Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... もっと見る
Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Be... もっと見る
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze beh... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Van Mossel Renault について
当該企業による記述
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
連絡先

Profiteer nu van topdeals!
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Locatie Charlois, heel fijn gehlopen
Gebeld met van Mossel Nederland, daar niet goed te woord gestaan. Bij de Renault dealer zelf in Charlois wel netjes en snel geholpen. Met dhr Vos gesproken en het probleem voorgelegd van onze auto waarvan de kachel het niet deed. Heel vriendelijk en behulpzaam . Afspraak gemaakt en het bleek een bekend probleem te zijn waardoor er geen kosten in rekening werden gebracht. Ik rij volgende keer meteen door naar hen.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Goed geholpen
Konden rustig de auto bekijken die we op de website gezien hadden
Daarna een proefrit gemaakt
Die was oke
Met Stefano een gesprek gehad over de inruil.
Toen besloten tot koop over te gaan
7 januari de auto opgehaald
Zeer tevreden
Rik en Carla Kennis

Goed geholpen!
Ik ben door Kenny goed geholpen bij de aanschaf van een occasion. Ook toen ik voor de aanschaf vragen had via de mail zijn die snel en volledig beantwoord.

Prima ervaring
Wij zijn heel tevreden over het deskundige advies en de vriendelijke bejegening bij de aanschaf van onze Renault Captur. Er was voldoende aandacht en tijd voor ons.
Ook na de aankoop konden we nog bij diverse vragen terecht bij Kenny de Leeuw. Heel prettig!

Prachtige Renault grand Scenic gekocht
Prachtige Renault grand Scenic gekocht. Bij aflevering vond ik het een koude bedoeling. Zo van, daar staat hij en we schrijven hem over en thats it. Beetje jammer want het was best een prijzige auto.
Goed geholpen bij besluit
Goed geholpen bij besluit, de Volvo
Te kopen, alleen de laatste puntjes, moeten nog afgewerkt worden, de digitale functies moeten nog afgewerkt worden, het is namelijk een import auto, verder rijd de auto prima

Teleurgestelde koper
Begin maart 2025 een Clio gekocht bij dit filiaal. Binnen een week had ik klachten en heb deze meteen gemeld. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en ben al zeker 5 keer van Hellevoetsluis naar Dordrecht gereden. Probleem is nog steeds niet opgelost. Mijn klacht wordt naar mijn idee niet serieus genomen. Telkens wordt er gezegd dat het smeren van het betreffende onderdeel voldoende is. Dat is al meerdere keer gebleken van niet en ook al vertel ik dat ik denk dat het vervangen moet worden, wordt daar niet op gereageerd. Heb hem laatst voor een beurt gebracht en ze zouden meteen weer kijken naar mijn klacht. Probleem is natuurlijk niet opgelost maar ben wel €650 lichter voor de beurt… in maart verloopt mijn jaar garantie en zoals het er nu naar uitziet ben ik bang dat het in maart nog steeds niet is opgelost. Ben erg teleurgesteld in de service van dit filiaal. Zelfs telefonisch wordt er telkens beloofd dat ze me terugbellen, maar dat gebeurd ook niet. Moet zelf altijd contact opnemen en wordt telefonisch van het kastje naar de muur gestuurd.
Milan.

Van Mossel Renault からの回答
KlantVriendelijke mensen en een goede service
Vriendelijke mensen en een goede service, aanrader voor als je een auto wilt kopen.

Alles was goed
Alles was goed, ben tevreden, we zijn zeer goed geholpen door Sjoerd Halving...

Service ten top
Ben blij met dit bedrijf wat weet wat service betekend, en dat gaat van verkoop werkplaats en receptie. Had een probleem met de auto. Ze begrepen het en maakte tijd om het probleem op te lossen. Kan momenteel niet alles zelf. Nieuwe auto thuis afgeleverd trouwens al de 4 e . Een geweldig team.

Van Mossel Renault からの回答
En alweer onze 5e auto opgehaald…
Onze 5e auto gekocht en zoals we gewend zijn:
weer een prima service.
Misschien een beetje "valse start" maar die is buitengewoon uitstekend verholpen door verkoper Bryon baliemedewerker Justin en zeker door de monteurs Mike en Youssef.
Dank jullie hartelijk allemaal!!!!
Overigens...alle overige medewerkers waren erg met onze "pech"begaan.
Wat een top bedrijf daar, die Van Mossel (vh vdKerkhof-Visscher).
En ooh ja.... hele prettige feestdagen jullie allemaal!!!!
Heel vriendelijk personeel en prima…
Heel vriendelijk personeel en prima service. Top bedrijf.
Prettig behandeld nemen de tijd om…
Prettig behandeld nemen de tijd om alles goed uit te leggen, heel flexibel.

Van Mossel Renault からの回答
De verkoper is op zijn vrijen dag…
De verkoper is op zijn vrijen dag zaterdag terug gekomen om ons de auto te overhandigen.
Dat vonden wij heel fijn.

Van Mossel Renault からの回答
Afspraak proberen te maken om een vast…
Afspraak proberen te maken om een vast gelopen persoonlijke instelling van een Dacia Duster (2024)te repareren.
Receptioniste (niet op locatie) zou een terugbelverzoek neer leggen omdat ze niemand te pakken kon krijgen, woensdag verzoek gedaan, uiteindelijk de dinsdag erop teruggebeld of dit al geregeld was, nee dus.
Kon dan woensdag komen, gevraagd of deze voor 15:30 uur klaar kon zijn en en de vraag of zij willen bellen als de auto klaar was, het bellen niet gedaan dus zelf gebeld, maar ze konden niemand aan de telefoon krijgen dus er maar naar toe gegaan.
Er stonden 5 klanten voor mij te wachten, uiteindelijk na 20 minuten wachten werd ik geholpen, gelukkig was de auto klaar. Waarom niet gebeld was mijn vraag hierbij werden de schouder opgehaald. Duidelijk een personeel te kort.
Voor klant vriendelijkheid valt er heel veel te verbeteren!!

Van Mossel Renault からの回答
Ze hebben ons supergoed geholpen.
Ze hebben ons supergoed geholpen.
Fijne mensen en hele goede service!
Slechte ervaring
Slechte ervaring, afspraken worden telefonisch gemaakt maar worden helaas niet nagekomen door Van Mossel. Goed te merken dat er tekort aan personeel is in de werkplaats en daarnaast totaal Geen service!

Van Mossel Renault からの回答
Je belt om 13.00 uur voor een terug…
Je belt om 13.00 uur voor een terug verzoek en ze nemen gewoon een loopje met je..alles gaat via een calloptie center..
Totaal geen persoonlijk contact meer met je dealer
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。