レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Bonjour, Je voulais un vélo électrique mais j'avais d'un côté les revendeurs via différents sites qui vende leur unique marque, qui je trouvais manquait d'objectivité. Les magasins traditionnels qui... もっと見る
Tweede keer een fiets gekocht bij Upway. Een uitgebreid aanbod die ook steeds veranderd over tijd. Veel uitleg en specificaties beschikbaar. Heb helaas de fiets moeten retouren omdat deze te klein was... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Topbedrijfje zijn jullie!
Heel kwalitatieve fiets voor een zeer goede prijs. Levering was echt aangenaam - doos, uitleg, alles erop en eraan. Van zo'n leveringen wordt men goedgezind!

Afhandeling was correct
Afhandeling was correct. Enige minpunt waren de pedalen. 1 nieuw pedaal paste niet (vermoedelijk 2x zelfde kant in de doos), maar 1 origneel pedaal in de doos en meegeleverde pedalen waren van slechte kwaliteit.

Upway Belgium からの回答
Vélo livré en bon état Bonne expérience…
Vélo livré en bon état Bonne expérience je recommande
Everything went fine with the ordering…
Everything went fine with the ordering and delivery but unfortunately my bike wasn’t working properly. Customer service was very fast and helpful but I had to get the bike fixed at a local repair shop which wasn’t very convenient and not what I had hoped when choosing a brand new bike.
Super occasion super service
Le rapport qualité prix du velo, le service de livraison et la rapidité de l envoi!
Correcte tijdlijn
Correcte tijdlijn, zeer goede opvolging, zelfs waneer mezelf een verkeerd leverings adres deelde, op 1 dag opgelost, één minpunt (niet echt) de foto van de fiets en staat zijn 10x beter in levende wijze

Upway Belgium からの回答
Fiets is goed, service minder
Fiets is kwalitatief zeer goed. Levering kon ik enkel een datum kiezen maar moest ik dan de hele dag beschikbaar zijn (pas de dag zelf of laat de dag voordien kreeg ik een tijdslot en dit kon ik ook zelf niet kiezen). Het instellen van de fiets (zadel en stuur) voor mezelf vond ik moeilijk zonder duidelijke uitleg (in het boekje stonden meerdere types van van bevestigingen). Ik koop dus een volgende keer in een fietsenwinkel owv deze redenen.

Upway Belgium からの回答
Vélo comme neuf à prix défiant toute…
Vélo comme neuf à prix défiant toute concurrence. Livraison respectée. Explications claires. Réaction super rapide du service client pour un renseignement. À recommander.
administratie kan veel beter
We hebben twee fietsen gekocht, de eerste fiets alles perfect in orde , de correcte papieren erbij enz. Bij de tweede fiets ontbreekt het serienummer. Op de vraag of jullie mij dit alsnog kunnen bezorgen, krijg ik het antwoord: dit weten wij niet, ga hiervoor naar een lokale fietshandelaar...Dit is geen service. Voor de rest alles ok.
Pico bello!
Recent e-bike gekocht. Zeer vlot bestelling geplaatst, snelle bevestiging via email. Levering thuis al na 5 dagen. Fiets geleverd in grote kartonnen doos, prima. Jammer voorlichtje kapot maar hebben dit zelf snel kunnen fixen. Heel mooie fiets, nieuwe banden, etc. Lijkt écht een spiksplinter nieuwe fiets. Heel heel tevreden. Thanks Upway!

Het beschrijven van de leveringstijd
Het beschrijven van de leveringstijd
Ik vond het heel belangrijk dat ik mijn fiets voor 8 dagen beloofd te zijn op mijn verjaardag kon ontvangen
Helaas...
Trustpilot エクスペリエンス