レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi som familie, er kommet der igennem 5 Ã¥r, mÃ¥ sige i Ã¥r, var en stor skuffelse. Ved bestilling af bord, var prisen en pÃ¥ deres hjemmeside, Bakkens hjemmeside en anden, pÃ¥ skiltet foran stedet e... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Torsdag Kl. 18. Buffet og sodavand ad libitum for to 376kr. Maden er tilstrÊkkelig. Burgerbollerne er lidt hÃ¥rde men spiselige. Ellers er resten pommes, kartofler, flÞdekartofler og kÞdet ok. Fik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maden er bare under al kritik. KÞdet er tÞrt spareribs kunne ikke tages af benene burgerbollerne kun sendes til UKRAINE som bomber. Persillesovsen kunne grydeskeen stÃ¥ i midten uden at falde. Helt ige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anmeldelserne i Trustpilot er meget forskellige. Hvad dette skyldes, ved jeg ikke, men mÃ¥ske er der forskel pÃ¥ enten personalet eller pÃ¥ hvor travlt der er i restauranten. Min opfattelse er, a... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super service og lÊkker grill buffet

LÊkker grill buffet, fantastisk betjening og service helt i top. Vi er familie på 11 og 3 generationer, som fik plads på tagterassen, som reserveret uden ventetid, på en fuld booket Bakken - kan derfor varmt anbefale et besÞg hos To SÞstre og vi vender helt sikkert tilbage nÊste år.

2018幎7月25日
5぀星のうち4の評䟡

Ok til prisen

Vi var lidt nervÞse for besÞget, da vi lÊste de andre anmeldelser. Men buffeten var god til prisen, der var 6-7 forskellige varme retter og salatbar. Man kan ikke at kÞbe buffet til godt 150 kr pr person og så forvente verdens bedste mad. Servicen var i top og restauranten var hyggelig.

2018幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Sygdom, rå mad, truende personale, arrogance og i det hele taget en katastrofe

Det hele så umiddelbart fint ud når man kommer ind og ser forholdende, og det dårlige udvalg af mad kom derfor ikke som en overraskelse for os da vi var MEGET sultne og derfor satte os til rette og fik bestilt så vi kunne komme igang med at spise.

Vi går ind og tager for os af retterne som ikke ligner gourmet, men vi har da en forventning om at det er folk der bare en smule forstand på mad som står og tilbereder alt dette.

Det ender med at vi efter at have vÊret oppe to gange, simpelthen ikke kan finde noget som smager / er tilberedt som det skal. Ikke engang pomfritterne kan de finde ud af at lave, og er mere eller mindre rå, ligeledes var der en der fik en rå kartoffel, rå sparerips, flÞdekartofler med hvad der lignede 50% ost samt noget der havde vÊret en tur i blenderen.

Da vi kan hÞrer at selskabet bag os, som var ankommet inden os har fået deres penge retur grundet dårlig kvalitet af maden, så går jeg nu ud og forhÞrer mig om hvorledes de rent faktisk selv har smagt eller smager på den mad de servere, her bliver jeg mÞdt af en meget arogant og flabet medarbejder (LÞrdagens ansvarlige) som fortÊller mig at jeg kan skrive til hendes chef, hvorefter jeg bliver sur da dem bag os lige netop har fået alle deres penge retur samt gratis is.

Det ender så med at en kok kommer hende til undsÊtning og på truende maner stor med hans ansigt helt op imod mit, da jeg ikke bliver det mindste bange for deres stakkels tilfÊlde af en kok, ender det hele pludselig med at vi kan få vores penge for maden, hvorefter vi skynder os at gå og efterlader resterne af vores drikkelse for nu at komme ud og få noget ordenligt mad så vi kan blive mÊtte.

Nå, når det så er sagt så sidder jeg nu her idag, på 3 dagen og kÊmper med ikke at kunne holde noget som helst i mig, oppustethed, luft i maven, mave kramper osv osv.

et godt råd til ALLE sÊt aldrig jeres ben på dette elendige sted med ekstrem mangel på kunde service / pleje.

2017幎7月18日

ForfÊrdelig buffet

ForfÊrdelig buffet. GummiflÊsk, overstegte pomfrit, tygge klumper og brÊndt på bearnaisesovsen, efter have ventet på den
20 min hvor den stod og buller-kogte samt bÞfferne var uspiselig i stedet for at blive grillet, blev de brÊndt af over flammer.
Foruden var der meget beskidt alle vejen incl.deres toiletter 😡
Uvillige personale, når man spurgte efter noget til tomme fade, tog det lang tid.

2017幎7月15日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke et besÞg vÊrd.

Egentlig er besÞget kun én stjerne vÊrd. Stjerne nr. 2 er udelukkende en stjerne til frikadellerne, som var det fra buffeten, vi måtte spise os mÊtte i, til den grÞnne salat, der var frisk og til den sÞde pige, der betjente os.
Derudover prÞvede vi:
* meget tÞrre og brÊndte oksebÞffer fra grill
* ligeså tÞrre og brÊndte svinekoteletter fra grill
* hakkebÞffer så hårde som sten
* blÊvret, slattent, nÊrmest kogt såkaldt stegt flÊsk
* spareribs - ligeledes nÊrmest kogt og siden penslet med marinade, men tilsyneladende ikke stegt/brunet
* burgerboller der virkede som var de taget direkte fra posen og til serveringsfadet - tilberedte var de ikke
* nogle på én gang stegte og så alligevel så underligt blÊvrede stegte kartofler
* to slags lÞjerlig pizza med henholdsvis oceaner af ananas og seje tern af oksekÞd og kvarte, meget tÞrre champignon og en udefinerbar bund.
Vi, som ellers hÞrer til kategorien "altÊdende", måtte levne det meste.
En virkelig, virkelig trÊls oplevelse, som bestemt ikke tåler gentagelse!

2017幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Har aldrig prÞvet noget lignende

Har aldrig prÞvet noget lignende, dÃ¥rlig tilberedt mad, slasket stÊkt flÊsk, sejt fedtfyldt spearibs, smagslÞse gummi agtige frikadeller, tÞr smulder lasagne, flÞde kartofler ( hvid sovs med kartoffel klumper), brankede brÊndte bÞffer bÃ¥de hakkekÞd og steaks. SÊtter aldrig mine ben der mere☹

2017幎4月1日

Uspiseligt

Var på restaurant de to sÞstre, og skulle fejre fÞdselsdag vi var en del. Maden var uspiselig tÞrt og sejt kÞd, mega tyk sovs intet var nogenlunde varmt. Deres salatbar under alt kritik, tÞrre agurkskiver brune majs tÞrre tomater så uappetitlig ud. Det er det vÊrste sted vi har spist på når vi Er på bakken. Det skal også siges at det var svÊrt at fÞre en samtale, da der var hÞjt musik. Et sted vi aldrig vil komme mere.

2016幎7月2日
5぀星のうち3の評䟡

Nogelunde

Torsdag Kl. 18.
Buffet og sodavand ad libitum for to 376kr.
Maden er tilstrÊkkelig. Burgerbollerne er lidt hårde men spiselige. Ellers er resten pommes, kartofler, flÞdekartofler og kÞdet ok. Fik grillmeisteren til at lave en steak medium rÞd, den bedste beslutning der kunne tages! Men lidt for dyrt i forhold til maden.

2015幎8月20日
5぀星のうち2の評䟡

En skuffende oplevelse

Rigtig god service fÞr besÞget. Vi fik trods fuldt booket restaurant et bord sidst på aftenen.
DesvÊrre var det lidt for sidst på aftenen. Der blev ikke lavet mere kÞd og vi fik det sidste af det tilbehÞr der var. Der blev ikke lavet mere eller fyldt op.
En del af kÞddet var sejt, ribŽsne var kolde og det hele var faktisk lidt af en skuffelse.
Da vi havde betalt overhÞre vi et andet par der kommer ind for at ville spise, hvorpå servitricen siger at de får det for halv pris da der ikke bliver lavet mere mad...
Dette burde vi også havde fået da vi bestemt heller ikke fik ny grillet mad.
Det lever ikke op til deres ry og desvÊrre er det ikke et sted vi Þnsker at besÞge mere.
Æv at slutte en ellers hyggelig polterarbent af på den måde.

2015幎5月31日

Fup-pris

Restauranten annoncerer udenfor med at buffeten koster 119,- ... Når du så betaler har de slået 139,- ind og man ser ikke bonnen fÞr man har betalt ... Hvorefter de ikke vil refundere differencen ... Forklaringen var at de ikke havde fået det nye skilt endnu ... Rent bondefangeri!

2014幎4月15日

FÞler os snydt hos To SÞstre

Vi havde inviteret familien en tur på bakken og havde besluttet at mÞdes til buffet, så vi havde bestilt bord på restaurant To SÞstre på Bakken.
Men buffeten var katastrofal: burgerboller, kÞd, pizza og pommes frites var hårdt og tÞrt som pap, efter 30 minutter kom der noget forbrÊndt pizza i buffeten og fÞrst et kvarter senere kunne man få noget spiseligt..

Der var også et par småbÞrn i selskabet som fik et par pommes frites af deres forÊldre, men gudhjÊlpemig om ikke ekspedienten ville have at de også skulle betale fuld pris.

Eneste "normale" ved det sted var salatbaren.

Vi sÊtter aldrig nogensinde vores ben dér igen, det er helt sikkert!

2011幎7月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ