レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UdmÊrket vÊrelse - dog manglede vi en elkedel med diverse tilbehÞr, som man har pÃ¥ mere eller mere samtlige hoteller pt. SÊbedispenserne virkede ikke - sÃ¥ godt vi selv havde medbragt sÊbe. Mangle... もっず芋る

VÊrelserne var fine og dejligt med sofa og lÊnestole alt var rent og pÊnt. Gode senge. Maden var rigtig lÊkker og fin morgenmad. En sÊrlig tak til kokken for den gode service, da der var nogle som ik... もっず芋る

Ufattelig dÃ¥rlig fleksibilitet! Jeg havde lavet en datafejl i min booking til en uge senere! Klart min fejl og mit problem! Da vi ankom kl 19 og opdagede fejlen havde de kun suiten tilbage og sagde a... もっず芋る

Super flot og hyggeligt hotel. Mega imÞdekommende personale. Fint rengjort, fÞler sig velkommen. BÃ¥de restaurant og morgenmadsbuffet var super lÊkker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi... もっず芋る

䌁業情報

3.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Aldrig har vi da fået SÅ lidt og så kedelig mad

Aldrig har vi da fÃ¥et SÅ lidt for pengene. AltsÃ¥ en miniferie med 2 overnatninger, 2 x 2 retters aftenmenu, hvor vi mÃ¥tte gÃ¥ sultne i seng . DET kan man simpelthen ikke vÊre bekendt. Dag 1: Hovedret af et par stumper mÞrksej i lidt ubestemmelig sauce ellers uden tilbehÞr, dessert af frugtgrÞd med en klump vanillle is, Dag 2: Forret af nogle smÃ¥ slices af kammuslinger i en meget lidt velsmagende sauce, Efterfulgt af noget mishandlet kyllinglÃ¥r med en smule kartoffel-mos som tilbehÞr.
En virkelig dårlig oplevelse til en alt for hÞj pris tilsat en vin som kunne Þnskes bedre til prisen.
Hvis ikke vi havde fundet Lulu`s cafe havde vi vÊret endnu mere skuffet, men hun reddede ferien på målstregen.

2022幎8月21日

Har i dag spist Êggekage pÃ¥ TornÞes

Har i dag spist Êggekage på TornÞes Hotel. En stor skuffelse. En lille pande med en Êggekage med 4 små stykker stegt flÊsk, to med uspiselig sej svÊr og to knasende sprÞde. Til gengÊld blev retten serveret med 4 halve stykker rugbrÞd. Vi har fÞr spist på hotellet og ved at det kan I gÞre bedre.

2022幎8月10日
自発的なレビュヌ

Dårlig restaurant og dårligt miljÞ

Deres kÞkken chef er så uretfÊrdig og dårlig. Han kender ikke til at hvis en ungearbejder er blevet syg/skadet så skal chefen selv finde en aflÞser. Aldrig kom på deres restaurant eller bare kom der. Plus ikke regn med at dit bestik er rent siden at der er skimmelsvamp. De vasker heller ikke deres ting i kÞkkenet og de bare genbruger ting hvis de kun er (lidt) beskidte.
Mvh Nikolaj

2022幎4月17日

TornÞes Hotel

TornÞes Hotel – Nej tak.
Min kÊrestes farmor blev bisat onsdag den 23. marts – min kÊrestes farfar er gammel og kan hverken fysisk eller psykisk holde til en lÊngere sammenkomst, sÃ¥ vi var enige om en kort komsammen pÃ¥ max. en time efter bisÊttelsen..
Vi tog kontakt til TornÞes Hotel fem dage fÞr, for at hÞre om vi kunne holde et kort arrangement for 60 personer. Vi blev vejledt af en ung mand med de muligheder der var, og valgte to snitter og en Þl/vand – i min kÊrestes farfars Ã¥nd – og helbred. Alt i orden – og tid og pris aftalt.
Dagen fÞr bisÊttelsen blev vi ringet op af direktÞren Ulrich – det kunne ikke lade sig gÞre – det var dÃ¥rlig reklame for TornÞes Hotel at vi kun skulle have to snitter og en Þl/vand. Som minimum kunne det blive tre snitter, fri Þl og vand pÃ¥ bordene og efterfÞlgende kaffe og kringle (som dog kunne veksles til kaffe og smÃ¥kager, da der nu ogsÃ¥ var snitter inden – meget generÞst Ulrich). Vi havde telefonisk orienteret alle som ville komme til bisÊttelsen om, at det ville blive en meget kort seance efter den kirkelige handling, da min kÊrestes farfar ikke Þnskede mere. Ulrich siger i telefonen, at hvis vi Þnsker en kort sammenkomst, kunne det dog blive med kaffe og boller/kringle, men det kunne fÞrst blive kl. 14 (bisÊttelsen fandt sted kl. 11.00), da TornÞes ikke servere kaffe og kringle til middag, fordi sÃ¥ regner folk med det er smÞrrebrÞd. Da Ulrich – DAGEN FØR ¬– ringer og aflyser det aftalte arrangement, beklager han med at vedkommende der tog mod bestillingen, var ny i job. Den unge mand var flere gange ude i kÞkkenet for at undersÞge priser og arrangement, sÃ¥ tror nok han gjorde det bedste. Hvor er du dog ynkelig Ulrich at kÞre din dÃ¥rlige forretningsmoral af pÃ¥ dit personale, og hvor er det ”flot” af TornÞes Hotel at aflyse med mindre end 24 timers varsel, vi kunne jo ikke nÃ¥ at finde nyt sted.
TÊnker at hotellet har fÃ¥et en mere givtig bestilling, sÃ¥ er det ligegyldigt med de andre – uanset det er mennesker i sorg. En lille trÞst var, da en af de lokale sagde: Der var I heldige – der er kun kedelig mad og dÃ¥rlig service pÃ¥ hotellet. Vi har vÊret der fÞr – men kommer aldrig mere. Her er det ikke gÊsters/kunders Þnsker der imÞdekommes – kun direktÞr Ulrichs griskhed og Þnsker om stor omsÊtning.

2022幎3月27日
自発的なレビュヌ

Hyggelig og dejlig oplevelse!

Hyggelig og dejlig oplevelse. Min sÞde mand overraskede mig i uge 41 med en overnatning på TornÞes Hotel. Vi nÞd det hyggelige og rene vÊrelse på topetagen med udsigt til vandet - dog var der ingen sÊbe/shampoo på vÊrelset. Også frokosten vi fik da vi ankom var frisk og god. Vi fik laksetatar og tartelet. Om aften fik vi middag som ikke var fantastisk men helt ok - stemningen i spisesalen var hyggelig. Morgenmaden var også fin og med god betjening og udsigt over havnen! Alt i alt en dejlig oplevelse med super beliggenhed.

2021幎12月1日
自発的なレビュヌ

Er ikke pengene vÊrd! TornÞes hotel

Vi var pÃ¥ weekend ophold d. 24-26/9. Inkl. kaffe/kage, 3-retters menu, overnatning og morgenmad. pris kr. 1890,-. De var ikke bekendt m. kaffe/kage v. ankomst. mente vi fÞrst skulle have det dagen efter. ØH! der er vi her ikke! VI fik Vitello Tonato til forret 2 pergamenttynde skiver med en lille klat tunsauce. Vi bad om brÞd 3 gange fÞr det kom. Til hovedret Skaldyrsrisotto. Den var ganske uspiselig. En kold klistret masse med 1 reje og 2 muslinger. Risotto er en forret el. bruges som tilbehÞr!!! Til slut en tiramisu i et lille glas. max tre skefulde. Vi blev ikke mÊtte!! Personalet tog nu opstilling pÃ¥ skift og kiggede pÃ¥ os. Kl. var 21.30 Vi spurgte om vi var til ulejlighed og ja, de skulle lukke restauranten. Baren var ikke bemandet, men vi kunne bestille drikkevare med det samme og tage dem med i dagligstuen el. billardstuen. Dagligstuen var optaget, men i billardstuen var der et bord og 4 stole. og intet andet.
Vi er dybt skuffede over denne behandling. Hvorfor lave weekendophold hvis folk ikke må vÊre på stedet endsige kÞbe noget.
Eneste positive er vÊrelserne som er rigtig pÊne og beliggenheden er fin.

2021幎10月3日
自発的なレビュヌ

Igen en rigtig god oplevelse

Vi har igen haft en rigtig god oplevelse på hotellet. Et fint dobbeltvÊrelse med udsigt over havnen, en passende god revymiddag, en fantastisk revy med superaktive og dygtige aktÞrer og til slut en overdådig morgenkomplet med alt, hvad man kan Þnske sig.
Alt dette sammen med et personale i ÞjenhÞjde og til en pris, hvor alle kan vÊre med.
Benny Juul

2021幎7月3日

Hold dig LANGT vÊk

Hvis du som kunde sÞger det TornÞes Hotel stiller dig i udsigt i deres brochure, så hold dig langt vÊk."I vores kÞkken bliver der tryllet med årstidens friske råvarer" virkeligheden var at eksempelvis kartoflerne var maskinslrÊllede (juni måned) Generelt for maden var virkeligheden at ambitionerne var til stede, men virkeligheden var bistro kvalitet. "Der er fred, ro og masser af fynsk hygge" virkeligheden var at hotellet - klogeligt - havde lagt Þrepropper på vÊrelserne.
Receptionen var et kapital for sig selv, her ekspederede man mad, vÊrelser, take away, detail salg af Þl og samtlige serveringer såvel inde som ude skete gennem receptionsskranken.

2021幎6月21日

Vi havde bestilt vÊrelse med 2

Vi havde bestilt vÊrelse med 2 overnatninger som tilbud gennem Ældresagen. VÊrelset lÃ¥ pÃ¥ 3.sal (2. sal og sÃ¥ yderligere en mindre trappe op), men hotellet havde ikke elevator, hvilket ikke fremgÃ¥r af hjemmesiden- ellers havde vi aldrig bestilt vÊrelse pÃ¥ det hotel. Vi er nÊsten 70 Ã¥r og er ikke sÊrligt godt gÃ¥ende, sÃ¥ det var hÃ¥rdt at komme op af de mange trapper, hvor vi mÞdte andre Êldre der prustende prÞvede at forcere trapperne. Vi hjalp dame med rollator op af trappen ved hovedindgangen, da kÞrestolsrampen var placeret langt omme pÃ¥ siden af hotellet. Dette hotel er uegnet for gangbesvÊrede og de burde advare om de dÃ¥rlige adgangsforhold og manglende elevator ved bestillinger - isÊr ved bestillinger med henvisning til Ældresagen. Dog giver jeg 2 stjerner for et rimeligt men skrabet vÊrelse, god morgenmad og et venligt personale, som sidste dag solgte mig 4 af deres egne lokale Þl, til at tage med hjem, med udlÞbsdato forrige mÃ¥ned, opdagede jeg ved hjemkomst. Kerteminde er en dejlig by at besÞge, men vores oplevelse med TornÞes Hotel var desvÊrre dÃ¥rlig. Vil nu kontakte Ældresagen og advare mod at benytte hotellet.

2020幎9月13日

For lille - for lidt - for lousy

Vi havde bestilt et ophold på 3 overnatninger til ca. 3600 DKK.

Vi fik anvist et frimÊrke af et (sÃ¥kaldt) dobbeltvÊrelse. Havde det vÊret et enkeltvÊrelse kunne det lige gÃ¥ an, men der stod altsÃ¥ en dobbelt-seng som vi kun lige kunne komme rundt om. For enden af sengen stod et skrivebord med en stol, som vi lige akkurat kunne sidde ved. Der var hverken telefon eller kÞleskab, og da slet ikke minibar, pÃ¥ vÊrelset. Åbnede man vinduet var stÞjtrykket uudholdeligt.

Der var heller ikke elevator og ingen hjÊlp med bagagen, så den måtte vi selv slÊbe op på 2. sal.

Der blev heller ikke gjort rent på vÊrelserne. Sengen blev dog nÞdtÞrftig redt.

Da vi kom ned for at spise, kunne det ikke lade sig gÞre. Vi havde nemlig ikke bestilt bord?????

Jeg har rejst over store dele af kloden og boet på mange forskellige hoteller, men jeg har aldrig vÊret ude for, at gÊster på hotellet skulle bestille bord.

Det er mit indtryk, at ejeren ikke har haft hotellet ret lÊnge. Og det må man da håbe, så der stadig er håb forude. Det er i alt fald vanskeligt at forestille sig, at et så amatÞr-drevet hotel kan lÞbe rundt.

Jeg kan kun advare mod at benytte det hotel. Man kan spilde pengene på mange andre, sjovere måder.

2020幎7月16日
自発的なレビュヌ

Et gammelt ordsprog siger at "man skal

Et gammelt ordsprog siger at "man skal aldrig gentage en succes" Det skulle vi have lyttet til. Vi har tidligere besÞgt TornÞes Hotel, hvor alt var i top.
Denne gang, var en skuffelse. På vÊrelset var det nÞdvendigt at have vinduerne åbne pga varmen, med alt alt for meget trafikstÞj til fÞlge. Vi sov elendigt i den smalle seng. I restauranten var vagtplanen, vist gået helt i kuk, vi ventede utroligt lang tid på maden, både fredag og lÞrdag aften. Morgenbuffetten var OK, ikke det store udvalg, men acceptabel. Afstandsregler blev på ingen både overholdt eller påtalt. På et tidspunkt talte jeg 12 personer, rundt om den lille buffet.

2020幎6月30日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig frokostoplevelse, der var engang .....

Spiste frokost en lÞrdag. TornÞs hotel var en gang et spisested kendt for sit gode , klassiske smÞrrebrÞd. Frokosten var virkelig en skuffelse: et stykke med rÞget sild bestod af afbrÊkkede stykker af en knastÞr, meget salt rÞget sild i en dyb tallerken og en Êggeblomme ( ikke pasteuriseret) i midten. Kedelig oplevelse. Min kone fik hÞnsesalat: smagslÞst, klodsede store hÞnsestykker drysset med brÞndkarse , der havde passeret. sidste salgsdag. Også kedelig oplevelse. SmÞrrebrÞdsudvalget er meget sparsomt, ingen flÊskesteg, roastbeef, rullepÞlse , ingen marinerede sild ( bortset fra den sÊdvanlige sildetallerken). etc TornÞs mistede sit gode ry som frokoststed den dag, ikke et genbesÞg vÊrd, desvÊrre. Beliggenheden er ellers fremragende.

2020幎6月8日

ForlÊnget weekendophold

Personalet var sÞde og imÞdekommende og vÊrelset var pÊnt og rent.
Fredag var menuen 2 retter. Forret ok. Hovedretten var tÞr unghane.
LÞrdag 3 retter. Forret ok. Hovedretten sej og uspiselig kalveculotte. Desserten var 2 minimale skiver is.
Ikke en god oplevelse

2019幎9月11日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig oplevelse - ingen valuta for pengene!

Vi havde bestilt bord til fredag aften kl.18.00. Der var en del gÊster udenfor og man kunne nemt se at betjeningen havde travlt. Vi fik bestilt 2 x rÞdspÊtte med kartofler og persillesauce og 1 x Wienersnitzel med brasede kartofler og dreng. Da maden kom, kunne vi konstaterer fÞlgende: de brasede kartofler og Êrter var kolde, de brasede kartofler så virkelig sÞlle ud (det er sÊson for nye kartofler) små tynde strimler, udvandede og kedelige. Hertil serveret brun sauce, som smagte af ingenting. Wienersnitzlen var tynd og tÞr.. kartoflerne til fisken, var små grå udvandede kartofler i en lille skål (ikke nok til 2 personer) persillesaucen var bare opkogt mÊlk med rå persille på toppen.
Det eneste positive vi fik for pengene, på en regning som lÞd på over 800kr var at fisken var frisk og de 3 Þl smagte OK.
Vi gjorde opmÊrksom på det kolde mad, men fik ingen reaktion, andet end at vi kunne hÞre tjeneren gengav det til kokken.
Jeg fik byttet den brune sauce til smÞrsauce, da jeg nÊsten var fÊrdig med min ret.
Vi kan kun sige, at der spiser vi ALDRIG igen. Ingen af os var mÊtte, da vi gik fra hotellet. Godt med en vaffelis til dessert i Trollegade.

2019幎7月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ