レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Blev mÞdt af enorm professionalisme og ekspertise, der bestemt levede op til mine forventninger - hvis ikke de endda blev overgÃ¥et. Hurtige svartider pÃ¥ SMS, god service og gode Triathlon-rÃ¥d m... もっず芋る

Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle vÃ¥ddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svÊrt skaffende Orca dragt sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle kÞbe en ny vÃ¥ddragt og mÞdte op i deres... もっず芋る

Jeg forstÃ¥r godt hvorfor Amazon drÊber webshops som Triathlonshop. Jeg har endnu ikke fÃ¥et mine varer, selvom Triathlonshop pÃ¥stÃ¥r varen er pakket og selvom der er trukket penge fra min konto.... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. アドベンチャヌ スポヌツ
  3. アりトドア スポヌツ甚品店
  4. スポヌツ グッズ卞業者

圓該䌁業による蚘述

🏊‍♂🚎‍♀🏃‍♂ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svÞmning, cykling og lÞb - men i hÞj grad ogsÃ¥ fÞr, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter pÃ¥ alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudÞver med fokus pÃ¥ marginal gains, eller nybegynder pÃ¥ vej mod din fÞrste sprintdistance, finder du alt det nÞdvendige udstyr hos os. Vi har hÃ¥ndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra fÞrende mÊrker inden for svÞmning, cykling og lÞb. Vores udvalg dÊkker alt fra vÃ¥ddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nÞje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udÞvere for Þje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r den bedste oplevelse – bÃ¥de fÞr, under og efter dit kÞb. Vi er selv triathleter og forstÃ¥r dine behov, uanset om mÃ¥let er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen problemer

Ingen Probleme. God vejledning og god leveringstid.

2020幎11月17日

Triathlonshop からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig en anden god gang.
Triathlonshop

Har handlet der flere gange (både

Har handlet der flere gange (både online og i butikken) altid god service og super betjening. Forrige gang jeg handlede der, tog Thomas varerne med hjem, da jeg ikke kunne nå at afhente dem i åbningstiden, så jeg hentede dem hjemme hos ham. Kan kun anbefale dette sted!

2020幎11月7日

Triathlonshop

Jeg bestilte en vare og modtog kort

Jeg bestilte en vare og modtog kort efter en ordrebekrÊftelse. Efter ca. 5 dage modtog jeg så en besked om, at varen desvÊrre ikke var på lager. Dette synes jeg, var for lang tid.

2020幎10月14日

KÊre Heidi,

Vi har ikke noget mod anmeldelser men vi sÊtter naturligvis pris på, at Information i anmeldelsen er korrekt. I dit tilfÊlde har du bestilt en vare som vores system automatisk sender dig en ordrebekrÊftelse på (som alle webshop systemer i Þvrigt gÞr) og under 24 timer efter svarer vi dig at varen desvÊrre er udsolgt. Så hvis der er gået 5 dage er det formentlig fordi vores mail har ligget i din mailboks i 4 dage uden du har opdaget den ;-)

Triathlonshop.dk

I havde ikke varen

2020幎9月12日

KÊre John,

Vi håber ikke det er fÞrste gang du har oplevet at en vare er udsolgt for så har du da vÊret heldig. Vi beklager at du er så utilfreds med din oplevelse og håber du i fremtiden finder andre steder at handle og er mere rimelig i dine anmeldelser......

Hurtig levering 👍

2020幎9月5日

Hej Johnny,

Hvad skulle vi have gjort anderledes end levere din pakke hurtigt hvis vi skulle have haft mere end 2 stjerner?

Bh. Thomas

Har ikke fået min pakke og det er 4

Har ikke fået min pakke og det er 4 uger siden jeg bestilte den

2020幎9月2日

KÊre Andreas,

FÞrst og fremmest er du velkommen til at kontakte os direkte på mail eller sende os en sms såfremt der er noget du ikke er tilfreds med ;-)

Derudover så har du fået besked om via mail, at din pakke var på vej og du har desuden fået besked fra GLS om, at din pakke for mange dage siden har ligget klar og ventet på dig.

Hvis du ikke har modtaget en mail kan det enten skyldes at du har oplyst en fejlagtig mail adresse eller at mailen er rÞget i dit spam filter. Hvis du ikke har modtaget en sms kan det lige så skyldes at du har oplyst et forkert mobilnummer, da vi ved at vores kunder altid modtager en sms når deres pakke ligger klar til afhentning......

Så vi håber du vil revurdere din anmeldelse endnu engang og skulle du have behov for at kontakte os i stedet for "bare" at skrive en dårlig anmeldelse fordi det er det letteste, så vil vi med glÊde hjÊlpe dig ;-)

Triathlonshop

Deres vare beholdning og tilbud som de

Deres vare beholdning og tilbud som de reklamerer med gÊlder ikke.

Selvom der står deres vare er på lager er det ikke alligevel.

Selvom jeg så skriver til dem at der står at varen er på lager får de det ikke rettet. De spilder folks tid og laver falsk reklame ved ikke at opdatere deres lagerbeholdning. Hvilket jeg synes virker useriÞst over for deres kunder.

Derfor får de kun 2 stjerner af mig.

2020幎8月25日
自発的なレビュヌ

Hurtig, billig, venlig. Kun plus oplevelse.

Super hurtig svar på henvendelse på trods af, at det foregår via sms, og det ikke er muligt at ringe op. Personlig svar på mail og sms ang. lagerbeholdning og leveringstid.
Hurtig levering fra leverandÞr til butikken, hvor vi hentede vores vare (en cykelholder) til en rigtig god pris.
Yderst venlig og professionel betjening i butikken – det kan man tit savne, når man handler online. En god snak og gode råd om varen.
Kan helt klart anbefales 😊
Mange tak for handlen.

2020幎7月16日

Triathlonshop からの回答

Tusind tak for de pÊne ord og rigtig god ferie :-)