Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
NÃ¥ det er jo en Pandoras Êske man Ã¥bner nÃ¥r man begynder at lÊse TrÊgulvscentretâs anmeldelser. FÞrst studsede jeg over at alle positive anmeldelser havde fÃ¥et 5 stjerner. Ingen havde fÃ¥et 4 eller 3 f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- traegulvcentret.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Flott gjennomfÞrt handel
Hurtig respons og levering.
O k oplevelse
Rigtig god rådgivning
Rigtig god rådgivning, varer og priser.
Bedste pris og super god service
Bedste pris og super god service. Levering til tiden...
Dem anbefaler jeg gerne til venner og bekendte.
Vh
Daniel
sublim service fra Jesper og teametâŠ
sublim service fra Jesper og teamet bag!
Vi bestilte amerikansk pitch pine og der var mange spÞrgsmål. Jesper var imÞdekommen hele vejen igennem og holdte os lÞbende opdateret. :-)
Attraktive priser samt god vejledningâŠ
Attraktive priser samt god vejledning og hurtig og effektiv levering.
God behandling og venlig betjening
God behandling og venlig betjening ved spÞrgsmål.
Meget hjÊlpsom chauffÞr.
God service og hurtig levering af varerâŠ
God service og hurtig levering af varer af fin kvalitet til meget fin pris.
God og hurtig hjÊlp til bestilling
God og hurtig hjÊlp til bestilling. Godt produkt og udvalg!
Fantastisk service ogâŠ
Fantastisk service og konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales! Linda var fantastisk!
Fantastisk service og kompetent rådgivning.
Jeg havde lidt problemer med selveâŠ
Jeg havde lidt problemer med selve produktet som delvis skyldtes en produktionsfejl. TRÃGULVENTRET leverede en rigtig god service og hjalp til med at fÃ¥ reklameret. Jeg oplevede st de var opsÞgende i deres kundeservice hvilket var en fornÞjelse.
Alt var nemt
Alt var nemt, og firmaet var meget flexible. Fint arbejde, og flot gulv.
Rigtig god oplevelse og et flot produkt
Rigtig god oplevelse og et flot produkt.
Der har vÊret god service hele vejen igennem, og da produktet blev lidt forsinket, var der god kommunikation hele vejen igennem.
Vores var et specialprodukt, som skulle produceres, men fik god vejledning og hjÊlp undervejs til at trÊffe de rette valg.
Absolut top kompetent og ÊrligâŠ
Absolut top kompetent og Êrlig rådgivning.
Pertentlige fagfolk der leverer kvalitetsarbejde når det er bedst.
Unikt udvalg og speciallÞsninger.
Jeg er meget imponeret.
Kompetent gulvleverandÞr
Jeg fik en sÊrdeles uddybende vejledning i valg af gulv, en rigtig skarp pris, levering helt som aftalt af en fleksibel chauffÞr, og nu ligger der så et fantastisk flot nyt KÀhrs gulv i min stue.
Tak til trÊgulvcenteret for en rigtig god service, det var en fornÞjelse at handle med jer!
ImÞdekommende og venlig
Har kÞbt et restparti gulv gennem TrÊGulvCentret via Jesper og alt har vÊret smidigt hurtig til at svare på mail og tlf. Meget inÞdekommende firma som kan anbefales andre som skal have nyt gulv til deres hus.
Super sted at vÊre kunde
Har fået en meget fin betjening. En god vejledning og varen er leveret fuldstÊndig som aftalt. FÞler at TGC har har vist interesse for mit gulv fra afgivelse af ordre til gulvet var i min indkÞrsel. Fragtmand ringede endda en time fÞr, så jeg var klar til at modtage gulvet.
Nu glÊder jeg mig til at lÊgge det !