at flytte lidt rundt pÃ¥ tingene. Det var omsorg pÃ¥ meget hÞjt plan , hun reddede intet mindre end resten af vores ferie og med et smil pÃ¥ lÊben og et kram til de frustrerede hjemlÞse .Vil varmt anbefale stedet, dejlig udsigt, fine vÊrelser og skÞn morgenmad. Sara er et fantastisk menneske, helt unikt - tusind tak for din omsorg , det var en fornÞjelse at mÞde dig â€ïž
Alt for meget stÞj
En oplevelse af at spise frokost på en banegård
Der var et selskab der fik velkomstdrink i pejsestuen lige op af vores bord
Vi var 7 gÊster der ikke kunne hÞre hinanden
Mvh Lone Berke

Hotel Toppen af Ebeltoft ããã®åç
Utrolig lÊkker mad og fantastisk udsigt!
Vi spiste frokost i restauranten, og det stjerneskud vi fik, smagte super godt og fisken var frisk og lÊkker.
Udsigten over Ebeltoft Vig var intet mindre end fantastisk!
AtmosfÊren er hyggelig, professionel og samtidig nede på jorden - man fÞler sig virkelig velkommen!
Vi kommer helt sikkert igen!

Hotel Toppen af Ebeltoft ããã®åç
Hyggelige rammer og udsÞgt betjening
Hyggelige rammer og udsÞgt betjening - lÊkker frokost med udsigt til Ebeltoft Vig. Vi kommer helt sikkert igen.

Hotel Toppen af Ebeltoft ããã®åç
God beliggenhed og Êgte god mad

frokost pÃ¥ toppen den 6.december...godtâŠ
frokost på toppen den 6.december...gode omgivelser, god betjening og ikke mindst.......god god mad, som smagte som det skal...når det er på denne tid af året.
Vi kommer igen...ingen tvivl om det

Hotel Toppen af Ebeltoft ããã®åç
SkÞn mad og afslappet atmosfÊre
Vi har i aften vÊret til strik, hygge og tapas i det skÞnne hus
Sikke en dejlig oplevelse! Super lÊkker mad, hygge med herlige mennesker og et stort nÊrvÊr fra personalet, der gjorde alt for at man fÞlte sig velkommen. Og vi fik fÞlelsen af at alt kan lade sig gÞre
Hvis ikke fÞr, så ses vi igen d. 19. november!

God oplevelse
Fantastisk mad, god udsigt, nem og ikke alt for lang gå tur ned til charmerende Ebeltoft.

Hotel Toppen af Ebeltoft ããã®åç
En dejlig oplevelse med super frokostâŠ
En dejlig oplevelse med super frokost og betjeningð·

Ikke som forventet
Fine lokaler. Dårlig service måtte selv åbne vin
kÞdet var kogt ikke stegt sej

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ