Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
We zijn zeer goed geholpen door Patric. Opzoek naar een andere auto, heeft hij alles duidelijk uitgelegd, de pro en cons, zodat we een goede keuze konden maken voor een andere auto. We zijn geslaagd.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VIa telefonisch contact meerdere keren is me beloofd om via email een offerte te maken voor aan een 2018 Ford automobiel. Helaas hebben ze zelfs daar geen tijd voor, of willen ze gewoon geen nieuwe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãªã©ã³ã

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer goed geholpen met uitzoeken auto en zeer behulpzaam ook voor info dus zeer blij
Professionele garage en vriendelijk personeel. Fijn dat er altijd een duidelijke prijsopgave is van te voren.

Van Mossel Ford ããã®åç
Erg prettig ontvangst met vriendelijke medewerkers achter de servicebalie. Werkzaamheden worden snel en professioneel uitgevoerd.
Signaal motorolie vervangen komt na iedere keer starten oplichten terwijl hij net een grote beurt heeft gehad. Konden niets vinden. Werd naar huis gestuurd met misschien gaat het vanzelf weg.
Ford kugo gekocht bij Kai Verhulst, geweldige service gehad. Een duidelijke uitleg gehad over de auto. Ondanks dat het heel druk was die dag bleef Kai rustig en duidelijk. Voor ons is Kai een Topper!!!
Overdracht en uitleg is soepel verlopen, ben tot nu toe zeer tevreden met mijn ford Kuga
Al meer dan 20 jaar betrouwbare en goede service
Werkplaats receptie weet waae ze het over hebben. Geen gedoe.

Van Mossel Ford ããã®åç
Super goede ervaring. Alles volgens afspraak en zeer prettig geholpen.
Ik ben door de heer Samuel Lammers vandaag super goed geholpen
Geeft goede informatie fijn advies en kwam met duidelijke punten aan waar ik naar vroeg
Verder vond ik dat ik super fijne service heb gekregen van deze lieve heerððŒ
Ford mag super blij zijn met deze super verkoper en wil hem via hier mega bedanken voor de perfecte service en klantvriendelijkheid

Van Mossel Ford ããã®åç
Fijn en eerlijk geholpen. Omdat de eerste auto die we hadden uitgekozen, niet konden leveren zoals wij wilde, hadden ze een goede deal. We zijn heel gelukkig met deze prachtige auto
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã