Vi havde den bedste tur i Universe! Efter at have læst flere dårlige anmeldelser var vi faktisk lidt spændte på, hvad vi ville møde, men de blev gjort fuldstændig til skamme. Vi besøgte parken... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg synes simpelthen indgangspriserne er for høje ifht. hvilket produkt man betaler for. Var der for mange år siden og husker det som virkelig kedeligt, nu igen med mine egne børn, men stadig virkeli... もっと見る
Besøgte parken da den åbnede også igen igår. Den lever ikke op til de reklamer mm. den er gået i stå. Den mangler en overhaling, flere aktiviteter duede ikke, meget var gammel, ingen fantasi og kreat... もっと見る
Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super nemt !
Super nemt at bestille og varerne kom omgående. Ikke noget at sætte finger på. Bestiller gerne igen i Jeres shop.
En god oplevelse.
Den bestilte vare kom til tiden og ingen problemer.En god oplevelse.
Fejl - igen!
Jeg har prøvet at bestille varer fra webshoppen 2 gange. Og begge gange fik jeg det forkerte - altså en lignende vare, men ikke den bestilte. Begge gange har det dig været en dyrere vare end den jeg bestilte, men det er alligevel irriterende ikke at få det rigtige. Jeg har begge gange forsøgt at komme igennem til kundeservice - den første gang lykkedes det i 10+ forsøget. Her i anden omgang har jeg givet op efter 4 forgæves opkald og affinder mig med den forkerte vare.
Fin handel.
Alt gik efterplanen, selvom varerne blev bestilt 5 dage før jul. Blev dog lidt skuffet over en bog, der selvom den var fra National Geografic, ikke var bygget op over flotte billeder og beskrivelser.
God service
Vi kan ikke klage. et fantastisk produkt kom hurtigt frem. Og Varen er fejlfri.
Lidt ud over det sædvanlige !!!
Anderledes og spændende legetøj. Super hurtig ekspedition og levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her !
Ikke så heldigt
Der var ikke byttemærke på- og gaverne var ikke pakket ind. Afhentningen var også ret underlig, vi fik en mail med at varen var klar til afhentning, men ikke hvor... De viste sig at være ret så relevant, da gaven skulle afhentes et andet sted en den adresse, hvor shoppen havde adresse.
Hurtig og præcis ordreekspedition.
Tre dage før jul - oplevelses-gave i sidste øjeblik. Alt nåede frem til tiden med grundig og informativ ledsaget postekspediton. FLOT

Universe Science Park からの回答
fine ting
Fine ting modtaget - som lovet - før jul. Der kom dog ingen mail om at pakken var ankommet til afhentningsstedet. Tingene pakket godt ind, så de ikke var gået i stykker ved modtagelse.
fin betjening...
Som sagt fin betjening.
Manglede nok, at de bestilte årskort kunne have været "pakket" mere præsentabelt, da de skulle gives som gaver...
God hjemmeside
Gavekort kom allerede efter tre dage, ingen gebyr for porto eller MasterCard. Flot,
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。