Vriendelijk personeel, goeie uitleg (brede voet welke schoenen gaan), schoenen maat 49, geen probleem voor hun om bij te bestellen,...
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Nieuw/tijdelijk personeel geeft foute info
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoensel voor kinderen hadden. Het was mijn dochtertje zelf die me er op wees dat er weldegelijk een rek met kinderenmaten aanwezig was. Als mijn dochter dit niet had gezien waren wij naar een andere winkel geweest.

Heel behulpzaam personeel
Heel behulpzaam personeel, aangename en correcte bediening, bedankt

Hier kom ik graag
Bij Torfs Eeklo wordt je altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel en goede service.

Schoenen Torfs からの回答
Onze ervaring was heel positief.
Onze ervaring was heel positief.
Ik zag er ook een verkoopster een ouder koppel verder helpen met veel geduld. Fijn dat dat ook kan...

Goeie service.
Rustig winkelen. Werd niet aangesproken met de vraag of ik hulp nodig had. Wat ik top vind. Aan de kassa wel al mijn vragen kunnen stellen op het moment dat ik het nodig had. Vriendelijke kassierster.

Overzichtelijke winkel
Overzichtelijke winkel, zeer behulpzame vriendelijke verkoopster Stephanie B.

Supervriendelijk personeel
Supervriendelijk personeel
Mooi aanbod
Kwaliteit dik in orde

Schoenen Torfs からの回答
slechte ervaringen bij online bestellen
2de maal bij een online bestelling dat ik zelf moet vragen naar de leveringsdatum, en na de vraag, de bestelling plots wordt verzonden, kan toeval zijn maar volgens mij worden de online bestellingen niet goed opgevolgd
het artikel is op voorraad bij bestelling, maar na bestelling dan plots toch niet op voorraad en moet uit een filiaal worden genomen

Torfs Geel echte aanrader
Bij Torfs Geel werken zo’n fijne en vriendelijke mensen. Het aanbod schoenen is heel goed. Ik mis soms aanbod laarzen voor brede kuiten.

Skechers sneakers stuk
Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk ontvangen en geholpen Skechers zijn terug genomen en ik was vrij om andere sneaker te kiezen! Zeer tevreden over Torfs

Hele vriendelijke verkoopsters
Hele vriendelijke verkoopsters, heel behulpzaam.
Druk of kalm, ze helpen altijd met een lach.

Winkelen bij TORFS
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden. Nadat we onze keuze gemaakt hadden, is er meteen hulp geboden om de andere schoen te halen zodat we verder konden passen. Ook het afrekenen verliep vlot en vriendelijk.
Hetgeen bij ons wel negatief over kwam was de misleidende reclame van de koppelverkoop, maar ook daar is er professioneel op gereageerd.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。