レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... もっず芋る

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

914件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Et rigtigdejligt sted dejligt sted og spise og man

Et rigtig dejligt sted og spise og man får sin mad hurtig

2025幎5月23日

KÊre Kirsten,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os, at du nyder at spise hos os – og at bÃ¥de stemning og tempo passer dig.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en god oplevelse.

Paul – Torve-Hallen

Som altid, en god oplevelse

Vi bestilte bord og mad 1 måned i forvejen til 14 personer. Da vi kom på dagen, gik der ikke lang tid, så kom vores mad. Det er god service og maden var lÊkker. Altid god service og god mad uden for meget ventetid

2025幎5月22日

KÊre Susan,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at I valgte at fejre med os! Det glÊder os, at bÃ¥de maden og servicen levede op til jeres forventninger.

Vi sÊtter stor pris på jeres ros og håber, vi snart får fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen.

Altid en fornÞjelse

I gÞr det altid godt. Dejligt imÞdekommende personale til trods for mange gÊster og meget at holde styr på.

Vi nÞd besÞget, og glÊder os over, at der er lang til til 2027.

2025幎5月17日

KÊre Torben,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – det betyder meget for os! Vi er glade for, at I nÞd besÞget, og det glÊder os at hÞre, at vores personale gjorde et godt indtryk – ogsÃ¥ nÃ¥r der er travlt.

Vi ser allerede frem til nÊste gang!

Fantastisk service fra internationalt

Fantastisk service fra internationalt personale. Super mad og god stemning.

2025幎5月17日

KÊre Tine,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med bÃ¥de service, mad og stemning – det varmer at hÞre 💛

Vi håber at se dig igen snart!

Paul - Torve-Hallen

Dårlig service og middelmådig mad

Personalet kan ikke tale dansk og er også dårlige til engelsk. Jeg har bestilt hvidvin og får rÞdvin. En kollega har bestilt vegan burger, men får en kyllingesalat istedet, uden nogen hensigt om at gÞre det godt igen. Tjeneren har behov for at optrÊde/ fremhÊve sig selv istedet for at servicere gÊsterne. Maden- en vegetar pizza- lavet med grÞntsager fra konserves. Det kan gÞres vÊsentlig bedre.

2025幎5月15日

Hej Nela,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at dit besÞg ikke levede op til forventningerne.

Vi vil gerne prÊcisere, at en del af selskabet på dagen talte engelsk, og derfor talte vores personale naturligt også engelsk for at sikre en god kommunikation. Den medarbejder, som tog imod bestillingen, taler ganske vist ikke dansk, men hun taler godt engelsk. Hvis der opstår sprogvanskeligheder, har vi altid en dansktalende medarbejder klar til at hjÊlpe. :)

Vi beklager naturligvis fejlen med vinen – det skal selvfÞlgelig vÊre korrekt. AngÃ¥ende salaten fik din kollega faktisk en vegansk Crispy No Chicken-salat, som hun ogsÃ¥ valgte at spise. Vores restaurantchef tilbÞd at lave en ny ret, men det blev afslÃ¥et.

Med hensyn til vegetarpizzaen vil vi gerne understrege, at vores grÞntsager ikke er fra dÃ¥se – vi bruger friske rÃ¥varer, og vegetarpizzaen er faktisk en af vores populÊre pizzaer.

Vi tager naturligvis al feedback seriÞst og bruger den til at blive bedre. Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

Paul – Torve-hallen

Helt igennem en positiv oplevelse

Helt igennem en positiv oplevelse.
God mad til den rette pris. God servering af smilende unge mennesker der forstod forskellen mellem at servere en dyr vin og et alm. glas sodavand.
Ikke sidste gang jeg kommer der.
Klar anbefaling herfra.

2025幎5月13日

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en helt igennem positiv oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de maden og betjeningen – det betyder meget for hele teamet.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Paul – Torve-hallen

Servering havde glemt at give besked

Servering havde glemt at give besked til kÞkken om at hovedret skulle gÞres klar, så vi ventede en time på hovedretten.

2025幎5月11日

Hej Jens Jacob.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om den lange ventetid på hovedretten, og vi beklager meget, at der skete en fejl i kommunikationen mellem servering og kÞkkenet. Det lever ikke op til vores standard, og vi tager det til os, så vi kan undgå lignende situationer fremover. :)

Vi håber, at i vil give os en ny chance til at give jer en fem stjernet oplevelse. :)

Øv efter vi fik bord

Hej
Vi fik et bord til 2 mod vest på 1. Sal.
Perfekt lige som jeg havde bestilt.
30 min senere var jeg hende og bed om menukortet.
15 min senere var jeg igen oppe og hÞre om det var muligt at kunne bestille noget.
FÞrst der gik det op for en ung mand at vi ikke havde fået noget som helst service.
Så gik det stÊrkt. Det skulle jo bare havde vÊret for 45 min siden.
Ham der havde ansvaret for 1.sal havde desvÊrre ikke styr på sine opgaver.
Smart i en fart men ikke på planlÊgning.
De unge var sÞde og smilende.
Maden var god.
Mvh Carsten

2025幎5月9日

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at bordet levede op til dine Þnsker. Samtidig vil vi gerne beklage den alt for lange ventetid og manglende opmÊrksomhed i starten af jeres besÞg – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Din kommentar er givet videre, så vi kan sikre bedre overblik og hurtigere service fremover.

Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen til en helt igennem god oplevelse.

God oplevelse

16 mand til Tapas, og hurtig og professionel betjening, og super lÊkker mad - bare en god oplevelse igen på Torve Hallen.

2025幎5月6日

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at I havde en god oplevelse hos os – det betyder meget.

Maden var egentlig OK

Maden var egentlig OK, men ikke til prisen, synes prisen er alt for hÞj ift kvalitet af mad,
Også lidt problematisk med de pÊne unge mennesker der betjener og ikke taler dansk
TÊnker der må overvejes alternativer til nÊste restaurant besÞg

2025幎5月5日

Hej Bjarne,

Tak for din Êrlige feedback – det sÊtter vi pris pÃ¥. Vi tager dine input til efterretning og arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre bÃ¥de mad og service.

Vi glÊder os til at gÞre jeres nÊste besÞg bedre. :)

Alt i orden.

Vi fik mÞrbrad m/ bearnaise & bagt kartoffel; torvehallen-pizza, kyllingeburger & en bÞrnepizza med skinke. Det hele simpelthen så godt.
Meget venlig betjening.
Vi kommer gerne igen.

2025幎4月30日

Hej Christina,

Tusind tak for de pÊne ord! Vi er glade for, at I nÞd maden og servicen – vi glÊder os til at byde jer velkommen igen. :)

Paul - Torve-Hallen

For anden gang er vi blevet skuffet

For anden gang er vi blevet skuffet , maden levede ikke op til prisen , pariserbÞf som var stegt tÞr og med et hårdt kogt Êg på toppen , syltet lÞg som var groft skåret , tÞrt toastbrÞd som man kunne se var kÞbt i Lidl
Den anden ret var noget kylling( Coq ou vin ) der skulle vÊre rÞdvin sovs agtig ,med overtilberedte kartofler som var brÊndt og kylling der er TOTAL tÞr stegt .ikke noget farve så som salat eller pynt , det så ud som det var noget man selv har varmet op fra dagen inden , men kokken er sikkert også en der ikke er udlÊrt i sit fag , for sådan noget mad bÞr have vÊret smidt ud
Noget personale der var dårlig til at tale dansk , kom ikke engang forbi efter maden var serveret og hÞrt om alt var godt , nej det var ikke fordi der var travlt , vi sad max12 personer oppe på fÞrste sal
Vi måtte selv gå ned for at betale overpris for en uforglemmelig oplevelse da personalet som sagt ikke gad komme op på fÞrste sal
Vi vil langt fra anbefale andre denne gastronomiske oplevelse

2025幎4月26日

Hej Michael,

Tak for din Êrlige feedback. Vi er meget kede af at hÞre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til jeres forventninger.

Vi beklager dybt, at maden og servicen ikke var tilfredsstillende. Det er bestemt ikke det niveau, vi Þnsker at levere, og vi tager din kritik meget alvorligt.

Vi vÊrdsÊtter, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser, da det giver os mulighed for at blive bedre.

Du må meget gerne ringe på 73 70 99 99, så kan vi lÞse det.

PrÞv det.

Fantastisk personale og lÊkkert mad.

2025幎4月20日

Hej John,
Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os virkelig meget, at du har haft en god oplevelse hos os – bÃ¥de med maden og vores personale.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Paul – Torve-Hallen

Gode pizzaer men uopmÊrksom betjening

Gode pizzaer. Og maden kom hurtigt.
Dog uopmÊrksom betjening.

2025幎4月17日

Hej Filip,
Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om vores pizzaer – og dejligt at hÞre, at maden kom hurtigt frem.

Vi er kede af at hÞre, at betjeningen ikke levede op til dine forventninger. Det tager vi selvfÞlgelig til os, og vi fÞlger op internt, så vi kan give alle vores gÊster en god og opmÊrksom service hele vejen igennem.

Paul – Torve-Hallen

Mega god service og lÊkker mad

Mega god service og lÊkker mad! Vi kunne meget godt lide påske tapas og pastaen med lam. Altid en positiv oplevelse.

2025幎4月11日

Hej Judith,
Tusind tak for de flotte ord! 😊
Det glÊder os, at både servicen og maden har levet op til dine forventninger. Påske tapas og pasta med lam er nogle af vores favoritter, så vi er glade for, at I kunne lide det!

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til endnu en positiv oplevelse. 🍝

Paul – Torve-Hallen

Pastaen var ikke smagt ordentligt til

Pastaen var ikke smagt ordentligt til. Det var en kedelig oplevelse. Men servicen var god

2025幎4月11日

Hej Susanne,
Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at pastaen ikke levede op til dine forventninger – det tager vi selvfÞlgelig til os, og vi vil se pÃ¥, hvordan vi kan forbedre smagsoplevelsen.

Det glÊder os dog, at servicen var god, og vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r muligheden for at byde dig velkommen igen til en bedre oplevelse. 😊

Paul – Torve-Hallen

De laver en fantastisk pizza

De laver en fantastisk pizza, som vi nÞd med en god Þl, lÊkkert 😁👍

2025幎4月7日

Tusind tak for din anmeldelse, Michael! 😊

Vi er super glade for, at i nÞd bÃ¥de vores pizza og Þl. 🍕🍻

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Paul – Torve-Hallen

Betjeningen maden ja hele restauranten

Betjeningen maden ja hele restauranten rigtig god. Veltilberedt mad, sÞd betjening og hyggelig restaurant

2025幎4月3日

Hej Anette,
Tusind tak for de fine ord! 😊
Vi er glade for at hÞre, at både maden, servicen og stemningen har vÊret til din tilfredshed.

Vi gÞr altid vores bedste for at give vores gÊster en god oplevelse, og det betyder meget, at du har haft en sådan.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen! 🍎

LÊkker mad og flink personale

LÊkker mad og flink personale

2025幎3月14日

Hej Rasmus,

Tusind tak for din venlige anmeldelse!
Vi er glade for, at du nÞd maden og vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Betjening i top

Betjening i top, virkelig dejlig mad og vin og udsÞgt udsigt
Det er helt klar et at mine favoritsteder i SÞnderborg

2025幎3月15日

Hej Maiken,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os, at du nyder både maden, vinen, betjeningen og udsigten.

Vi er beÊrede over at vÊre et af dine favoritsteder i SÞnderborg og ser frem til dit nÊste besÞg!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。