Ik gebruik de producten van Trisport tijdens mijn marathon- en ultratrainingen en ben er ontzettend tevreden over. Onlangs heb ik de Energy Gels aangeschaft en daarnaast gebruik ik al langere tijd... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Was destijds op zoek naar een kwalitatieve dorstlesser, dat maagvriendelijk en niet te zoet is. Toen ik Hydra-Max probeerde, ondervond ik onmiddellijk bij een eerste duurtraining dat het goed zat... E... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het gamme van Trisportpharma is een MUST HAVE!
Het gamma van Trisportpharma is een MUST HAVE voor mij als amateur fietser in mijn voorbereiding op mijn bikepackings en zeker ook tijdens mijn meerdaagse tochten. Niet enkel de recup drankjes en supplementen maar ook de gelletjes onderweg zijn een game changer. Zonder Trisportpharma zouden mijn bikepackings lastiger en zwaarder zijn.

Trisportpharma からの回答
Producten met een neutrale smaak.
Zeer goede producten met neutrale smaken, alle nodige ingrediënten zijn aanwezig! Als duursporter vind ik zeker mijn sportvoeding terug bij Trisport Pharma!!! Een snelle en betrouwbare levering.

Correcte producten
Correcte producten , correcte service , coorecte info hoe de producten te gebruiken

Topproducten
Kwaliteitsvolle producten met steeds een zeer snelle levering. Enorm tevreden!

Steeds goede levering
Steeds goede levering, vragen ivm voeding en vitamine worden steeds goed geholpen.
Werk er nu ong al 7j mee, 1j als ambassadeur.
Gewxon geweldige service

Trisportpharma からの回答
Ik ben zeer tevreden over het brede…
Ik ben zeer tevreden over het brede gamma van hun producten. Zelf hou ik het meest van de hydramax met zijn eerder subtiele smaak en goede samenstelling heb ik nooit last van mijn maag. Ook de gels, fruit bars en repen zijn prima. Ik gebruik verder ook de recuppro, door de hoeveelheid leucine is de smaak zeker wennen maar ik voel zeker een goed effect.
Lactosir werkt bij mij goed als bèta alanine supplement, voor mezelf beter dan met degene die ik in het verleden gebruikte. Ook de perform+ is een aanrader.
Bestelling worden snel behandeld en verzonden.

Trisportpharma からの回答
Zeer goede betrouwbare Belgische duursport voeding
Al veel sportvoeding gebruikt en getest, maar keuze uiteindelijk gevallen op Trisport Pharma en dit voor de laatste 4 jaar. Zeer uitgebreid gamma, zeer vlotte levering en Belgisch ! Tip, Goji bars zijn echt toooop !!!
Sterk aan te bevelen !

Trisportpharma からの回答
Super producten die mij bij triathlons en trainingen verder helpen
Super producten die mij bij triathlons goed bevallen. Prijs kwaliteit is top. Ook mooi om deze producten alvast te gebruiken tijdens je trainingen. Dat doe je ook sneller gezien de kosten t.o.v. de duurdere supplementen. Daarnaast is het aasortiment breed en bevat alle mogelijke zaken die je nodig hebt om een betere atleet te worden.

Trisportpharma からの回答
Ik kan de producten van Trisport Pharma…
Ik kan de producten van Trisport Pharma alleen maar aanraden!! Top!!

Goede kwaliteit en service
Heel tevreden van de goede kwaliteit en service. De energy gels zijn niet kleverig/stroperig, lekkere goji bars en kwaliteitsvolle recup- en energiedranken.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。