Super goed geholpen door Luna. Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen... もっと見る

企業が回答しました
Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... もっと見る
企業が回答しました
Nieuwe Ford Explorer bij Ford van Mossel Breda een nieuwe Ford Explorer aangeschaft. Vanaf het eerste bezoek erg prettig geholpen door Lars. Goede uitleg in duidelijke taal in een fijne sfeer. Ook bi... もっと見る
In oktober 2024 heb ik het eerste contact met Van Mossel Ford Breda gehad, over het prive leasen van een Ford Kuga. De Kuga is eind februari geleverd. Gedurende het gehele traject ben ik uitstekent... もっと見る
当該企業による記述
Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, オランダ

この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super goed geholpen door Luna.
Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen goed geholpen en de deal was snel rond. Tevens heel goed ontvangen in de showroom met de aflevering van de auto. Zou iedereen aanraden als je opzoek bent naar een Ford om deze bij Luna te halen.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Ik heb een gebruikte Ford Kuga gekocht en hoopte deze na een Welkoms Check bij Van Mossel Breda, daar in onderhoud te doen, maar alles ging daar mis, zo werden wij na aanmelding van onze afspraak voor Welkomst Check naar boven gestuurd ( mijn vrouw is slecht te been) en daar weer naar beneden gestuurd en uiteindelijk bij juiste balie gekomen, daar werd om onze sleutels gevraagd en moesten zelf maar een plekje zoeken om te wachten. Na anderhalf uur nog niets en ben naar balie gelopen en bleek auto allang klaar te staan, maar niet laten weten aan ons en ook zag ik thuis op de factuur, die 29 euro was i.p.v. 49 euro, dat ze een lentecheck hebben gedaan i.p.v. Welkoms Check. Geen vertrouwen meer in Van Mossel op deze manier.
Blijkt ook nu weer, als je na 2 maanden een aanmaning van een niet betaalde factuur krijgt die volgens afspraak met directeur Van Mossel Ford Breda gratis was.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Na overname door van Mossel was mijn onderhoudsgeschiedenis niet meer bekend en werd ik weggestuurd met een motorprobleem, die ik sinds de aankoop van de auto ervaarde. Voorgaande dealer verleende alle service en medewerking, maar dit kon niet meer sinds van de Mossel het dealerschap overnam met dezelfde medewerkers en op dezelfde locatie.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Laats mijn nieuwe auto gekocht top service ze zijn duidelijk eerlijk en transparant, ik konden zaken doen met Aron een professionele verkoper geen op of aanmerkingen eerlijk en betrouwbaar!

Van Mossel Ford - Breda からの回答
We zijn goed geholpen bij het kopen van onze auto. De service was goed. Vriendelijke verkoop medewerkers.
Ook de dag van ophalen goede uitleg gekregen over de auto. Nadien nog telefonisch contact gehad of alles naar wens was. Top!

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Goed geholpen de tijd genomen zodat je een goede beslissing kan nemen.
Prettig contact .

Van Mossel Ford - Breda からの回答
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Luna. Echt een toppertje. Onze volgende auto zullen wij zeker weer daar aankopen.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Tja, moet je drie maanden van te voren een afspraak maken om een rammel bij het optrekken te laten onderzoeken. Dat vond ik echt te lang. Of wat dacht je van vier weken om een lamp te vervangen.
Omdat Luna mij geweldig heeft geholpen!
Dank voor alles
Mvg Koenraad Engels

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Super lange wachttijd (enkele weken) bij gestrande bus. Collega dealer in de buurt fixt het in 2 dagen. Die heeft dus 5 sterren gekregen.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Afspraak gemaakt en netjes geholpen. Er wordt aan de hand van je wensen goed meegedacht en gezocht naar de perfecte auto voor jou.
Ook de proefrit en daarna de aankoop werden netjes geregeld.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Prettig klantcontact tijdens de aankoop en levering van onze auto. Komen afspraken na.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Luna heeft ons super geholpen met de aankoop van de nieuwe Kuga en de inname van mijn in te ruilen auto.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Uitstekend en snel geholpen. Mooi ook het filmpje dat achteraf wordt toegestuurd over de staat van je auto. Geeft goed gevoel.

Van Mossel Ford - Breda からの回答
Vriendelijke, geïnteresseerde verkoper die op een positieve manier moeite deed om onze wensen te vervullen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。