5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... もっと見る
企業が回答しました
Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået n... もっと見る
企業が回答しました
Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... もっと見る
企業が回答しました
Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.
Bredsdorffvej 10, 6340, Kruså, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

kosmetologbehandling.dk からの回答
Super god service og konkurrence dygtige priser i webshoppen

kosmetologbehandling.dk からの回答
God og hurtig levering. Skal helst sikkert handle der igen☺️ Gode produkter til gode priser

kosmetologbehandling.dk からの回答
Kom super hurtigt og der var en sød seddel og chokolade med. Super service🩷🩷

Lynhurtig ordrehåndtering.
Der var vedlagt en hilsen, en vareprøve og lidt til den søde tand ;-)
En klar anbefaling herfra!

kosmetologbehandling.dk からの回答
5 stjerner er slet ikke nok!
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!!
Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme (kl 7 om morgenen). Da jeg oprettede ordren, gik der ikke engang 1 minut, hvorefter jeg modtog refusionen på rabatkoden via mobilepay.
Varen blev sendt afsted samme dag som jeg bestilte og er pakket så fint med små prøver, et håndskrevet kort og små chokolader. Virkelig en god og eksklusiv oplevelse. Hvis ikke det var fordi jeg bor over 300 km væk, havde jeg helt sikkert også benyttet mig af behandling på deres klinik.

kosmetologbehandling.dk からの回答
Hurtigt og nemt. Det er nemt at handle på Vivians Webshop. Varene kommer hurtigt, til gode priser, og med personlig hilsen og gode vareprøver. Dejligt. Jeg vil helt sikkert handle hos Vivian igen

kosmetologbehandling.dk からの回答
Godt udvalg i produkter. God service og hurtig levering. Vil klart handle der igen.

kosmetologbehandling.dk からの回答
Super service og skarpe priser. Fik den fineste lækre dagcreme med i pakken. Hurtig levering

kosmetologbehandling.dk からの回答
Jeg får hurtigt svar fra Vivian Hede, hvis jeg har spørgsmål, og varen bliver leveret hurtigt. Jeg har fået mange skønne prøver, og små gaver gennem tiden♥️

kosmetologbehandling.dk からの回答
Altid ren forkælelse og nærvær, v/Vivians behandlinger. Når der handles produkter på website, følger der chokolade, vareprøve og en personlig hilsen med. Det er overskud, så man føler sig betydningsfuld, som kunde ❤️☺️👏🏻

kosmetologbehandling.dk からの回答
Handler tit på webshoppen. Altid virkelig god service og hurtig levering.
Anbefaler.

kosmetologbehandling.dk からの回答
Har bestilt nogle varer til et super godt tilbud. Og så fint pakket ind, og med en lille overraskelse. Super dejlig oplevelse.

kosmetologbehandling.dk からの回答
virkelig et fornemt og kanon sted at handle , ejeren tager sig tid til at svare på mails og endda rådgive i hvilke produkter der er gode og effektive i sin weekend/ferie , dette er virkelig god service man husker og gør man vender tilbage 😀

kosmetologbehandling.dk からの回答
Min vare kom dagen efter min bestilling med en vareprøve i og en venlig hilsen.
Det er bare top!

kosmetologbehandling.dk からの回答
Jeg vil helt sikkert fremover handle her.
Meget fin hjemmeside. Modtog ligeså en fin og personlig pakke. Tak. Ser frem til mit næste køb.

kosmetologbehandling.dk からの回答
Lynhurtig levering, og jeg modtog den smukkeste pakke – endda med ekstra lækkerier vedlagt. En virkelig dejlig oplevelse 🙏🏼🥰

kosmetologbehandling.dk からの回答
Hurtig ekspedition og mange gode produkter på siden - jeg vender helt sikkert tilbage hos Vivian😊

kosmetologbehandling.dk からの回答
Super hurtig levering , lækre produkter og ekstra vareprøver- samt håndskrevet hilsen fra Vivian . Varmeste anbefaling ♥️

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。