レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg har netop modtaget to tasker, som desværre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service, og rar behandling, der er virkelig ikke noget at sætte finger ved. Kommer helt bestemt igen.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskel... もっと見る

企業情報

1. インターネット ショップ

当該企業による記述

Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Nu er det 14 dage siden jeg skulle have…

Nu er det 14 dage siden jeg skulle have modtaget
En pakke fra dem , men det har vist sig, at den er forsvundet i pakke posten, og det eneste
Treasurehunt har gjort er ,at de har efterlyst pakken , så kan man bare gå i det uvisse .
Syntes ikke det er meget der er gjort i den sag .

2021年1月21日
Treasurehunter ロゴ

Treasurehunter からの回答

Hej Henrik.
Vi er rigtig kede af at du ikke har fået din pakke. Vi har flere gange forsøgt at kontakte DAO for at få afklaring, men de har mistet pakken. Jeg ved at min kollega har været i kontakt med dig på mail, og har aftalt at vi sender en ny pakke til dig.
Vi oplever desværre selv at der ofte er problemer med DAO og at de er svære at komme i kontakt med. Som konsekvens her af har vi valgt at opsige samarbejdet med DAO, så der er større sikkerhed for at pakkerne kommer fra.
Mvh
David
Treasurehunter.dk

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Bestilte en pakke med lidt forskellige ting, desværre fik jeg et forkert reb tilsendt, men det blev hurtigt taget hånd om af deres kundeservice, og det korrekte reb var hurtigt vej.

2021年1月21日
自発的なレビュー

jeg giver 5 stjerner

jeg giver 5 stjerner, da jeres headlamp giver fremragende hvidt orienteringslys,hvis jeg sku nævne noget der trækker lidt ned, er det det ultraviolette lys, det benytter jeg ikke af samme grund, da bølgelængden åbenbart er lidt forskellig fra min håndlampe og gir en nærmest violet oplysning af ravet og ikke den guldgule nuance som jeg er vant til for 95% vedkommende(de meget mørke stykker lyser jo som bekendt i en gulgrøn nuance ! De bedste hilsner Jens Peter Gaarde!

2021年1月18日

Hej Treasurehunter

Hej Treasurehunter.
I fortjener virkelig de bedste anbefalinger med fem flotte stjerner. I har en særdeles god service og meget kundevenlig betjening. Vi er yderst tilfreds med den venlige og hjælpsomme guide pr. telefon og til at vi fik valgt de rigtige produkter til magnet fiskeri.... som vi alle store som små glæder os til at komme i gang med. DET BLIVER BARE SÅÅÅ SPÆNDENDE.

De venligste hilsner fra Benitta & René Andersen.

2021年1月13日
5つ星のうち5の評価

Treasurhunter sende mig en pakke der…

Treasurhunter sende mig en pakke der forsvandt under transporten.. treasurhunter var hurtige til prøvet alt hvad de kunne for at få min pakke igen , men den var væk ... treasurhunter sende en ny pakke så den kunne nå at komme under juletræet .. stor respekt

2020年12月18日

Trustpilot エクスペリエンス