Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
NÃ¥ det er jo en Pandoras Êske man Ã¥bner nÃ¥r man begynder at lÊse TrÊgulvscentretâs anmeldelser. FÞrst studsede jeg over at alle positive anmeldelser havde fÃ¥et 5 stjerner. Ingen havde fÃ¥et 4 eller 3 f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- Info@traegulvcentret.dk
- traegulvcentret.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
KÞbte et dejligt egetrÊsgulv med god ogâŠ
KÞbte et dejligt egetrÊsgulv med god og kompetent rådgivning fra Jesper. Derudover fik jeg en meget god pris fra ham også.
Kan varmt anbefale at tage en snak med Jesper, han har gode priser og gav mig god personlig rådgivning til både gulvtype samt underlaget også.
En fin aftale.
fik leveret mit gulv på dagen og til en go pris
Prisen var også bedre end min lokal trÊlast
Giver gaver for 5-stjernede anmeldelser
Opdatering igen:
Trustpilot fjernede i fÞrste omgang TrÊgulvscenterets svar fordi det brÞd med deres retningslinjer. Lige som deres praksis er et forsÞg på kunstigt at puste deres Trustscore op, som også bryder med Trustpilots anmeldelser.
Generelt kan jeg ikke lide at blive kaldt et uÊrligt menneske fra en virksomhed, som forsÞger at skjule deres fejl og fremstå bedre end de er. De forsÞgte at få fjernet denne anmeldelse ved at anmelde den uden grund. Det endte med at de selv blev anmeldt, da deres praksis (kaldet Cherry Picking) er et forsÞg på at manipulere med ens Trustscore. Trustpilots danske compliance-medarbejdere svarede :"Selvom jeg desvÊrre ikke må kommentere denne specifikke sag, kan jeg forsikre dig om, at vi undersÞger traegulvcentret.dk. Og vi skal nok tage affÊre!". Hvis man lÊser deres svar, så skriver de endda direkte, at de gÞr det. (Godt nok kun til udvalgte kunder, men sjovt nok virker det til at alle er udvalgte).
Når man lÊser de andre negative anmeldelser bliver alle med dårlige oplevelser kaldt for "uÊrlige". Og så kommer en lang detaljeret forklaring. Jeg kan ikke tale for de andre med dårlige oplevelser, men I dette tilfÊlde mangler detaljer i den lange forklaring. Eksempelvis at vi havde en aftale om afslutning fredag, hvilket er vigtig, hvis man flytter ind en weekend. Det er heller ikke så underligt at det blev forsinket, når der var lange sorte streger på gulvet, som skulle repareres. Og krÊvede en ekstra slibning af hele gulvet, som slider. Vi kan ikke klage over de sorte streger - de blev repareret. Men det var stadig en uheldig forsinkelse, som gjorde at vi flyttede ind i skuret i stedet for i huset. Gulvet blev også pÊnt, men modsat hvad Jesper fra TrÊgulvscenterets vurderede og skriver her, så er gulvet altså ikke fra 1960'erne (der var huset ikke bygget), men 15 år gammelt - ifÞlge kvitteringen. Den vurdering kunne de åbenbart ikke lave.
For at understrege: Det helt store problem med TrÊgulvscenteret / TrÊgulvsservice er, at de tilbyder kunder en gave for at skrive en 5-stjernet anmeldelse. Det er hÞjst problematisk og gÞr, at man formentlig ikke kan regne med deres samlede score på denne side.
Vi har forsÞgt at skrive en anmeldelse omkring en problematisk markedsfÞringsteknik, hvor vi samtidig nÊvnte, at der efterfÞlgende er nogle reperationer, som vi troede var naturligt at lave, når man sleb et trÊgulv. Det var der rigtignok ingen aftale om, og det blev så heller ikke lavet. Til gengÊld sleb de dÞrtrinnende, som vi ikke kunne bruge til noget, da de alligevel skulle skiftes ud. Det mener TrÊgulvscenteret er service. Vi tÊnker, at det nok var bedre at lave en aftale.
Samtidig fortÊller det vel en del om virksomheden, at den har behov for at kalde kunder for "respektlÞs" og "et meget uÊrlig menneske" for sin oplevelse på Trustpilot. Det mener jeg er en uheldig reprÊsentation og bÞr fortÊlle meget om, hvordan deres service og behandling af kunder er.

TrÊGulvCentret ããã®åç
God pris og god service
God pris og god service. Lige det jeg havde brug for
Gode priser og service.
God oplevelse !!!
Meget fin service, gode priser og hurtig levering - kort sagt - en rigtig god oplevelse..
Har nu handlet gulv 2 gange hosâŠ
Har nu handlet gulv 2 gange hos TrÊgulvcentret. Begge gange med konkurrencedygtige priser, god hjÊlp ved kÞbsprocessen via hjemmeside og levering til tiden.
Vagn
Udtalt god service
Udtalt god service. Altid hurtige og sÊrdeles kompetente svar. Bedre bliver det ikke, når kun det bedste Þnskes!!!
God pris, udmÊrket kvalitet, levering til tiden
Vi har sÞgt et egetrÊsgulv, som kunne matche det eksisterende gulv i f. m. en villaudvidelse. Nemt var det ikke, men Jesper fra TrÊgulvcentret kunne klare opgaven. Vi har fået flot Þstrigsk gulv fra Fleewood. God pris, udmÊrket kvalitet, levering til tiden.
Fornem service
Fra fÞrste kontakt med Þnske om tilbud på KÀhrs trÊgulv (NB: meget konkurrencedygtig pris!) til opfÞlgning på en lidt uheldig levering (transportÞrens fejl) har medarbejderne hos trÊgulvcentret udvist et sjÊldent set hÞjt serviceniveau.
Jeg har ikke for vane at skamrose virksomheder, men i dette tllfÊlde er de 5 stjerner mere end fortjent.
SÞgte selv guidance her på trustpilot fÞr vi 'turde' binde an med en for os ukendt leverandÞr og vil gerne sige tak til tidligere anmeldere her på trustpilot!
Fik som nÊvnt et meget godt tilbud på KÀhrs trÊgulv (meget billigere end tilsvarende hos Garant). Vi modtog trÊgulvet direkte fra KÀhrs i Sverige med en vognmand de havde valgt. DesvÊrre kunne vi hurtigt konstatere, at der var problemer med nogle af pakkerne (enderne var blevet beskadiget ifm. transporten. Jeg kontaktede trÊgulvcentret herom og der blev jeg mÞdt med en stor vilje til at hjÊlpe med at bringe situationen i orden. Jesper fra trÊgulvcentret fik sÞrget for, at vi fik leveret erstatningsgulv uden beregning og tog sig af dialogen med transportÞr og KÀhrs, hvilket var en stor hjÊlp.
Jeg kan absolut anbefale trÊgulvcentret til andre.
God service og vejledning
Der er langt mellem man mÞder så god og venlig service som når man taler med Jesper fra TrÊgulvcenteret. Han tager sig tid til at meget kyndig rådgivning og tilbyder forskellige forslag til hvordan opgaven kan lÞses.
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Er godt tilfreds med pris og behandling.
Super god rådgivning
Super god rådgivning, er meget kompetente og holder hvad de lover, ringer hurtig tilbage, hvis der skulle vÊre en afvigelse i ordren, hurtig fragt, kan absolut godt anbefales.
Meget fin og kompetent service heleâŠ
Meget fin og kompetent service hele vejen. Vi har fået virkelig god behandling og er blevet informeret lÞbende. Kan varmt anbefales til andre.
Meget fin service
Meget fin service, gode priser og hurtig levering.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har svÊre tilkÞrselsforhold til vores hus, men det blev der fundet en god lÞsning på. GlÊder mig til at få gulvet lagt.
Super service
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales!
Fik god og kvalificeret hjÊlp på chatten inden ordreafgivelse, som blev fulgt op af telefonisk samtale. Hurtig levering - 2 dage, som bestemt slog andre gulvfirmaer på samme type leverance.
Vi er meget tilfredse med voresâŠ
Vi er meget tilfredse med vores kundeoplevelse hos TrÊGulvCentret. Der er altid hurtig respons. Jesper leverer en uhyre kompetent rådgivning, som ligger klasser over andre kÊdeforhandlere. Vi har oplevet at vores ordre var i meget trygge hÊnder, og at vi fik den bedst mulige sparring til at få et smukt gulv til en meget konkurrencedygtig pris.
SÊrdeles god behandling
SÊrdeles god behandling. Talte og skrev med både Linda og Jesper hos TrÊGulvCentret. De var begge opdaterede på, hvad den ene havde sagt og skrevet og gav meget hurtige svar tilbage. Undervejs i processen gav indehaveren, Jesper, gode tips og råd, og han havde i det hele taget tid til at sikre sig, at jeg som kunde fik den vare, som passede til mig. Og det må man sige, at jeg har fået. At prisen var absolut konkurrencedygtig, gÞr jo kun det hele bedre. Man er i gode hÊnder. De bedste anbefalinger herfra.