レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... もっず芋る

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

914件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Perfekt som altid

Perfekt som altid. LÊkker mad (vi fik pizza og burger), dejlig og hyggelig atmosfÊre, god betjening. Med byens bedste udsigt. Byens bedste restaurant

2025幎6月26日

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de maden, stemningen og betjeningen har levet op til dine forventninger – og at du kalder os byens bedste restaurant, varmer ekstra meget.

Vi sÊtter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen snart.

Hyggelig restaurant

Hyggelig restaurant. Venlig servering, bredt menu kort,

2025幎6月26日

Hej Christian,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en hyggelig oplevelse hos os, og at både servicen og menukortet har levet op til dine forventninger.

Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart!

Som sÊdvanlig

Som sÊdvanlig, rigtig god mad, og selvom restauranten var fyldt med glade studenter og deres familie fik vi god personlig betjening.

2025幎6月24日

Hej Ib,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det glÊder os, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os – ogsÃ¥ selvom huset var fuldt af feststemte studenter og deres familier. Vi strÊber altid efter at levere personlig og nÊrvÊrende service, uanset travlhed, og det er skÞnt at hÞre, at det er lykkedes.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Perfekt som altid 😊

2025幎6月25日

Hej Jan,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for din trofaste opbakning! Det betyder meget for os, at du gang på gang har en god oplevelse hos os.

Vi glÊder os allerede til at se dig igen 😊

Maden var super

Maden var super, tog lidt for lang tid, men venlig betjening.

2025幎6月22日

Hej JÞrn,

Tak for din anmeldelse og de pÊne ord 😊
Det glÊder os, at maden faldt i god smag, og at du oplevede venlig betjening 🙌

Vi beklager, at ventetiden trak lidt ud – vi arbejder lÞbende pÃ¥ at blive endnu bedre, ogsÃ¥ nÃ¥r der er travlt ⏳

God oplevelse

Vi fik en venligt velkomst og fik en plads udenfor som Þnsket. Kort efter fik vi lov til at rykke over til en anden plads i skyggen, da vi sad i fuld sol og bÞrnene var ikke glad for det. Personale var venligt og maden blev serveret ret hurtigt i forhold at der er så mange besÞgende. Maden smagte godt og var mere end rigeligt.

2025幎6月21日

Hej Jo Lo,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at I fÞlte jer velkomne og blev mÞdt med fleksibilitet, sÃ¥ bÃ¥de bÞrn og voksne kunne nyde oplevelsen i skyggen. ☀🌿

Det betyder meget for os, at bÃ¥de maden og servicen levede op til jeres forventninger – isÊr nÃ¥r der er travlt.

Vi håber at se jer igen snart!

Hyggelig stemning

Hyggelig stemning, god mad, god beliggenhed, dog sad vi ikke et specielt godt sted selv om vi havde bestilt et bord.

2025幎6月2日

KÊre Anette,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at hÞre, at i nÞd bÃ¥de maden, de hyggelige omgivelser og beliggenheden. 🙌

Paul – Torve-Hallen

Vores gÊst bestilte kogte muslinger

Vores gÊst bestilte kogte muslinger, desvÊrre var
mange af skallene gået i små stykker, ( måske
tystet gryden alt for kraftigt ) gik retur. GÊsten fik
en anden ret serveret. Botset fra muslingerne var
madenvirkelig OK

2025幎6月9日

KÊre Niels,

Tak for din feedback og for at dele oplevelsen med os. Vi er kede af, at muslingerne ikke levede op til forventningerne denne gang, men det glÊder os, at vi kunne finde en lÞsning, og at resten af maden var tilfredsstillende 🍜.

Vi tager din kommentar til os og vil arbejde på at undgå lignende situationer fremover.

Altid et besÞg vÊrd

Altid et besÞg vÊrd. Super dejlig mad og behagelig og afslappet atmosfÊre. Hvad venter du pÃ¥??? 👍👍👍

2025幎6月6日

KÊre JÞnne.dk,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det er dejligt at hÞre, at du altid nyder bÃ¥de maden og den afslappede atmosfÊre hos os 🙌

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart – og ja, hvad venter man egentlig pÃ¥? 😄👍

Paul – Torve-Hallen

Rigtig hyggeligt med lÊkkert mad

Rigtig hyggeligt med lÊkkert mad. Men det var frygtelig varmt på 1. Sal.

2025幎6月8日

KÊre Anne-Marie,

Mange tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glÊder os, at du nÞd bÃ¥de stemningen og maden hos os 🍜

Vi beklager, at det var for varmt pÃ¥ 1. sal – det tager vi til os og vil arbejde pÃ¥ at gÞre det mere behageligt for vores gÊster fremover 🌬

KÊre Lise,

Tusind tak for de dejlige ord! 😊
Det glÊder os enormt, at I havde en fantastisk eftermiddag og aften hos os, og at bÃ¥de service, drinks og mad levede op til forventningerne 🥂🍜

Vi sÊtter stor pris på din opbakning og håber at byde jer velkommen igen meget snart!

Paul – Torve-Hallen

Super betjening af sÞde unge mennesker

Super betjening af sÞde unge mennesker, Selv om der var rigtig travlt ,kom maden ret hurtigt og der var tid til at kigge forbi. Pizzaerne var ikke helt i top men nok en smagssag

2025幎6月7日

KÊre Susanne,

Tusind tak for din varme anmeldelse! 😊
Det glÊder os, at du oplevede en god og hurtig betjening, selv pÃ¥ en travl dag 🙌

Vi er kede af, at pizzaerne ikke helt levede op til dine forventninger – smag er jo som bekendt en smagssag, men vi tager din feedback til os og vil altid arbejde på at blive bedre 🍕💪

Maden var god

Maden var god. Ventetiden er ikke OK. Der skulle ventes 1 time på maden og det fungerer ikke, når man har kunder eller lignende med på restauranten.

2025幎6月4日

KÊre Dan,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du syntes maden var god, men vi beklager meget den lange ventetid ⏳ – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores gÊster.

Vi tager din kommentar til os og arbejder på at forbedre vores tempo, så det passer bedre til alle situationer.

Paul – Torve-Hallen

Rigtig lÊkkert mad til prisen og

Rigtig lÊkkert mad til prisen og hyggelige lokaler med flot udsigt.

2025幎6月4日

KÊre Daniel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det er dejligt at hÞre, at du synes maden lever op til prisen, og at vores hyggelige lokaler med den flotte udsigt gjorde oplevelsen endnu bedre 🌟

Vi håber at se dig igen snart!

Paul – Torve-Hallen

Tak for en ved lykkes aften

LÊkker mad, hÞflig personale og god stemning. Vi havde som forventet en fantastisk aften.
Mange tak

2025幎6月3日

KÊre Marren,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at I havde en fantastisk aften hos os – prÊcis som forventet 🙌

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord om bÃ¥de maden, personalet og stemningen 🥂

Good food

It was really good and the food is always a great option in town.
But the temperature inside was too warm, and we needed to ask twice for some cold water.

2025幎6月1日

Dear Laura,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to leave us a review! 😊

We're happy to hear you enjoyed the food – it truly means a lot to us 🍜

We're sorry to hear about the warm temperature and the delay with the water 🥵💧– we'll make sure to improve on that to give our guests an even better experience in the future.

Paul – Torve-Hallen

Maden er altid i orden hos Torvehallen

Maden er altid i orden hos Torvehallen. DesvÊrre gik det lidt galt med koordineringen i forhold til de to kÞkkener, hvilket gav en del ventetid. Restauranten fandt dog en brugbar lÞsning og alt gik godt alligevel. Super betjening. 👍

2025幎5月31日

KÊre Lars,

Tusind tak for din Êrlige og positive anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at hÞre, at du nÞd maden og oplevede super betjening hos os. 👍

Selv om der var lidt udfordringer med koordineringen, er det dejligt at hÞre, at vi fandt en god lÞsning, og at du stadig havde en god oplevelse. Vi tager din feedback med os og arbejder lÞbende pÃ¥ at blive endnu bedre. 💪

Super mad, fed lokation!

Virkelig lÊkker mad, den hurtigste betjening jeg har oplevet lÊnge.... Fantastisk beliggenhed, ja, personalet snakkede alle engelsk, men vi er i SÞnderborg, så det er helt normalt og ganske ok! VÊlger du Torvehallen, vÊlger du ikke forkert... !

2025幎5月30日

KÊre Ebbe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os – bÃ¥de med maden, betjeningen og vores beliggenhed i hjertet af SÞnderborg. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og hÃ¥ber at fÃ¥ lov til at byde dig velkommen igen snart.

God oplevelse

God rådgivning omkring spisekort
Fin mad
Hurtig servering

2025幎5月29日

Hej Per,

Tusind tak for din 5 stjerners anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde synes om maden, servering og betjening! :)

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. God mad.

2025幎5月28日

KÊre Peter,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at både maden og betjeningen var god og hurtig. :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。