Bestellen gaat makkelijk. Ook bezorging verliep goed met goede aanduiding van tijdstip levering. Fiets had schade die niet was gemeld maar na melding wordt t prima opgelost.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb een fiets met een defect teruggestuurd en via de SWAP regeling een nieuwe kunnen uitzoeken met een fantastische communicatie en begeleiding van Upway. Dit is idd een compliment waard. De ni... もっと見る
na bestelling vlug en netjes afgeleverd. de chauffeur mag wel iets behulpzamer zijn. deze zetten hem letterlijk alleen voor de deur en zie na vraag of hij even kon helpen met binnen zetten, dat is u... もっと見る
企業が回答しました
Een paar weken geleden mijn eerste e-bike via Upway gekocht en dat is een goede beslissing geweest. Ik was eerst wat sceptisch over het kopen van een refurbished fiets online, maar alle twijfels zijn... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Aanvankelijk veelbelovend, maar na aankoop volledig misgelopen
Ik had een goede ervaring met het aankoopproces:
De oriëntatie en aankoop verliepen soepel. De klantenservice reageert snel en behulpzaam en het assortiment is ruim. Op het eerste oog lijkt alles dik in orde. Daarna ging het helaas snel bergafwaarts.
Na aankoop bleef de fiets langdurig op dezelfde status staan in het systeem (gewoon tijdens werkdagen), de leverinformatie op de website was vaag en tegenstrijdig en de communicatie over de bezorging ronduit slecht. Hier heeft Upway veel te verbeteren. Upway werkt met PostNL Extra@Home — een bezorgdienst waarvan de reputatie online al veel zegt. Toch blijft Upway zich hierachter verschuilen met dooddoeners als “wij gaan niet over de planning van PostNL”. De boodschap komt feitelijk neer op: wij doen niets, zoek het zelf maar uit.
De bezorgdienst waar Upway mee werkt stelt dat je van 8.00 tot 21.00 beschikbaar moet zijn voor levering op een niet afgestemde dag. Op de ochtend zelf krijg je pas een 3 uur tijdvak voor levering te horen. Ik plande mijn dag vrij en kreeg een uur van te voren een e-mail met de melding: wij komen vandaag niet. Gezien ik de week erna (en na het verlopen van de bezorgtermijn) voor werk twee weken op reis ging, maakte ik me ongerust. Ik nam contact op met Upway en vroeg om een oplossing. Helaas komt Upway hierin met dooddoeners als: je kunt je koop ontbinden of: wij gaan niet over de bezorging. Onzin, zij zijn als verkoper gewoon verantwoordelijk voor de bezorging van hun producten. Kortom, ik zou dan zelf wederom een dan van 8.00 tot 21.00 vrij moeten plannen. Dat is natuurlijk totaal onredelijk en onwerkbaar. Moet je als consument meerdere werkdagen vrij nemen, omdat de bezorgdienst regelmatig niet komt opdagen? Daarbij blijkt de claim dat je eenvoudig een andere afspraak kunt maken misleidend: PostNL is nauwelijks bereikbaar, je krijgt één bezorgdag door en een tijdvak pas op de ochtend zelf — en zelfs dan komt men vaak niet.
Ik heb vervolgens een oplossing aan Upway gevraagd en daarbij heb ik expliciet aan Upway doorgegeven op welke dagen ik níet en wél beschikbaar was. Upway komt hierin helaas niet met een werkbare oplossing en heeft met PostNL blijkbaar niets geregeld.
Het dieptepunt: de fiets (ter waarde van circa €2.500) is geleverd op een dag dat ik er niet was, zonder mijn toestemming bij de buren in de voortuin gezet. Daar heeft de fiets een dag en nacht! gestaan. Schandalig. Uiteindelijk hebben mijn schoonouders het loeizware pakket toevalligerwijs ontdekt, uit de tuin moeten verplaatsen en bij ons binnen gezet. Dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel. Upway heeft overigens niets meer van zich laten horen.
Dat had ik bij een bedrijf als Upway absoluut niet verwacht. Hoe de fiets op de lange termijn bevalt kan ik nog niet te zeggen.
Conclusie: Bedenk goed of een iets lagere prijs het waard is: dagenlang te moeten vrijplannen wachten, achter verantwoordelijkheden aan te zitten en het risico te lopen op een volstrekt onprofessionele levering. Dan denk je misschien, dit is toch een PostNL probleem? Ja, dit is Upway aan te rekenen — zij kiezen voor deze bezorgpartner en vragen daar vervolgens €49 voor.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Topfiets voor een hele mooie prijs en…
Topfiets voor een hele mooie prijs en hele goede klantenservice. Ik had een vraag over de werking van iets en had direct respons en ook daarna nog.

Upway Netherland からの回答
De prijs uiteraard en de service en…
De prijs uiteraard en de service en garantie afhandeling.

Upway Netherland からの回答
Eerlijk gezeg zou ik even verder kijken
Okay een heel relaas maar niet minder belangrijk.
Wij hebben een eerste Nakamura E-Bike besteld. Op zich een prima fiets maar na 2 maanden viel de schakelaar van de batterij af en kon je hem dus niet meer aanzetten. Niemand in Nederland verkoopt Nakamura dus een nieuwe batterij kopen ging niet.
Nieuwe fiets besteld en de oude zou terug gaan. De nieuwe fiets uit de verpakking: remblokjes vielen er uit, cranck was niet vast te krijgen en zadel bleef niet op de juiste hoogte zitten. Na veel 5-en en 6-en konden we de oude fiets houden en de batterij van de nieuwe houden. Iedereen blij. Maar een paar weken terug willde de batterij niet meer opladen. En nog steeds geen dealer in de buurt. Dus fiets retour en een andere uitzoeken. 3x is scheepsrecht. Toch?
Een Cortina besteld. Voldoende dealers is de buurt dus garantie geen probleem. En elke fiets wordt gecheckt door professionele fietsenmakers.
Cortina uitgepakt, oude fiets ingepakt. Bij de eerste check bleken er 2 linkse trappers bij te zitten, een verkeerde lader en een zadel dat niet wilde blijven zitten.
Inmiddels heeft een bevriende fietsenmaker ons een nieuwe lader gegeven en hebben we nieuwe trappers en zadel gekocht. Maar al met al zijn we niet heel blij met de service en de uitvoering.
Goede service, problemen worden snel opgelost.
Problemen worden snel opgelost, vriendelijke en snel word gereageerd. Ik vind alleen jammer dat er geen telefoon contact mogelijk is.

Upway Netherland からの回答
Alles was ontzettend snel verzonden en…
Alles was ontzettend snel verzonden en kwam snel aan, ik ben heel tevreden met mijn fiets!

Prettige communicatie en levering
Prettige communicatie en levering. Prima e-bike afgeleverd.

Upway Netherland からの回答
Alles perfect geregeld en heb een…
Alles perfect geregeld en heb een topfiets voor een super prijs 👍🏼

De service was prima
De service was prima, maar ik kon in het begin slecht de levering volgen. En de verzending duurde langer als 3
Werkdagen. Als dit niet in de mail had gestaan was dit beter geweest.

Upway Netherland からの回答
Uitstekend product voor goede prijs
Levering op afgesproken tijd. Fiets zag er boven verwachting goed uit, vrijwel nieuwstaat. Prijs kwaliteit is top!

Betrouwbaar en super service
De bestelling was simpel en Super, de betalingstermijnen waaruit je kan kiezen, de levering netjes aangegeven en snel, inruil van mijn eigen fiets incl. de afhandeling daarvan en dan de snelle reactie's bij vragen ja eigenlijk gewoon alles een dikke 10

Upway Netherland からの回答
Bespaar jezelf de ellende en koop niets bij Upway
Zeer slechte elektrische bakfiets geleverd, weinig tot geen inhoudelijke service geboden om dit goed op te lossen. Fiets retour gezonden en nu al bijna twee weken aan het wachten op terugbetaling, zonder inhoudelijke reactie van de klantenservice

Upway Netherland からの回答
Van kastje naar de muur en defecte fiets geleverd
Alles gaat hier mis! Upway heeft mij een fiets geleverd die defect is. Ik zit al weken te wachten op de terugbetaling van deze fiets die blijkbaar kwijtgeraakt is in het transport. Ik word super slecht/niet geholpen en word van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug!

Upway Netherland からの回答
Klein probleem met de afstelling van de…
Klein probleem met de afstelling van de fiets, maar wordt direct een oplossing voor aangedragen en correct afgehandeld.

Supergoede ebike
Supergoede ebike. Heel netjes en makkelijk zelf af te maken. De belangrijkste zaken waren allemaal al afgeregeld, versnelling en remmen. En de prijs was zeer goed. Levering was sneller dan verwacht.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。