Upway Netherland レビュー 242

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bestellen gaat makkelijk. Ook bezorging verliep goed met goede aanduiding van tijdstip levering. Fiets had schade die niet was gemeld maar na melding wordt t prima opgelost.

5つ星のうち5の評価

Ik heb een fiets met een defect teruggestuurd en via de SWAP regeling een nieuwe kunnen uitzoeken met een fantastische communicatie en begeleiding van Upway. Dit is idd een compliment waard. De ni... もっと見る

5つ星のうち4の評価

na bestelling vlug en netjes afgeleverd. de chauffeur mag wel iets behulpzamer zijn. deze zetten hem letterlijk alleen voor de deur en zie na vraag of hij even kon helpen met binnen zetten, dat is u... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Een paar weken geleden mijn eerste e-bike via Upway gekocht en dat is een goede beslissing geweest. Ik was eerst wat sceptisch over het kopen van een refurbished fiets online, maar alle twijfels zijn... もっと見る

連絡先

Prima fiets!!

Prima fiets!!

2026年3月5日

Upway Netherland からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de fiets bevalt. Veel veilige kilometers gewenst namens het hele team van Upway!

5つ星のうち5の評価

Supergoeie deal en een geweldig mooie…

Supergoeie deal en een geweldig mooie ebike voor mijn lengte weten te s oren

2026年3月17日

Upway Netherland からの回答

Wat fijn dat we je konden helpen met het vinden van de perfecte e-bike! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de deal en je nieuwe fiets. Dank voor de feedback!

Prijs technisch goed

Prijs technisch goed, levering was vrij langzaam.

2026年3月17日

Upway Netherland からの回答

Fijn dat de prijs goed is. We betreuren het dat de levering langzamer was dan verwacht. Bedankt voor uw feedback.

Contact was prima

Contact was prima, info over de fiets en dan met name over de maat VS de lengte klopte niet, waardoor de fiets moest worden geruild.

2026年3月16日

Upway Netherland からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de maatvoering onjuist was en de fiets geruild moest worden. We zullen de informatie over de fiets controleren om dit in de toekomst te voorkomen.

5つ星のうち5の評価

Ongecompliceerd en betrouwbaar. Doen wat ze beloven!

Wat ik vooral bijzonder vond is dat ik van start van bestelling tot aflevering en ook nog erna , na onverwachte probleempjes, constant en makkelijk bereikbaar, een fijn meedenkend contact had met een upway servicemedewerker.

2026年3月3日

Upway Netherland からの回答

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met onze service! We zijn blij dat we u vanaf de bestelling tot na de levering goed hebben kunnen helpen en meedenken. Dank voor uw feedback!

Everything is nice with Upway

Everything is nice with Upway. Bought the third bike through Upway already. Enjoying :)

Upway Netherland からの回答

Wow, three bikes! Thank you so much for your continued trust in Upway. It’s customers like you who make our mission of giving e-bikes a second life so rewarding. We're thrilled to hear you're enjoying the new ride, happy cycling!

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie over de bezorging

Goede communicatie over de bezorging. Mijn e-mail met een vraag werd direct beantwoord. En de fiets kwam keurig verpakt met extra’s erbij aan. Geen klachten of opmerkingen.

Upway Netherland からの回答

Wat fijn dat de communicatie over de bezorging goed is verlopen en dat uw e-mail direct beantwoord werd. We zijn blij te horen dat de fiets keurig verpakt en met extra's is aangekomen. Dank u voor de positieve feedback!

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met het vervolg na mijn…

Zeer tevreden met het vervolg na mijn aankoop van mijn hele mooie fiets, werd meteen op de hoogte gehouden via de mail en kon constant volgen wat de stappen waren en status van de levering.
Ook te spreken over de vervoerder die hem uiteindelijk aan huis bracht, goede info over tijd en dag en service was top!
Dus uiteindelijk helemaal tevreden over Upway!
Zou het zo weer doen! 🔝

2026年3月12日

Upway Netherland からの回答

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de opvolging van uw aankoop en de levering van uw mooie fiets! We zijn blij dat u de updates via mail waardeerde en dat de vervoerder goede service heeft geleverd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Duidelijk website

Duidelijk website, goede communicatie, en alles was zoals vermeld.

Upway Netherland からの回答

Fijn om te horen dat onze website duidelijk is, de communicatie goed verliep en alles naar wens was. Bedankt voor de positieve feedback!

Fietsen zijn geweldig

Upway Netherland からの回答

Dat horen we natuurlijk het liefst! Geweldig om te lezen dat de fietsen in de smaak vallen. Bedankt voor de mooie score en heel veel plezier met je ritten!

Goede e-bike

Levering duurde iets langer als aangegeven maar goede e-bike ontvangen.

2026年3月20日
自発的なレビュー

Upway Netherland からの回答

Fijn dat je tevreden bent met de e-bike! We waarderen je feedback over de levertijd en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren.

Great service

Great service, perfectly smooth delivery and the bike is exactly as described.

2026年3月12日

Upway Netherland からの回答

Thank you so much for the 5-star review! We're thrilled to hear that our service and delivery met your expectations. Ensuring that every bike is exactly as described is our top priority, so it’s great to see that reflected in your experience. Enjoy the ride!

Mooie goede fiets !!!!

PIk heb mooie fiets ontvangen voor een redelijke nette prijs. Goede service. Een tip de kleur omschrijving en fotos iets duidelijker te maken er stond groen maar uiteindelijk was het meer donkergrijs met een groene gloed. Maar ik ben tevreden. Goede bezorging.

Upway Netherland からの回答

Fijn dat u tevreden bent met uw mooie fiets en onze service! We waarderen uw feedback over de kleurbeschrijving en foto's. We zullen kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. Bedankt voor uw tip en de positieve beoordeling.

5つ星のうち5の評価

Mooie fiets voor een mooie prijs en goede service

Een mooie net gebruikte fiets kunnen kopen voor een mooie prijs. Snelle en nette levering aan huis .Het zadel bleek licht beschadigd en werd er zonder probleem een vergoeding voor gegeven. Een tip : ik had achteraf via de Postcodeloterij of ING rentepunten nog een extra flinke korting kunnen krijgen maar daar kwam ik helaas te laat achter dus het is raadzaam dit vooraf te checken.

2026年3月11日

Upway Netherland からの回答

Fijn te horen dat de aankoop en levering goed zijn verlopen! We zijn blij dat de afhandeling van het zadel naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor de tip over de kortingen; we zullen kijken hoe we dit beter onder de aandacht kunnen brengen.

5つ星のうち5の評価

Goede service. Fiets had helaas door vervoer geknapte kabel van display maar is door Upway netjes afgehandeld!

2026年2月27日

Upway Netherland からの回答

Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. We betreuren het ongemak met de kabel en zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen!

5つ星のうち4の評価

Als mijn achterrem niet defect was…

Als mijn achterrem niet defect was geweest hadden ze van mij vijf sterren gehad. Upway zegt dat ze de fietsen grondig inspecteren voor ze naar de klanten gaan.

Maar alles is goed geregeld en heb de mogelijkheid om de fiets te laten maken en een servicebeurt te geven. Upway is erg betrouwbaar.

Upway Netherland からの回答

Bedankt voor uw feedback. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent met de afhandeling. Het spijt ons dat de achterrem defect was. We nemen uw opmerking over de inspectie serieus om onze kwaliteit te verbeteren.

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, kan niet anders zeggen! Met de filters kun je precies het aanbod vinden wat bij jou past, tegen een heel redelijke prijs met garantie. Keurig thuisbezorgd, zorgvuldig verpakt, echt top gedaan en verzorgd! Heel blij met mijn 'nieuwe' fiets!

Upway Netherland からの回答

Wat fijn dat de ervaring zo positief was! We zijn blij te horen dat de filters en prijs goed bevallen en dat de bezorging naar wens was. Bedankt voor de mooie woorden over de fiets!

5つ星のうち5の評価

I’ll definitely buy from Upway again

I’ll definitely buy from Upway again. It’s great that I found a bike that other shops said was ‘hard to find.’ There was a small issue—they included the wrong Allen keys for adjusting the handlebar—but it’s minor, and I wasn’t planning to use their tools anyway.

2026年2月11日
自発的なレビュー

Upway Netherland からの回答

We are happy to hear you found exactly what you were looking for at Upway! Thank you for the feedback regarding the tools; we appreciate you pointing that out so we can improve our service. It's great to know you'll be back, and we look forward to helping you again in the future. Happy cycling!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。