Banner for Van Mossel Renault

Van Mossel Renault レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een geweldige ervaring dankzij Chris Z. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder, eerlijk en transparant. Hij kwam alle afspraken na, dacht met mij mee en begeleidde het hele aankoopproces... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn autoschade. Alles is professioneel en vlot geregeld. De communicatie was duidelijk. De reparatie is uitstekend uitgevoerd en mijn auto ziet er weer u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vrijdag 19 juni een proefrit gemaakt in een Renault Clio Alpine uitvoering. Bryan heeft ons ontvangen bij Renault Culemborg. De proefrit is ons zeer bevallen en we hebben snel de koop gedaan. Woen... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Renault に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Renault

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 168ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Afspraak proberen te maken om een vast

Afspraak proberen te maken om een vast gelopen persoonlijke instelling van een Dacia Duster (2024)te repareren.
Receptioniste (niet op locatie) zou een terugbelverzoek neer leggen omdat ze niemand te pakken kon krijgen, woensdag verzoek gedaan, uiteindelijk de dinsdag erop teruggebeld of dit al geregeld was, nee dus.
Kon dan woensdag komen, gevraagd of deze voor 15:30 uur klaar kon zijn en en de vraag of zij willen bellen als de auto klaar was, het bellen niet gedaan dus zelf gebeld, maar ze konden niemand aan de telefoon krijgen dus er maar naar toe gegaan.
Er stonden 5 klanten voor mij te wachten, uiteindelijk na 20 minuten wachten werd ik geholpen, gelukkig was de auto klaar. Waarom niet gebeld was mijn vraag hierbij werden de schouder opgehaald. Duidelijk een personeel te kort.
Voor klant vriendelijkheid valt er heel veel te verbeteren!!

2025幎11月19日

Geachte heer Visser,
We vinden het vervelend om te horen dat u niet volledige tevreden bent over uw bezoek aan onze vestiging. Hier bij Dacia Dordrecht Van Mossel zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbeteren; we waarderen uw inbreng. We vinden het vervelend dat u even moest wachten, maar zoals u ook klant bent, willen wij graag de tijd nemen voor iedere klant. We willen u in de toekomst graag beter van dienst kunnen zijn, dus zullen zeker uw bevinden gaan verbeteren. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Van Mossel Mijlweg

5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring

Slechte ervaring, afspraken worden telefonisch gemaakt maar worden helaas niet nagekomen door Van Mossel. Goed te merken dat er tekort aan personeel is in de werkplaats en daarnaast totaal Geen service!

2025幎11月12日

Van Mossel Renault からの回答

Goedemorgen heer/mevrouw, kan ik in contact met u komen n.a.v. uw reactie op Trustpilot? Ik ben zeer benieuwd naar uw ervaring, en wat er door ons moet worden verbeterd. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0615448882, met vriendelijke groet. Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg Dordrecht

Heel tevreden met Stephan

Heel tevreden met Stephan
De rest was matig echt niet netjes
Na aankopen afspraak gemaakt voor maandag om wat dingen te fiksen aan de auto Kom je aan maandag weten ze van niks Stephan had vakantie dus die kon niks doen Auto laten staan netjes een leen auto gehad Dinsdag zouden we gebeld worden om de auto op te halen Na donderdag nog niks gehoord te hebben maar zelf bellen Ooh u wordt terug gebeld vrijdag werd ik gebeld auto klaar Auto wil ik ophalen sleutel weg auto weg Na bijna 30 min wachten Ooh hij staat in Rhoon schoonmaak bedrijf erheen gereden Sleutel kwijt Serieus na 15 min ooh sleutel moet ergens anders opgehaald worden Eindelijk Auto erg slecht schoon zelfs vieze vlekken bij aan binnenkant maar dat was nog niet het ergste schade plekken op auto Ja dat was voor ons de druppel ging helemaal uit me plaat Al ons spaargeld stond voor me neus met kleine schades Stephan heb ons gelijk gebeld na de vakantie en kwam met oplossingen We mochten de auto omruilen maar dat wilde vrouw des huizes niet Auto is helemaal
Top gepolijst en schoongemaakt Alle andere heb Stephan gisteren opgelost Wij zijn zo blij met Stephan zijn hulp en werk wijze Hij begreep ook onze autistische zoontje Stephan verdient echt een pluimpje En ja sorry de rest mag echt wel op de vingers getikt worden Klant is koning ja bij Stephan wel maar de andere persoon

2025幎11月1日

Prima voorlichting

Prima voorlichting, niets op aan te merken.

2025幎10月31日

Van Mossel Renault からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag terug geweest met mijn

Vandaag terug geweest met mijn aangekochte ford kuga 2023 bij van mossel tiel .er zat een storing in .en een sleutel werkte niet. Vanmorgen 8 uur in tiel en aangemeld .ik werd heel goed ontvangen .er stond een prachtige renault senic vol elec voor mij klaar . Smiddags de kuga weer opgehaald en alles netjes opgelost. Van mossel tiel hartelijk bedankt gr fam waalder

2025幎10月30日

Beste familie Waalder,

Bedankt voor de mooie feedback.
Fijn dat onze werkplaats u zo snel heeft kunnen helpen.

Jorrit de Groot

Uitstekende service !!

Goede ontvangst. Er werd ruim de tijd genomen voor de door ons juiste keuze.
En steenslag op onze gekozen Renault wordt kosteloos hersteld ! Top!

2025幎10月28日

Van Mossel Renault からの回答

Beste heer Dekker, we streven naar 100% tevredenheid en het is geweldig om te zien dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Van Mossel Dordrecht

Soepel aankoopproces

Snelle reactie na aanvraagformulier proefrit. Stonden de volgende dag zelfs twee auto's klaar voor proefrit.
Onze vragenlijstje werd al voor het grootste deel beantwoord door verkoper tijdens kennismakingsgesprek. Al met al een soepel aankoopproces.

2025幎10月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス