Vi havde den bedste tur i Universe! Efter at have lÊst flere dÃ¥rlige anmeldelser var vi faktisk lidt spÊndte pÃ¥, hvad vi ville mÞde, men de blev gjort fuldstÊndig til skamme. Vi besÞgte parken... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig hyggelig dag i Universe Science Park. Parken er spÊndende, personalet var venligt, og vi havde en god oplevelse sammen som familie. DesvÊrre bliver den gode oplevelse overs... ãã£ãšèŠã
Jeg synes simpelthen indgangspriserne er for hÞje ifht. hvilket produkt man betaler for. Var der for mange Ã¥r siden og husker det som virkelig kedeligt, nu igen med mine egne bÞrn, men stadig virkeli... ãã£ãšèŠã
Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Universe er en science park på Als i SÞnderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre bÞrn og voksne for naturvidenskab, teknologi og ivÊrksÊtteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at lÊring er det bÊrende element for forlystelserne
Mads Patent Vej 1, 6430, Nordborg, ãã³ããŒã¯
- 88819500
- info@universe.dk
- universe.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God hjemmeside
Gavekort kom allerede efter tre dage, ingen gebyr for porto eller MasterCard. Flot,
lynhurtig levering
det var rigtig fint med hurtig levering det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Var for sent ude, så min pakke hastede
Pga af juletravlheden havde de ikke mulighed for at tage telefonen. Sendte en mail, fik hurtig et personligt svar. Pakken blev sendt med det sammen. FÞdselsdagsbarnet blev glad.
God service
Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt. Jeg blev ringet op straks jeg havde udfÞrt ordren, da de skulle vÊre sikre pÃ¥ det var rigtigt âº
Kun positivt herfra.
Hurtig og god service
Nemt og hurtigt
Jeg har kun handlet denne ene gang hos Universe, men det var super nemt og hurtig levering.
hurtigt og effektivt
meget positiv både ifh. bestilling og levering - hurtigt og nemt
Effektivt
En af årets julegaver - som i Þvrigt ikke kunne fås ret mange andre steder - blev klaret hurtigt og effektivt via shop.universe.dk
Med venlig hilsen
Mogens Pedersen
En god oplevelse
Det var fÞrste gang jeg handlede her. Hjemmesiden var lidt vel indviklet men selve kÞbet gik fint selvom prisen for forsendelsen var lidt over hvad jeg normalt synes er ok. Bestilte sÞndag eftermiddag og pakken var klar til afhentning tirsdag middag. Hurtigt og effektivt og indholdet var som Þnsket. Vil helt klart handle her igen.
Hurtig og problemfri handel
KÞbte lÊkkert trÊ brÊtspil til uhÞrt lav pris og modtog det 2 dage efter. Så kan det ikke gÞres bedre.
helt som det skal vÊre
LÊkre og sjove varer, fin og nem bestilling. Hurtig og fin levering. Meget hjÊlpsom kundeservice. Kan det blive bedre? - nej egentlig ikke. I er i hvert fald anbefalet til venner og familie
Forkert vare leveret
Hurtig levering, men forkert vare! Heldig at julegaven blev accepteret alligevel.
hurtig levering og meget god service
kan varmt anbefales - meget hurtig levering og pakket godt ind.
Super service
Det var bare en super service Jeg fik af Anita og Anette leverede. Tak for det og glÊdelig jul til jer
bare hurtig
Det var en god oplevelse at handle hos shop.universe, der var en hurtig og god betjening. Ja, selv en lille hilsen var der med - super.
Levering
Mit kÞb var over 500kr, og skulle efter min forståelse vÊre med gratis levering, det var den ikke,men ellers var alt fint.

Universe Science Park ããã®åç