Endnu et fantastisk besÞg pÃ¥ denne vidunderlige restaurant med virkelig lÊkker mad, super service og for os de perfekte vÊrter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grÞntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tÃ¥ler kartofler. Tjernerpigen noterede Þnsket. Da maden kom var det med e... ãã£ãšèŠã
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen instÀndig, dass dieses Tolle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev lÞbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte pÃ¥ at give en god oplevelse. Og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistÞvler eller laksko....
NÞrre Havnegade, 28, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Et rigtig dejligt sted og spise og man får sin mad hurtig

Torve-Hallen ããã®åç
Vi bestilte bord og mad 1 måned i forvejen til 14 personer. Da vi kom på dagen, gik der ikke lang tid, så kom vores mad. Det er god service og maden var lÊkker. Altid god service og god mad uden for meget ventetid

Torve-Hallen ããã®åç
I gÞr det altid godt. Dejligt imÞdekommende personale til trods for mange gÊster og meget at holde styr på.
Vi nÞd besÞget, og glÊder os over, at der er lang til til 2027.

Torve-Hallen ããã®åç
Fantastisk service fra internationalt personale. Super mad og god stemning.

Torve-Hallen ããã®åç
Personalet kan ikke tale dansk og er også dårlige til engelsk. Jeg har bestilt hvidvin og får rÞdvin. En kollega har bestilt vegan burger, men får en kyllingesalat istedet, uden nogen hensigt om at gÞre det godt igen. Tjeneren har behov for at optrÊde/ fremhÊve sig selv istedet for at servicere gÊsterne. Maden- en vegetar pizza- lavet med grÞntsager fra konserves. Det kan gÞres vÊsentlig bedre.

Torve-Hallen ããã®åç
Helt igennem en positiv oplevelse.
God mad til den rette pris. God servering af smilende unge mennesker der forstod forskellen mellem at servere en dyr vin og et alm. glas sodavand.
Ikke sidste gang jeg kommer der.
Klar anbefaling herfra.

Torve-Hallen ããã®åç
Servering havde glemt at give besked til kÞkken om at hovedret skulle gÞres klar, så vi ventede en time på hovedretten.

Hej
Vi fik et bord til 2 mod vest på 1. Sal.
Perfekt lige som jeg havde bestilt.
30 min senere var jeg hende og bed om menukortet.
15 min senere var jeg igen oppe og hÞre om det var muligt at kunne bestille noget.
FÞrst der gik det op for en ung mand at vi ikke havde fået noget som helst service.
Så gik det stÊrkt. Det skulle jo bare havde vÊret for 45 min siden.
Ham der havde ansvaret for 1.sal havde desvÊrre ikke styr på sine opgaver.
Smart i en fart men ikke på planlÊgning.
De unge var sÞde og smilende.
Maden var god.
Mvh Carsten

Torve-Hallen ããã®åç
16 mand til Tapas, og hurtig og professionel betjening, og super lÊkker mad - bare en god oplevelse igen på Torve Hallen.

Torve-Hallen ããã®åç
Maden var egentlig OK, men ikke til prisen, synes prisen er alt for hÞj ift kvalitet af mad,
Også lidt problematisk med de pÊne unge mennesker der betjener og ikke taler dansk
TÊnker der må overvejes alternativer til nÊste restaurant besÞg

Torve-Hallen ããã®åç
Vi fik mÞrbrad m/ bearnaise & bagt kartoffel; torvehallen-pizza, kyllingeburger & en bÞrnepizza med skinke. Det hele simpelthen så godt.
Meget venlig betjening.
Vi kommer gerne igen.

Torve-Hallen ããã®åç
For anden gang er vi blevet skuffet , maden levede ikke op til prisen , pariserbÞf som var stegt tÞr og med et hårdt kogt Êg på toppen , syltet lÞg som var groft skåret , tÞrt toastbrÞd som man kunne se var kÞbt i Lidl
Den anden ret var noget kylling( Coq ou vin ) der skulle vÊre rÞdvin sovs agtig ,med overtilberedte kartofler som var brÊndt og kylling der er TOTAL tÞr stegt .ikke noget farve så som salat eller pynt , det så ud som det var noget man selv har varmet op fra dagen inden , men kokken er sikkert også en der ikke er udlÊrt i sit fag , for sådan noget mad bÞr have vÊret smidt ud
Noget personale der var dårlig til at tale dansk , kom ikke engang forbi efter maden var serveret og hÞrt om alt var godt , nej det var ikke fordi der var travlt , vi sad max12 personer oppe på fÞrste sal
Vi måtte selv gå ned for at betale overpris for en uforglemmelig oplevelse da personalet som sagt ikke gad komme op på fÞrste sal
Vi vil langt fra anbefale andre denne gastronomiske oplevelse

Torve-Hallen ããã®åç
Gode pizzaer. Og maden kom hurtigt.
Dog uopmÊrksom betjening.

Torve-Hallen ããã®åç
Mega god service og lÊkker mad! Vi kunne meget godt lide påske tapas og pastaen med lam. Altid en positiv oplevelse.

Torve-Hallen ããã®åç
Pastaen var ikke smagt ordentligt til. Det var en kedelig oplevelse. Men servicen var god

Torve-Hallen ããã®åç
De laver en fantastisk pizza, som vi nÞd med en god Þl, lÊkkert ðð

Torve-Hallen ããã®åç
Betjeningen maden ja hele restauranten rigtig god. Veltilberedt mad, sÞd betjening og hyggelig restaurant

Torve-Hallen ããã®åç
LÊkker mad og flink personale

Torve-Hallen ããã®åç
Betjening i top, virkelig dejlig mad og vin og udsÞgt udsigt
Det er helt klar et at mine favoritsteder i SÞnderborg

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã