UdmÊrket vÊrelse - dog manglede vi en elkedel med diverse tilbehÞr, som man har pÃ¥ mere eller mere samtlige hoteller pt. SÊbedispenserne virkede ikke - sÃ¥ godt vi selv havde medbragt sÊbe. Mangle... ãã£ãšèŠã
VÊrelserne var fine og dejligt med sofa og lÊnestole alt var rent og pÊnt. Gode senge. Maden var rigtig lÊkker og fin morgenmad. En sÊrlig tak til kokken for den gode service, da der var nogle som ik... ãã£ãšèŠã
Ufattelig dÃ¥rlig fleksibilitet! Jeg havde lavet en datafejl i min booking til en uge senere! Klart min fejl og mit problem! Da vi ankom kl 19 og opdagede fejlen havde de kun suiten tilbage og sagde a... ãã£ãšèŠã
Super flot og hyggeligt hotel. Mega imÞdekommende personale. Fint rengjort, fÞler sig velkommen. BÃ¥de restaurant og morgenmadsbuffet var super lÊkker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Discount
Man skulle forstille sig, at kaffe og kage i forbindelse med en begravelse var nem at håndtere, men sådan gik det desvÊrre ikke. Der var ingen personale til stede, da vi kom. Bordet var ikke dÊkket fÊrdigt. Man har åbenbart ikke kontakt til den lokale kirke, så man kender tidspunkt. Ingen servering ved de Þl/vand, der var stillet frem. Der manglede fx flÞde til kaffen. Fade blev tomme uden at blive skiftet, så folk selv måtte flytte rundt på dem. Der gik langt mellem serveringer mellem de 3 slags kager, og de kunne godt have stået der alle 3 fra starten, så folk ikke var mÊtte inden lagkagen til sidst. Personalet viste sig stort set ikke i lokalet.
Ikke pengene vÊrd
Vi har lige vÊret op weekendophold med to overnatninger. Maden fÞrste aften var kedelig, vi fik sejsoufle (kold) og sej svinemÞrbrad (sovsen var lÊkker). Anden dag var det varme vand i bruseren vÊk og det endte med, at vi hverken lÞrdag eller sÞndag var i bad (vi boede i de nye vÊrelser med udsigt til 200,- ekstra). Anden dag var maden trist som om de ikke havde vÊret tid til at lave den fÊrdig, vi fik laksetartar (ok) - coq au vin (sej kylling, usmagelig sovs, ingen garniture, kogte kartofler (ok) - Ãbletrifli i et vandglas der tydeligt smagte af kÞleskab. Begge aftner var vin valget dog i orden.
Alt i alt en kedelig weekend
god og veltillavet mad.
god og veltillavet mad.
Betjeningen helt i top.
Holdte mit bryllup her
Holdte mit bryllup her. Dette kan ikke anbefales. Sure tjenere der ikke var til at snakke med. Vi havde fri bar i alt. Ãl vin spiritus under hele festen. Alligevel skulle jeg bruge min bryllups dag pÃ¥ at lede efter tjenerne hele tiden sÃ¥ der kunne blive fyldt op med drikkevarer, der manglede isterninger og glas at drikke af. Vi ville naturligvis feste hele natyen pÃ¥ denne vores store dag men blev mildest talt smidt ud af tjenerne kl 2
. Den efterfÞlgende korrespondance med hotellet var håblÞs. direktÞren forsvarede sine tjenere med beskeden om at det passede ikke. Dette til trods for at vi selv og ALLE vore gÊster havde samme dårlige oplevelse. aldrig mere skal jeg holde fest eller lign på dette sted
Aftalte vÊrelser
Aftalte vÊrelser. Maden perfekt som aftalt. Rimelige priser. God hyggepianist lÞrdag aften.
jeg havde bestilt bord pÃ¥ tornÞes hotel âŠ
jeg havde bestilt bord på tornÞes hotel den 1 april skulle holde min fÞdselsdag, hvilket mareridt, ingen opdÊkningh,forklaring der var nok andre der havde fået vores bord. efter en halv time med bordopdÊkning, fik de vores bestilling på drikkevarer,endnu en halv time kom der endelig noget på. bordet plus vores madbestilling.3 kvarter senere kom et stjerneskud som manglede halvdelen af fiskene,det blev sendt retur,lang tid. efter kom der en ny ret med stjerneskud iskold,vi andre havde intet fået på det tidspunkt,da vi havde siddet i nÊsten 2 timer kom vores platter,flere gÊster var begyndt at gå,det samme havde vi overvejet,ingen. forklaring ingen undskyldning,vi blev enige om at det måtte vÊre en aprilsspÞg,tjenere var nÊrmest usynlig retterne manglede tagvÊrktÞj mv sidste gang vi besÞger det mÞjhotel
Plastic i maden
Var på hotellet med seks veninder til frokostplatte. Jeg får et trekantet skarpt stykke plastic i halsen, er heldig at få det op igen, det har nok ligget i agurkesalaten. LÞrdag d. 4 marts.
LÊgger det på tallerkenen og siger det så til tjeneren da han kommer til vores bord. Blev noget chokeret over svaret, som var: Du er sÞrme heldig, du er den tredie der prÞver det i dag. Men hvis du ikke er tilfreds med maden, skal du selvfÞlgelig ikke betale for den !!!!!!!!!!!!!!!
Det kunne vÊre gået gruelig galt. Allerede ved fÞrste tilfÊlde skulle den spand agurkesalat vÊre smidt ud. Kommer der ikke mere.
Brunch med mangler
Var i dag til et stÞrre familiearrangemt, hvor husets brunch var bestilt til alle. Jeg har efterhånden fået brunch mange steder, og blev meget skuffet over udvalget og kvaliteten af denne. RugbrÞd og franskbrÞd kan nemt vÊre hentet i Netto. Det var kedeligt og uden smag og slet ikke friskbagt. Kaffen var i enkelte kander tynd, så tynd, at vi fÞrst troede det var te. Det samme galt juicen, som var helt uden smag (Êble). Udvalget - intet specielt. Der var to smÞroste, laks (var god), Êggestand (uden smag), lufttÞrret skinke som også kunne vÊre kÞbt i Netto, en youghurt, tynd og manglede i den grad frugt og mere fyld. Pandekager med syltetÞj (var også ok) og så var det vist det. Brunch til den pris bÞr vÊre af bedre kvalitet. Den ene af de to stjerner er for udsigten og de hyggelige lokaler. Ellers var det bedste, den medbragte brunsviger.
Reservationen der forsvandt
For så vidt et hyggeligt hotel, hvor man betjenes af et par charmerende unge mennesker, men bookingsystemet fungerer ikke. Jeg ringede på en dag, hvor der ikke kunne reserveres plads elektronisk, og fik aftalt reservation af 2 overnatninger. "Får jeg en bekrÊftelse på mail eller sms? Nej, det er ikke nÞdvendigt. Reservationen er registreret. I kommer bare." Da vi kom var der bare ikke nogen reservation, og så tÊller alle gode egenskaber ikke ret meget.