trivago  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Trivago opplyser at hoteller har parkering og hundevennlig. Ved ankomst til det faktiske hotellet viser det seg gjentatte ganger at dette ikke stemmer. Dette er meget alvorlig og helt klar svindel. Ku... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Appen er en stor rod.. Du kan hurtigt komme til at bestille flere hoteller da du ikke fÃ¥r en kvittering om stedet er bestilt eller ej... Det kan hurtigt blev en dyrt fornÞjelse.. Jeg er blevet trukket... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

En hjemmeside hvor det ikke fungere,de produkter man kÞber,Ã¥benbart ikke er brugbart nÃ¥r man ankommer til ens hotel. FralÊgger sig ethvert ansvar selv om man har kÞbt et produkt pÃ¥ deres hjemm... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, sÃ¥ var der ikke plads nok!!!😡 Jeg bookede en mÃ¥neds ophold pÃ¥ hotel Easy planet i Patong Thailand i januar mÃ¥ned 2025 Under mit ophold pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens stÞrste online hotelsÞgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig vÊret lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besÞgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde prÊcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i DÌsseldorf, Tyskland, og opererer i Þjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Hmm vil gerne bestille gennem jer

Hmm vil gerne bestille gennem jer, men kan da se priserne er er hÞjere end booking.com & hotels.com så hvordan kan i matche priserne? gir i prisgaranti eller hvordan?

2018幎5月14日

Hej!

Tak, fordi du delte din feedback.

Da trivago er en prissammenligningsside, vises nettopris pr. nat, pr. vÊrelse eksklusive skatter og gebyrer. På denne måde er det nemmere at sammenligne priser.
Vi fastsÊtter ikke priser på hoteller, men sammenligner blot priser, som vi modtager fra forskellige bookingsider.
Ønsker du flere oplysninger på dansk, bedes du gå til: info@trivago.dk

Vi kan hjÊlpe dig med at undersÞge problemet, hvis du sender en e-mail til info@trivago.dk med skÊrmbilleder af prisen på trivagos hjemmeside og prisen på bookingsiden samt fÞlgende:
- Navnet på hotellet
- VÊrelsestypen
- Afrejse-/ankomstdatoer
- Pris og valuta

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

Med venlig hilsen

Your trivago User Support Team

Hmmmmmmmmmm

Kan se i jeres reklame på tv, at i blot vidergiver hotellets pris for en overnatning.... jeg har lige overnattet på Hotel Plaza Duce i Kroasien. Prisen er 118 kr. pr nat - hvorfor er prisen så 728 på Trivago.

2018幎5月8日

Hel Steen,

Tak for at du har givet dig tid til at dele din feedback.

Som prissammenligningsside sammenligner trivago priser, der modtages fra +180 bookingsider. Men det er ikke os, der bestemmer priserne.

Som svar på dit spÞrgsmål kan vi sige, at priserne varierer af udbud, sÊson, vÊrelsestype, tidspunkt for booking, tilbudsdetaljer som (gratis morgenmad, gratis afbestilling, all-inclusive) m.m.

Alle disse faktorer kan få bookingsidens pris til at stige eller falde.

Hvis du gerne vil undersÞge sagen yderligere, så send os venligst en e-mail:
info@trivago.dk

Med venlig hilsen.

trivago User Support Team

Hej Trivago.

Hej Trivago.
Når man sÞger efter hotel Sleep Whale I Krabi. kommer det fint frem, men når du så forsÞger at bruge linket til f.eks. Agoda bliver du så vist det hotel der hedder Sleep Whale Express, og dette hotel er IKKE det same som Sleep Whale.
Kortet på jeres side viser placeringen af Sleep Whale rigtigt, men det hjÊlper jo ikke ret meget. Der er stor forskel på pris, kvalitet og placering af de 2 hoteller. Håber I kan rette op på dette.
PS. Agoda og Hotels har begge hoteller når der sÞges der.
Venligst
Kim

2018幎3月19日

Hej Kim,

Tak, fordi du har gjort os opmÊrksom på dette.

Vi er kede af at hÞre, at du har problemer med at bruge vores hjemmeside.

Vi vil gÞre alt, hvad vi kan for at hjÊlpe dig. Venligst send os en mail: info@trivago.dk

Vi ser frem til at modtage dit svar.

Med venlig hilsen

Overbooking af hoteller

Syntes det er uacceptabelt at det er muligt at overbooke hoteller. Det skete 2 gange igår, på aftenen hvor man skal bruge et hotel, duer det ikke at man ikke kan stole på jeres informationer. Når der står ledigt vÊrelse, så tror man jo at der er et ledigt vÊrelse.
Og ja, jeg ved godt at i afskriver jer alt ansvar i jeres vilkår og betingelser, men syntes egentlig også at det er for dårligt at i ikke tjekker de information der kommer ind på jeres website.

2018幎3月15日

trivago からの回答

Tak for din anmeldelse. BemÊrk, at trivago alene er en hjemmeside til sammenligning af priser og ikke en bookingside. Alle priser og tilbud på trivago opdateres flere gange i lÞbet af en dag i henhold til information fra bookingsiderne. I dette tilfÊlde vil jeg anbefale dig at kontakte den bookingside, du har problemer med. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på info@trivago.dk, så vil vi prÞve at hjÊlpe dig, så godt vi kan.

5぀星のうち3の評䟡

Fint fint

Fint fint, dog en smule larm enkelte aftener

2018幎3月14日

trivago からの回答

Tak for din anmeldelse. Er det muligt for dig at uddybe dit problem lidt mere og skrive en e-mail til info@trivago.dk? Vi sÊtter stor pris på enhver feedback og hjÊlp.

5぀星のうち1の評䟡

VÊrste "kundeservice" til dato!

Jeg surferede efter hoteller på Trivagos hjemmeside og fandt så et jeg gerne ville booke. På Trivagos hjemmeside stod der én pris, men da jeg så blev omdirigeret til Booking.com (hvor vÊrelset skulle bookes igennem) var prisen en helt anden! Clickbait!

Jeg skriver så til Trivago som krÊver at jeg booker vÊrelset inden de kan se på sagen. Fint! Jeg booker og henvender mig så igen, men efter flere uger og flere mails, har jeg endnu ikke modtaget svar.

Heldigvis kunne jeg foretage en afbestilling og herefter bestille akkurat samme vÊrelse hos Hotels.com - endda til en bedre pris.
Your loss... :-)

2018幎2月27日

trivago からの回答

Vi beklager dybt, at du har haft problemer efter din booking. Kontakt os via info@trivago.dk. Vi hjÊlper og stÞtter dig gerne i denne situation.

Vi er bekymrede

Hej Trivago
Vi er bekymrede for vores booking. Vi har vÊret på jeres hjemmeside for at booke hotel. Vi finder et lÊkkert hotel og bliver fÞrt videre til galahotel.com hvor vi bestiller hotel i Malaga.

Efter at have kÞbt vores billetter gÞr det os utrygge at se de meget dårlige anmeldelser på trustpilot bagefter at have betalt. Det opdager vi tilfÊldigt da vi skulle bestille et hotel vÊrelse mere til et vennepar, ved at hjemmesiden (galahotel.com) var nede.

Vi har bestilt hotel på Las Palmeras hotel igår. Og da vi ringer til dem idag har de endnu ikke modtaget vores booking bekrÊftelse.
Vi vil germe vide hvad der foregår. Kan i hjÊlpe os med at finde ud af om Las palmeras hotel i Malaga har modtaget vores bookingbekrÊftelse gennem galahotel?
Mvh Dilek og Claus
I

2018幎2月26日

trivago からの回答

Tak for din feedback. Vi undersÞger sagen nÊrmere og håber at finde en lÞsning til dig hurtigst muligt.

5぀星のうち1の評䟡

Priser der vises på deres search engine

Priser der vises på deres search engine er aldrig de samme priser man få nå man så vÊlger linket til "tilbudet".. klick-bait!!

Til trivagos svar: SeriÞst, hvad er iden med jeres search engine hvis den ikke rigtig er opdateret og kan garantere de "billigste" priser. Så heller hotels.com

2018幎1月20日

trivago からの回答

Hvordan kan det vÊre at jeg oplever en prisforskel imellem trivago og en bookingside?

Vi er en sÞgemaskine som sammenligner priser, ikke en egentlig bookingside. Når du klikker på et hoteltilbud leder vi dig videre til den bookingside som udbyder tilbuddet.

trivago samarbejder med hundredvis af bookingsider, hvor priserne og udbuddet konstant svinger. trivago opdaterer derfor priserne lÞbende for at sikre at den information du ser på vores side er korrekt. Det kan dog ske at der opstår en forskel i prisen fra du har klikket på tilbuddet på trivago og når du ser det på bookingsiden. Det kan der vÊre flere grunde til, bl.a. at tilbuddet er udsolgt eller at bookingsiden har sendt os forkert information. Kontakt os venligst her https://support.trivago.com/hc/da hvis du oplever prisforskelle så vi kan få rettet op på fejlen hurtigst muligt.

5぀星のうち1の評䟡

No match off Shown Prices !!

Well, to be honest, when i search for number of Rooms and guests, i get one very attraktive price, list, but when going to the original provider, the prices are like NOT to be near the very good price's
THIS SITE SUCKS Big Time

2018幎1月15日

trivago からの回答

Why is it possible that on occasion there may be a different price on the booking site than on trivago?

We are a search and price comparison site, not a booking site. When you click on a hotel offer, we transfer you to the booking site that is offering you the specific deal.

trivago works with hundreds of booking sites, and their hotel rates and availability change constantly. trivago frequently updates its site to try and ensure that the information you see on our site is correct. On occasion though, you may not find the exact same offer you clicked on when you get forwarded to the booking site. This can be for a number of reasons. Perhaps the booking site gave us inaccurate information, or maybe they have sold out of the rates they originally offered us - everyone loves a good deal! Please contact us here https://support.trivago.com/hc/da if you see such discrepancies so we can deal with these inaccuracies ASAP.

utrovÊrdig markedsfÞring

Jeres fjernsyns reklamer handler udelukkende om at i skulle vÊre det billigste og sikreste sted at finde den bedste pris på et hotel. Det er vrÞvl og humbuk, en hurtig sÞgning på agoda.dk og det er bevist. Lad vÊr med at lyve i reklamer, det forstår jeg sket ikke at i må??

2017幎12月8日

trivago からの回答

Tak, fordi du har kontaktet trivago, og tak for din feedback.

HotelvÊrelserne på trivago sorteres som hovedregel efter popularitet. Det er let at Êndre filterindstillingerne Þverst i hÞjre side til "sorter efter: kun pris" og du vil se de billigste priser. Hvis dette ikke var problemet, så kontakt os venligst via info@trivago.dk, og vi hjÊlper dig med glÊde.

Hvis du har spÞrgsmål eller feedback, så send os gerne en e-mail via info@trivago.dk. Vi vil med glÊde hjÊlpe dig.

Snyd

Har lige vÊret inde at se på en dansk hjemmeside, som tilhÞrer hotel Bajondillo i Torremolinos, Spanien. Priserne er lig med Trivagos priser efter rabat 60%.Det er således utrovÊrdigt af Trivago, at oplyse en rabat på 60% på Trivagos hjemmeside.

Jeg kan få kuldegysninger ved at tÊnke på om Trivago benytter denne fidus ved andre hoteller, rundt omkring i verden.

Derfor sammenlign Trivagos priser med hotellernes egne priser. De fleste hoteller har hjemmesider.

2017幎11月29日

trivago からの回答

Vi fungerer som en markedsfÞringsportal for hoteller, og samtidig er vi en meta-sÞgefunktion for bookingsider, som kan få vist deres priser og derigennem få Þget trafik til deres sider.
Du har ret. Nogle gange kan det vÊre billigere at booke direkte igennem hotellet, hvis de for eksempel har specielle tilbud som pensionistrabat.

Vores formål er at hjÊlpe vores brugere med at finde det helt rigtige hotel, som passer til deres behov og Þnsker for hvordan de vil booke deres hotel. Vi er på nuvÊrende tidspunkt også igang med at integrere Direct Connect, som er en funktion, hvor hoteller kan få vist deres egne priser og markedsfÞre sig.

LÞgn :-) De viser at hotellet har

LÞgn :-) De viser at hotellet har gratis morgenmad og efter booking er der ingen morgenmad

Holiday Inn ZÃŒrich Messe

2017幎11月2日

5぀星のうち5の評䟡

Vi har reserveret hotel i London gennem

Trivago er vendt tilbage på vores kritik af fejl på deres kortvisning med tilbud om betaling af eventuelle udgifter til "cancellation fee". Det er god service.
Dog vil vi fremover huske at checke, at kortvisning og hoteladresse er enslydende.
Det blev dog ikke nÞdvendigt, da både hotel og booking.com var enige i fejlen, og afbestillingen blev derfor accepteret uden ekstra betaling.

2017幎10月12日

trivago からの回答

Det glÊder os, at vi kunne lÞse dit problem sammen med vores partnere fra booking.com. Vi beklager ulejligheden endnu engang.

mÞjside

Det er en gedign mÞjside. Kan ikke finde de priser jeg er ude efter. Ender sÞgning f.eks. med en pris, og jeg så trykker på denne, bliver resultatet altid en meget dyrere pris end der oprindelig stod. Og så gider jeg ikke sidde og skal gange op, trÊkke fra og lÊgge til, for at komme til et brugbart resultat.

Det gider jeg ikke spilde to minutter mere på. Jeg holder mig til f.eks. Hotels.com, hvor man får den pris man sÞger - hverken mere eller mindre i stedet for det Trivago-juks.

2017幎2月4日

Hej Kim

Tak for din feedback. På trivago viser vi priserne per nat. Når du klikker på et tilbud, får du vist den samlede pris. Dette kan selvfÞlgelig vÊre forvirrende.

Vi sender din feedback videre til vores produktudviklingsteam, som hele tiden arbejder på at forbedre brugeroplevelsen.

Marie, trivago

Reklamerer for svindel

Reklamerne på Trivago-appen kan ikke altid skelnes fra appens egne tilbud. Kommer man til at trykke på en af dem, risikerer man at kÞbe en falsk booking som ikke eksisterer i virkeligheden. Dette konkrette tilfÊlde var RoomsXXL som er en svindelside, men Trivago er tilsyneladende ligeglade med hvem de reklamerer for.

2016幎12月29日

Hej Niklas

Hvis du oplever problemer med en bookingside, bedes du skrive til info@trivago.dk, så vi kan hjÊlpe dig i din konkrete situation.

Marie Andersen, trivago

5぀星のうち2の評䟡

PAS PÅ - din booking er IKKE garanteret.

Jeg booker mange hoteller, både som privat og professionelt, og det gÞr jeg fortrinsvis over Trivago eller Booking com

For nogle måneder siden bookede jeg ”4dage alt inklusiv” på 4stjernet hotel i Spanien over Trivago.
For at gennemfÞrer bookingen, skulle jeg betale omgÃ¥ende. Hvilket jeg gjorde, uden stÞrre bekymringer, da jeg havde lÊst fÞlgende pÃ¥ Trivago’s hjemmeside.
>However, we always do a background check on every company to ensure that their customers really will get the deals they offer on their website<

For 14 dage siden ringede jeg så til hotellet, for at sikre mig, at bookingen var på plads, inden jeg flÞj til Spanien.
Men hotellet kunne fortÊlle mig, at de aldrig have modtaget pengene, sÃ¥ jeg havde ingen booking 

Det viste sig at firmaet, der reklamerede på Trivago, var gået konkurs og aldrig havde betalt hotellet.
Jeg bad så Trivago hjÊlpe mig, med at krÊve pengene tilbage, men fik blot af vide, at den form for service tilbyder Trivago ikke.

Hvis jeg have bestilt over booking com, ville dette ikke vÊre sket, da booking com garantere din booking.

2016幎10月17日

UtrovÊrdig

Jeg forstår det ikke. Uanset hvilket 'tilbud' man vÊlger koster det 2-600 %mere, når man bliver omdirigeret til den pågÊldende internet side. De siger selv, at det er deres annoncÞrer, der ikke er trovÊrdige... Jeg finder trivago utrovÊrdig, når de gemmer sig bag lÞgnagtige tilbud...

2016幎9月5日

Hej Kim

Tak for din feedback.

trivago viser prisen pr. nat. Hvis du sÞger på et dobbeltvÊrelse for to nÊtter, skal du derfor gange prisen med to, og hvis du sÞger på seks nÊtter, skal prisen ganges med seks.

Hvis du er stÞdt på konkrete tilbud, hvor priserne stadig ikke matcher, må du meget gerne sende et screen print til info@trivago.dk.

Marie Andersen
trivago

5぀星のうち1の評䟡

Priser overalt i verden - bare ikke der, hvor du skal hen

Jeg sÞgte efter et hotel i Ambonnay i Champagne, Frankrig - og fik anvist et i Sydafrika. Da jeg prÊsicerede, at det var i Frankrig, blev jeg sendt til Roissy, som er 15 km. derfra. TÞr jeg stole på det, som ellers kommer ud af Trivago?

2016幎8月7日

Hej Ole

Tak for din feedback. Vi har desvÊrre ingen hoteller specifikt i Ambonnay, men du kan se en oversigt over hoteller i Champagne her: http://www.trivago.dk/champagne-ardenne-35736/hotel

Jeg beklager, at du havde en dårlig sÞgeoplevelse, og jeg håber ikke, det har afskrÊkket dig fra at bruge trivago igen. Hvis du har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@trivago.dk.

Marie Andersen
trivago

5぀星のうち1の評䟡

Få styr på jeres udbyder..!!! Get control of those who selling hotel rooms in your site.

Low cost holiday and hoteling is bankrupt and steeling people's money and holiday.
And you trivago has a responsibility , because you are offering the deals in your site.
Do not trust trivago.
Clean up in your homepage before you selling the hotel rooms

2016幎7月18日

Dear Malik,

trivago compares prices from over 250+ travel websites, to help you find your ideal hotel for the best price. Unfortunately, one company behind four travel brands compared on trivago now seems unable to continue serving its customers. On 15 July 2016, the lowcosttravelgroup, of which Lowcostholidays & Hoteling are part, released in a statement that they have ceased trading. After the message came out, we instantly stopped showing their rates; however, we realise that a lot of their customers are still left alone in a state of uncertainty.

Should you have made a booking, we recommend following the guidelines of the lowcosttravelgroup's administration company. We have placed these in our FAQs for our users' convenience: company.trivago.co.uk/support You can also email the administration company at lowcosttravelspain@smith.williamson.co.uk

Please feel free to contact us for further advice at info@trivago.dk

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。