Kjøpte 'Barfotsko Grep'. Helt fantastiske sko🤩 Har nå gått flere mil med dem i mye forskjellig terreng og merker stor forbedring på føtter, ankler og ikke minst balansen. Tror jeg må bestille... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Efter två veckors tid har jag fortfarande inte fått väskan jag beställt. Att kontakta urbanoutdoor är som att stå i kön till Spybar en fredagkväll, i blåställ. Lönlöst.
Har försökt att returnera en pannlampa jag köpt av företaget. Varit i kontakt med deras kundservice= chat ett antal gånger och inget händer. Returformuläret är blockerat. Billiga varor inköpta i Kina... もっと見る
Otroligt dåligt och nästintill bedrägeri. Beställde en värmeväst långt före jul. Anländer den 2 januari utan USB-sladd och det batteri som behövs för att västen ska fungera. Västen verkar också vara ”... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hos UrbanOutdoor brænder vi for, at du skal have de rigtige grej. Så selvom vi er en webshop, så kan du naturligvis få personlig betjening og professionel rådgivning. Giv os et ring (41404241) eller send os en mail. Så hjælper vi dig på vej til det næste eventyr.
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Firmaet lever ikke op til sine egne betingelser
Firmaet lever ikke op til sine egne leverings betingelser.
Der står på hjemmesiden at de levere til alle brofaste øer i Danmark.
Her er Sjælland så undtagen!
Ejer er fundstændig ligeglad med kunderne. Han gør som det behager ham.
Ingen kontakt. Absolut skod firma
Ingen kontakt. Intet svar. Har prøvet at annullere min ordre gennem mail i mere end 1 måned og der var intet svar. Nu har de sendt pakken alligevel og af frygt for at de aldrig betaler tilbage, da der tydeligvis ingen er i virksomheden, bliver jeg nød til at tage imod den.
Update. Pakken er heller ikke engang modtaget eller sendt. Har aldrig modtaget noget, selvom pengene er trukket
Ringe service. Jeg bestilte medio juli en elastiksnor…
Jeg bestilte medio juli en elastiksnor og et 3D tarp til ca 500 kr. Kort tid efter modtog jeg pakken med elastiksnor - men IKKE mit tarp men et liggeunderlag jeg ikke havde bestilt eller kunne bruge. Jeg skrev straks på mail og sms samt ringede flere gange - forgæves. Ingens respons. Nu efter godt en måned er pengene trukket og jeg står med en elastiksnor til 500kr reelt, da jeg ikke kan bruge eller vil have liggeunderlaget. Forsøgt kontaktet igen - ingen respons. Hvad gør man så? Ærgerligt nok må jeg nok se om jeg kan kontakte nogle myndigheder der kan hjælpe mig, så jeg kan få mine penge eller mit tarp.
Vil absolut ikke anbefale at handle med…
Vil absolut ikke anbefale at handle med dette firma.
Bestilte vare den 7/8 i dag den 21/8 har jeg INTET hørt.
ingen respons trods flere mails, opkald, sms´er osv...
hold dig langt væk...
Vi svare indenfor 24 timer
Det der med “vi svare indenfor 24 timer gerne meget”
De er fulde af løgn. Bestilte var den 11/8 og fik at vide at de først var tilbage i uge 31. Nu ved jeg jo ikke om de har set på en kaldender for den 11/8 er i uge 32 så derfor bestille man jo i den tro at de vare kommer hvis man er heldig i den uge al sår uge 32 men ok der kan jo være travlhed så i uge 33. Høre ingen ting i uge 33 så skriver til dem bare for at høre. Ingen svar prøver både med mail og deres auto chat. Nu går vi ind i uge 34 og ingen ting.
Ingen varer eller respons
Har ikke modtaget mine varer og kan ikke komme i kontakt med dem. Pengene er dog ikke trukket.
Har tidligere handlet der uden problemer, men lige nu kører det i hvert fald ikke så godt.
Den er gal hos Urban Outdoor
Der må være gået noget galt hos Urban Outdoor i løbet af de seneste par måneder. Jeg har handlet der før og altid har jeg haft en god oplevelse, med hurtig levering og god service hvis jeg har haft brug for assistance.
Men efter min seneste ordre for 3 uger siden har jeg intet hørt udover den automatiske ordrebekræftelse som man modtager på mail. Jeg har adskillige gange forsøgt at få fat på dem via mail, telefon, facebook samt via deres kontakt formular på hjemmesiden, men altså desværre uden nogen som helst form for respons.
Med den gode service som jeg tidligere har oplevet hos Urban Outdoor (og i særdeleshed via Ekaterina - som også kan ses på min tidligere anmeldelse) så kan jeg simpelthen ikke forestille mig at der ikke er en god grund til at det nu halter. Men jeg gir' en enkelt stjerne så andre kunder grundigt får overvejet deres muligheder inden de bestiller det dyre telt til årets planlagte skovtur. Jeg missede selv mit grej forud for en tur og ærgrer mig over dette.
Op på hesten Urban Outdoor. Hvad sker der hos jer!? Jeg ved jo at I kan.
Med venlig hilsen
Jakob Witt
not possible to reach!!!!
I have triede for two weeks now to reach urban outdoor with no luck and i really need my order! Extremely poor service
Hold jer væk fra Urbanoutdoor
Hold jer væk fra Urbanoutdoor. De er umulige at komme i kontakt med, hvis varen har mangler.
Jeg vil IKKE anbefale denne hjemmeside
Jeg vil IKKE anbefale denne hjemmeside.
Jeg bestilte teltudstyr d. 23. juni, som var på lager med 1-2 dages levering.
Da jeg ikke hørte fra dem eller modtog min pakke, så prøvede jeg at tage kontakt. Det er dog en umulig opgave. Jeg har prøvet på telefon, mail, chat på hjemmeside osv. Intet har lykkes.
Nu står vi og mangler grej til weekendens tur og har ingen anelser om vi overhovedet modtager vores pakke fra dem.
Hold jer fra dette sted. Bestil fra de andre friluftssider, hvor der er mulighed for kundeservice.
Intet svar
Jeg bestilte et telt hos urbanoutdoor, men fortrød købet og udnyttelse returretten på det ubrugte telt.
Jeg kan se på track & trace at de har modtaget den retur.
Jeg har nu skrevet flere emails, men har ikke fået svar eller penge eller tilgodebevis endnu efter 2 mdr.
Kan absolut ikke anbefale dette firma.
Kan ikke anbefales.
Leverer ikke de bestilte varer, orderen er mangelfuld i indhold og har forkerte varer, endvidere trækker virksomheden beløbet samtlige gange og support er umulig at få kontakt til. Har sjældent haft en værre handelsoplevelse som førstegangskunde.
Godt tilfreds 😁
Bestilte et d d tarp og det er i super lækkert kvalitet og leveringstiden kan jeg heller ikke klage over så i det hele en super fed oplevelse
Jeg fik det jeg havde købt hurtigt og…
Jeg fik det jeg havde købt hurtigt og uden problemer.
Lynhurtig levering.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Nemt ud fra deres hjemmeside.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。