レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... もっず芋る

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

914件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

DÃ¥rlig mad og meget beskeden kompensation

14/8 var vi på besÞg i Torve-hallens restaurant i SÞnderborg. Det blev en dårlig oplevelse i modsÊtning til andre gange hvor vi har vÊret tilfredse. Det var vi bestemt ikke denne gang. Jeg fik et stjerneskud hvor de panerede fileter var i orden men hvor de underliggende kogte fisk smagte dårligt og pyntegrÞnt asparges og salat var fuldstÊndig slattent og burde vÊre kasseret. Min mands burger var heller ikke appetitlig. Vi klagede og kompensationen blev en kop kaffe men uden kage. Det varer meget lÊnge inden vi kommer der igen og hvis det mad vi fik serveret er standarden der så er der heldigvis andre restauranter.

2025幎8月13日
自発的なレビュヌ

Vi var pÃ¥ restaurantbesÞg i Torve

Vi var på restaurantbesÞg i Torve Hallen, overvejende en god oplevelse, god mad til ok priser, hyggelig lokaler, god udsigt, gode stole og nem at parkere lige i nÊrheden, vi kommer gerne igen.

2025幎8月12日

KÊre Svend,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glÊder os meget at hÞre, at I har nydt både maden, omgivelserne og den praktiske beliggenhed.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart til endnu en hyggelig oplevelse hos os.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Venligt engelsktalende personale.Vi fik risotto , synes der var for meget ris, og for lidt muslinger.

2025幎8月11日

KÊre Horst,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du satte pris på den hurtige betjening og vores venlige personale.

Vi tager din feedback omkring risottoen til os. Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen og give dig en endnu bedre oplevelse nÊste gang.

Torve-Hallen som altid god

Min mor og jeg var nede og spise på Torve-Hallen torsdag d. 07.08 kl. 13.00. Vi ankom lidt tidligt, men fik omgående anvist vores bord.

Efter hurtig betjening, gik vi i gang med at spise. Jeg fik en burger og den var virkelig fin. Også min dessert (Tiramisu) var dejlig.

Min mor bestilte ovnbagt laks og en kop varm kakao og det eneste hun havde noget at monere over var kakaoen, som hun fandt lidt skuffende. Laksen derimod, var hun også tilfreds med.

Også afregningen kom rimeligt hurtigt.

Alt i alt en god oplevelse.

2025幎8月7日

KÊre Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os.

Det glÊder os, at både burgeren og laksen faldt i god jord, og at I fÞlte jer godt modtaget med hurtig betjening og afregning.

Vi tager din mors kommentar om kakaoen til os og vil se nÊrmere på, hvordan vi kan forbedre den. :)

Vi håber at byde jer velkommen igen snart.

International EMC Summer School

Vi havde fornÞjelsen af at spise pÃ¥ Torve-Hallen i forbindelse med International EMC Summer School for 58 deltagere – og det var en fantastisk oplevelse.

Maden var virkelig lÊkker, og vi fÞlte os fuldstÊndig taget hånd om af Paul, restaurantens manager. Hun sÞrgede for, at alt forlÞb gnidningsfrit, og at alle fÞlte sig velkomne. Stemningen var afslappet og hyggelig, og udsigten gjorde oplevelsen endnu mere mindevÊrdig.

En stor tak til hele teamet – vi kommer meget gerne igen!

2025幎8月7日

KÊre Katarzyna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord! Det glÊder os meget, at I havde en fantastisk oplevelse hos os under International EMC Summer School, og at jeg og hele teamet kunne vÊre med til at gÞre besÞget mindevÊrdigt.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang!

Paul – Torve-hallen

Altid en god oplevelse hos

Altid en god oplevelse hos Torve-Hallen, maden, betjeningen og stemningen er altid god - vi kommer igen og igen

2025幎8月4日

KÊre Annette,

Tusind tak for dine fine ord og for din loyalitet! Det betyder rigtig meget for os, at både mad, betjening og stemning altid lever op til dine forventninger.

Vi glÊder os til at se dig igen. :)

Veltilfreds

HÞflig betjening, maden var som sÊdvanlig lige til at spise ,dejlig udsigt over vandet, alle ved bordet var godt tilfredse, tak for en dejlig aften. Finn...

2025幎7月31日

KÊre Finn,

Mange tak for din gode anmeldelse! Det glÊder os meget, at både maden, betjeningen og udsigten levede op til forventningerne, og at I alle havde en god aften hos os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Maden var i top

Maden var i top, men al personalet snakkede kun engelsk, der var Êldre gÊster i restauranten som var i vanskeligheder.

2025幎7月30日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din fine ros af maden – det glÊder os meget at hÞre!

Vi beklager dog, hvis nogle af vores gÊster oplevede udfordringer med sproget. En del af vores personale taler engelsk for at kunne servicere internationale gÊster bedst muligt, men vi har altid dansktalende medarbejdere klar til at hjÊlpe, hvis det Þnskes.

Vi tager din feedback til os og vil sikre, at alle vores gÊster fÞler sig godt taget imod.

Paul – Torve-hallen

Den dejligste mad i hele omegn

Den dejligste mad i hele omegn tvÊrs af grÊnsen. Hyggelig restaurant med rigtig god service.

2025幎7月25日

KÊre Frank,

Mange tak for dine fantastiske ord! Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du oplever vores mad som den bedste i hele omegn – og at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de stemningen og servicen hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen meget snart.

Gefferson Pirson

Gefferson Pirson,

jeg har vÊret på denne restaurant to gange i den sidste måned, og jeg må sige, at kvaliteten virkelig forbedres. En meget venlig ung pizzakok hjalp mig med pizzaerne, da jeg havde bestilt takeaway. Fantastisk oplevelse.

2025幎7月15日

KÊre Gefferson,

Tusind tak for din fine feedback og for at du har besÞgt os flere gange.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplever en forbedring i kvaliteten, og at du fik god hjÊlp. Vi sÊtter stor pris på din ros.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Hyggelig frokost

Hyggelig frokost med flot udsigt over vandet.
Valgte Tapas hvilket kan anbefales.
Venligt personale.

2025幎7月21日

KÊre Benny,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder os, at du havde en hyggelig frokost og nÞd udsigten samt vores tapas. Vi sÊtter også stor pris på dine pÊne ord om personalet.

Vi håber at se dig igen snart!

Paul - Torve-Hallen

En hyggelig aften med pizza og tapas

En hyggelig aften med pizza og tapas. Vi var 20 kollegaer og alt fungerede bare fremragende. Maden var lÊkker anrettet, som altid god service, venligt personale og alt i alt bare en god aften. Tak for det og fortsat god sommer!

2025幎7月8日

KÊre Burkhard,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at I valgte at tilbringe jeres aften hos os!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at alt spillede – fra maden og anretningen til servicen og stemningen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine rosende ord og giver dem naturligvis videre til hele teamet.

Rigtig god sommer til dig og dine kollegaer – vi håber at se jer igen snart!

Altid et besÞg vÊrd

Altid et besÞg vÊrd. SÞde personale. ImÞdekommende

2025幎7月5日

KÊre Bodil,

Tusind tak for de pÊne ord!

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever bÃ¥de personale og stemning som imÞdekommende – og at du synes, vi altid er et besÞg vÊrd. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Paul - Torve-Hallen

Min kÊreste fik en super lÊkker pizza

Min kÊreste fik en super lÊkker pizza (nr. 9) og jeg fik en pasta De la casa, som ikke var noget specielt. Ikke god nok til prisen og portionens stÞrrelse minder mere om en forret.

Udover dette var det bare alt for varmt inde i restauranten, hvilket var Êrgerligt da det ellers er hyggeligt indrettet med god udsigt. Vi valgte at spise dessert et andet sted, da vi ikke kunne holde varmen ud.

2025幎7月4日

KÊre Marco,

Tak for din Êrlige anmeldelse og for at dele dine indtryk med os.

Vi er glade for at hÞre, at din kÊreste nÞd sin pizza – men vi er naturligvis Êrgerlige over, at din egen ret og oplevelsen generelt ikke levede op til dine forventninger. Din feedback omkring portionens stÞrrelse og temperaturen i restauranten tager vi til os og vil tage det op internt, da bÃ¥de komfort og vÊrdi for pengene er vigtigt for os.

Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang – og at vi da kan give jer begge en oplevelse, der matcher vores ambitioner og jeres forventninger.

Paul - Torve-Hallen

Har haft bedre oplevelse tidligere på Torvehallen.

Vi fik pizza, den var ret sej at skÊre i. Jeg havde mest til at tage den op til munden. Der ud over, oplevede jeg vores tjerner som meget trÊt eller uoplagt.

2025幎6月29日

KÊre Sanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at hÞre, at dit seneste besÞg ikke helt levede op til dine tidligere erfaringer hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores gÊster skal have – hverken nÃ¥r det gÊlder maden eller betjeningen.

Vi tager din feedback til os og fÞlger op internt, sÃ¥ vi sikrer, at bÃ¥de kvalitet og engagement er i top – hver gang.

Vi håber, du vil give os en ny chance, så vi kan vise dig det niveau, vi normalt er kendt for.

Paul - Torve-Hallen

Alt var som det skulle vÊre!

2025幎6月27日

KÊre Torben,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at alt var, som det skulle vÊre – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at det skal fÞles. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Paul - Torve-Hallen

Vi afviklede fÞdselsdag og havde booket

Vi afviklede fÞdselsdag og havde booket plads udendÞrs. Super mad og service som altid.
Et lille Þnske kunne vÊre mulighed for at kÞbe italienske Þl til maden.

2025幎6月30日

KÊre Teresa,

Tusind tak for den fine anmeldelse – og for at vÊlge os til at fejre fÞdselsdag hos jer!

Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de mad og service levede op til forventningerne. Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ dit forslag om italienske Þl – det tager vi med i vores overvejelser, da vi altid Þnsker at forbedre gÊsteoplevelsen.

Vi håber at byde jer velkommen igen snart – måske til endnu en festlig anledning.

Tjeneren kan ikke DANSK

Jeg spurte tjeneren om deres fisk var pandestegt, og fik vist i menukortet at det stod lidt gnaven, men der står paneret og ikke pande.
LÆR DANSK

2025幎6月26日

Hej Rene.

Vi er kede af at hÞre, at der opstod en misforstÃ¥else i forbindelse med din bestilling. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at kommunikere klart og imÞdekommende – bÃ¥de pÃ¥ dansk og engelsk – og vi beklager, hvis du oplevede situationen som frustrerende.

Vi har medarbejdere med forskellige nationaliteter, og vi mener, det bidrager til en mangfoldig og international atmosfÊre. Samtidig sÞrger vi for, at der altid er personale til stede, som kan hjÊlpe på dansk.

Paul - Torve-Hallen

Tjener der snyder kunder for penge..

Mig og min mor skulle spise frokost ved torve-hallen, da jeg slet ikke var tÞrstig bestilte jeg ikke noget at drikke, tjeneren blev ved med at tilbyde mig noget at drikke og jeg gentog mig selv flere gange, alligevel kom han med en flaske vand til min mor og satte et ekstra glas til mig, trods jeg overhovedet ikke drak vand, blev vi opkrÊvet 40 kroner ekstra for vand til mig, på trods af at jeg sagde nej tak 3 gange og slet ikke drak vand.

Dertil kommer kvaliteten på den fiske burger som jeg fik, det var noget af det ringeste jeg nogensinde har fået serveret.
Det må blive et tak men nej tak.

2025幎6月29日

Hej Jacob.

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfÞlgelig kede af, at du ikke var tilfreds med dit besÞg – men vi fÞler os nÞdt til at besvare din anmeldelse med en kommentar til din oplevelse.

Der blev ved bordet spurgt efter Still Water, og tjeneren oplyste valgmulighederne. Herefter blev der serveret en flaske vand og to glas – ganske enkelt som en service, sÃ¥ begge gÊster havde mulighed for at drikke, hvis Þnsket opstod under mÃ¥ltidet. Dette er helt almindelig praksis, og det ville ikke Êndre prisen pÃ¥ regningen.

Vi undrer os desuden over, at ingen nÊvnte noget ved betalingen, men fÞrst efterfÞlgende. Det gÞr det svÊrt for os at rette op, hvis noget ikke stemmer – hvilket vi ellers altid gerne vil.

Vi forsÞger hver dag at yde god og opmÊrksom service. I dette tilfÊlde har vores tjener blot gjort sit bedste for at vÊre imÞdekommende. Det er naturligvis Êrgerligt, at det er blevet opfattet anderledes.

Paul - Torve-Hallen

TrÊls personalet ikke taler dansk

TrÊls personalet ikke taler dansk, misforståelser, forkert pris, ikke en god oplevelse

2025幎6月27日

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter som udgangspunkt altid pris pÃ¥ feedback – bÃ¥de positiv og negativ – da det hjÊlper os med at udvikle os. I dette tilfÊlde finder vi dog anledning til at kommentere din anmeldelse, da den desvÊrre beror pÃ¥ nogle misforstÃ¥elser.

Torve-Hallen er en international restaurant, men vi har altid personale til stede, der taler dansk, hvis dette Þnskes.

De priser, du henviser til, er korrekte. Du og dit selskab bestilte vores specialmenu med hvide asparges og tilvalg af oksemÞrbrad, hvilket naturligvis afspejles i prisen.

Jeg har efterfÞlgende talt med den tjener, der betjente jer, og det fremgÃ¥r, at du spiste hele retten, fÞr du gav din klage. PÃ¥ trods af dette blev du tilbudt og modtog en kompensation pÃ¥ 128 kr. for aspargesdelen af retten – som et forsÞg pÃ¥ at imÞdekomme din oplevelse.

Det Êrgrer mig oprigtigt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og at det har resulteret i en negativ anmeldelse. Vi brÊnder for det, vi laver, og vores mål er altid at levere den bedst mulige service og madoplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。