レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Voilà plusieurs années que nous voyageons avec des compagnies différentes. Tuifly était une première pour nous lors de notre voyage à Majorque est quelle agreable moment. Transport et personnel de... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Moeilijke website. Stoelen kunnen pas 1maand vooraf gereserveerd worden en inchecken pas dag voordien. Waarom kan alles niet direct bij boeking? En bij app moet je steeds reserveringsnummer hebben.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Le processus de réservation s'est déroulé en général de manière convenable, quoiqu'il existe de petites gênes à cause du nombreux offres de services supplémentaires . En plus , nous estimons qu'il y... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Tout se passe bien et convivialement, sauf après le paiement, où tout reste bloqué pendant de longues dizaines de secondes, et où on ne sait pas s'il faut recommencer ou si la réservation a réussi. H... もっと見る

3.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Super gereageerd op vluchtvertraging door extreem weer

Op een van de ergste sneeuwdagen in Nederland, 7-1-2026 slaagde de bemanning van onze vlucht er in om (als enige die dag) op te stijgen vanaf Rotterdam en Fuerteventura te bereiken. Alleen zou de terugvlucht de maximale werktijd overschrijden. Hierop kwam de gezagvoerder met "Maar we hebben een plan". Dat plan was door te vliegen naar Faro en daar te overnachten tot ze weer mochten vliegen. Het hotel bleek een prachtig 5 sterren hotel te zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ondanks de vertraging heb ik daarom niemand horen klagen (aankomen op 8-1 was sowieso al fijner dan op 7-1). Verder super aardige cabin crew. Ik vlieg zelden kortere afstanden en ben de luxere vluchten gewend maar TUIFly heeft me mede door deze oplossing aangenaam verrast.

2026年1月7日
5つ星のうち3の評価

Tarifs non prévisibles

La réservation serait facilitée si les prix étaient plus transparents et prévisibles (calendrier des prix) plutôt qu'evolutifs (en fonction de vos visites du site de réservation ?). En outre, il est pénible de devoir valider chaque destination alors que cela pourrait être automatique

2026年1月5日
5つ星のうち1の評価

totaal gebrek aan communicatie en service

in de avond/nacht van 05/1 op 06/1 heb ik 2x een email ontvangen (en nadien niets meer) van TUIFly met de boodschap dat ik de website van Zanzibar Airport moest volgen omwille van mogelijke vertragingen; vervolgens heb ik zelf moeten ontdekken dat de vlucht geannuleerd werd, heb ik dan maar zelf met hen gebeld in de ochtend van 06/01, ze bevestigden de annulatie en beloofden me terug te bellen of mailen met alternatieven; maar sindsdien al 2 dagen geen enkele info (noch via email, noch via telefoon, noch via sms); dus heb ik dan maar zelf een aparte terugvlucht moeten boeken; maar als ik dan vraag voor terugbetaling van de geannuleerde vlucht, zeggen ze me koudweg dat ik dan maar klacht moet indienen en nemen ze 4 weken om die te behandelen; kortom een totaal gebrek aan communicatie, service en verantwoordelijkheid

2026年1月6日

Problema bagaglio a mano

Ho prenotato un volo con tuifly con i seguenti bagagli.
Passeggero 1: valigia 20kg, valigia 55x40x20 e bagaglio a mano 40x30x20
Passeggero 2: valigia 55 x40x20 e bagaglio a mano 40x30x20.

Al check in ci è stato contestato il peso dei 2 bagagli a mano 40x30x20 che era di 8kg totale per cui ci hanno fatto pagare 130€. Abbiamo chiesto spiegazioni ma ci continuavano a dire che eccedeva il peso senza darci indicazione di dove era scritta questa cosa che non ho trovato da nessuna parte. Non c'è nessuna indicazione riguardo a questo e ho viaggiato altre volte con la loro compagnia e non mi è mai stato detto niente sullo zaino. Ho provato a contattarli nei canali indicati e ho provato a mandare una contestazione ma non rispondono. Sembra una cosa fatta per fregare la gente. Zero trasparenza e nessun supporto. Da denuncia.

2025年12月8日
5つ星のうち2の評価

3x pech?

Ondertussen op korte tijd al 3 keer pech met vertragingen van 2 uur en 3 uur met Tuifly. 1e keer in Deurne naar Malaga was stewardess ziek, 2e keer gps probleem en terug moeten vliegen, 3e keer copiloot ziek in Brussel. Allemaal terug vliegtuig af en wachten weer.. Trekken wij dit aan ofzo ?!?

2026年1月3日

Gewoonweg schandalig

Gewoonweg schandalig. Overmacht wegens hospitalisatie en een minderjarig kind is verplicht om alleen te vertrekken terwijl een volwassen persoon de plaats had kunnen innemen van de gehospitaliseerde.

2026年1月3日

Klantenservice erbarmelijk

In het weekend is deze 'industriële reisreus' enkel bereikbaar via de chat voor simpele vragen. Als je een makkelijke omboeking door onvoorziene omstandigheden nodig hebt én hulp in het weekend. Dan zeker elders boeken.
Want anders is deze reisreus voor TUIfly klanten (die enkel vluchten geboekt hebben) niét thuis. 'Boek al maar andere vluchten was de raad'. En dan belt u v d week maar is terug..

2025年12月13日

レビューの対象になっている企業の方へ