Trivago opplyser at hoteller har parkering og hundevennlig. Ved ankomst til det faktiske hotellet viser det seg gjentatte ganger at dette ikke stemmer. Dette er meget alvorlig og helt klar svindel. Ku... ãã£ãšèŠã
Appen er en stor rod.. Du kan hurtigt komme til at bestille flere hoteller da du ikke fÃ¥r en kvittering om stedet er bestilt eller ej... Det kan hurtigt blev en dyrt fornÞjelse.. Jeg er blevet trukket... ãã£ãšèŠã
En hjemmeside hvor det ikke fungere,de produkter man kÞber,Ã¥benbart ikke er brugbart nÃ¥r man ankommer til ens hotel. FralÊgger sig ethvert ansvar selv om man har kÞbt et produkt pÃ¥ deres hjemm... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, sÃ¥ var der ikke plads nok!!!ð¡ Jeg bookede en mÃ¥neds ophold pÃ¥ hotel Easy planet i Patong Thailand i januar mÃ¥ned 2025 Under mit ophold pÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens stÞrste online hotelsÞgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig vÊret lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besÞgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde prÊcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i DÌsseldorf, Tyskland, og opererer i Þjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.
Kesselstr. 5-7, 40221, DÃŒsseldorf, ãã€ã
- https://support.trivago.com/hc/da
- trivago.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
altid bagud
har endnu ikke oplevet at der er de rum ledige der vises, jeg bruger ikke lÊngere trivago da det simpelthen er for upålideligt

Alt i alt OK
Nem at finde rundt og bruge, men synes nu nok at jeg oplever ofte at vÊrelser så alligevel ikke er der

trivago ããã®åç
Priser passer ikke sammen og nogleâŠ
Priser passer ikke sammen og nogle vÊrelser er der ikke.

trivago ããã®åç
Sover hellere på en bÊnk i parken
Hvis jeg står i en situation og akut mangler et hotel, vÊlger jeg hellere at sove på en bÊnk i parken, end at benytte den service Trivago påstår at have. Grunden er at jeg konstant bliver bombarderet med reklamer for Trivago. Trivago er helt klart på fÞrstepladsen som det mest irriterende reklameindslag i TV. Der går ikke 3 sekunder fÞr ordet Trivago er blevet sagt fÞrste gang af en "mors dreng"- passer lige med den tid jeg er om at tage fjernbetjeningen og skifte program. Jeg får så for sent slået tilbage til programmet, hvorved jeg mister en del af det jeg rent faktisk er i gang med at se i TV.

trivago ããã®åç
What is the point of this site
What is the point of this site, yes it compares some minor stuff. But. You can do much more on other sites and get straight to the point without trying to save a couple of quid. Prices are all over the shop and if you are a comparison site they should and need to be accurate or again... pointless time waster.

trivago ããã®åç
Total håblÞs og forvirrende oplevelse
Har netop benyttet Trivago for fÞrste gang, og det bliver formentlig også for sidste gang.
Det gÃ¥r ok med at finde hotellet pÃ¥ hjemmesiden, men herefter gÃ¥r det galt. Vi valgte et dansk hotel i Ã
rhus, men havde svÊrt ved at finde ud af om vi nu havde betalt. Det viste sig at vi handlede med et tysk firma, og ikke som forventet et dansk. Vi fik en ordrebekrÊftelse på spansk, og da spansk ikke lige er vores stÊrkeste side, var den ikke til meget gavn. For nu at finde ud af om vi havde reserveret og betalt for vores ophold, skulle vi oprettes som kunde i det tyske selskab!
Da pengene blev trukket fra vores konto, blev der trukket 17 DKK mere end der skulle have vÊret (sikkert grundet valutakursen - skÞnt vi handlede i DKK). For Þvrigt blev pengene trukket af et cypriotisk firma. Totalt forivrende. Det er heldigvis ikke vanskeligt at finde alternativer til Trivago.

Ubrugelig hjemmeside.
Alle priser står på trivago er fuldstÊndig forkerte - ergo kan man ikke bruge hjemmesiden til noget som helst.
Bruttopriser pr overnatning ⢠TAK
Det er yders svÊrt som kunde gennem Trivago at sammenligne priser og kalkulere omkostningerne hoteller imellem.
Al sund fornuft siger at det vil vÊre mest korrekt at vise en bruttopris pr vÊrelse pr. overnatning. Med andre ord vis den totale pris kunden alt i alt skal betale for vÊrelset.
Så er man også fri for at de forskellige bookingsider prÊsenterer andre priser end de priser bookingrobotten har vist.
Som det fungere nu med nettopris hos Trivago og bruttopris hos bookingfirmaerne, sammenligner man faktisk prisen på Êbler og pÊrer!
KÊre Trivago fastsÊt nu de samme priser, altså den pris kunden alt i alt skal betale for vÊrelsesophold pr. nat som bookinhÞgselskaverne også gÞr.
Lyt nu til Jeres kunder Trivago? Hvor svÊrt kan det vÊre?
Jeg bruger aldrig trivago igen
Jeg bruger aldrig trivago igen. Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om hjemmesiden, jeg har faktisk brugt den flere gange med fin tilfredshed. Men efter den aggressive reklamekampagne trivago har optrappet over de sidste par måneder i dansk tv kan det vÊre nok. Det er simpelthen til at blive sindssyg af at hÞre på jeres åndssvage reklame der kun har til formål at banke "hotel trivago" hymnen ind i knoppen på folk. Jeg kunne skrive i lange baner om hvor åndssvagt ringe selve reklamen er. Men det er simpelthen for meget at byde folk at skulle hÞre på det samme igen igen og igen. Skru ned for jeres reklame intensitet. Dette her kan i ikke byde folk!

trivago ããã®åç
Meget dÃ¥rlige til geografi i reklamerneâŠ
Meget dårlige til geografi i reklamerne ligger Barcelona nord for de andre feriesteder de anmelder, totalt forkert de andre destinationer de viser på kortet på TV ligger nord for Barcelona, de kan ikke deres geografi, prÞv selv at lÊgge mÊrke til det
FÞj for den
Bjarne Iversen

Virkelig dårlig
Virkelig dårlig, priserne passer overhovedet ikke med den pris du får frem, når du kommer til booking siden. Mange steder er beskrivelsen af hotellets bellighed helt forkert. Burde lukkes !!!

Forbandede reklamer
Trivagos brutale reklamekampagne lader aldrig til at stoppe, og den bÞvede sleske stodder og hans utallige, komplet uforståelige beskrivelser af Trivagos "banebrydende" teknologi i en bedrevidende tone, lader til at vÊre flyttet permanent ind i mit TV, og jeg får maden op i munden hver gang jeg hÞrer ordet Trivago. Aldrig nogen sinde har en reklamekampane vÊret så stupid og så intensiv på samme tid.
Kampagnens eneste formål er at banke ordparret "HOTEL TRIVAGO" ind i hovedet på dig med en så hÞj frekvens og varighed at det praktisk talt udgÞr hjernevask.
Jeg håber hver dag jeg tÊnder mit TV at der bare kunne vÊre et par dages pause fra TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO, og svÊrger at jeg aldrig vil stÞtte denne her elendige biks.

trivago ããã®åç
Golfhotellet Vilcon i Slagelse.
Golfhotellet Vilcon i Slagelse.
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse, da vi bookede 16 vÊrelser på hotellet i forbindelse med en fest. Det tog os, vÊrtsparret en time at få et vÊrelse, der ikke var booked i forvejen og var rent.
I 7 af vÊrelser var der: VÊrelser der var optaqet. VÊrelser der ikke var rengjorte.
GÊsterne havde, på et tidspunkt, flere koder til flere vÊrelser. (kommunikation mellem reception og hotelansvarlig.)
Om natten fik 3 af vÊrelserne besÞg af fremmede mennesker, som også havde kode til vÊrelset.
Bad om en reduktion og jeg kunne få kr. 100,- pr. vÊrelse, hvilket jeg afslog. Deres svar var, at jeg jo havde fået vÊrelserne 200,- billigere.
Jeg kan ikke se, at ovenstående kan have noget med prisen at gÞre.
Det Þdelagde starten af vores store fest (2x70 års fÞdselsdag.)
Med venlig hilsen
helen Jensen
Finlandsvej 18
4293 Dianalund
Tlf. 30111629

Irriterende reklamer og manglendeâŠ
Irriterende reklamer og manglende overblik er kendetegnet ved trivago.dk
I bestemmer jo selv hvem og hvordan jeres reklamer skal vÊre, men han er så irriterende at se på hele tiden i TV ;-(
Hjemmesiden forsÞgte jeg med da jeg skulle booke 6 hoteller rundt omkring i Europa. Jeg synes ikke "rigtig det fungerer"
Brugte i stedet igen booking.com skal virkelig lever op til forventningerne.

trivago ããã®åç
Hhhhhhhhuundredvis af Hhhhhhoteller âŠâŠ..
Hhhhhhhhuundredvis af Hhhhhhoteller âŠâŠ..
I laver de mest pisseirriterende reklamer.
Jeres valgte skuespiller er sgu heller ikke for kvik at hÞre på.
De kÞrer konstant, og det er faktisk sjÊldent at jeg har behov for at finde et hotel.

trivago med pris 30% dyrere
Hej
Jeg bookede i går en hotel gennem trivago fordi jeg troede at det vil vÊre billigere men så kan jeg lige se at hvis man sÞge efter den samme hotel på google så får man en tilbud med ca. 30-31 % billigere .
Jeg synes ikke det her er i orden.

trivago ããã®åç
Slår hovedet ned i maven på den f.......
SlÃ¥r hovedet ned i maven pÃ¥ den f....... nar fra reklamen, skift ham venligst ud, NUUUUð¡ð¡
Syns den er blevet sååå dårlig
Syns den er blevet sååå dÃ¥rlig, mht at sÞge blandt andet med sÞgning pÃ¥ strandð¬

trivago ããã®åç
Har aldrig oplevet noget ligene
Har aldrig oplevet noget ligene, betalte 2000 for fÊrgebilletter, vi skulle ankomme til vores hotel ved midnatstid. Det lå 2 timers kÞrsel ude på landet i Sverige. Da vi ankom havde hotellet lukket, helt lukket. Vi måtte sidde op i vores bil og sove hele natten, så en kÊmpe advarsel benyt aldrig trivago
FuldstÊndig håblÞs sÞgemaskine!!
FuldstÊndig håblÞs sÞgemaskine!!! Giver priser der på ingen måde stemmer overens med de reelle priser. Ren "click-baite" for at lede dig ind på hotellernes side. Kommer aldrig til at bruge Trivago eller anbefale til andre.