Wij kwamen kijken voor een Dacia Bigster, de verkoper was bezig op de computer en maakte geen aanstalten om ons te helpen. Daar staat hij, ga maar kijken! De verkoper liep niet mee om een en ander te... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een geweldige ervaring dankzij Chris Z. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder, eerlijk en transparant. Hij kwam alle afspraken na, dacht met mij mee en begeleidde het hele aankoopproces... ãã£ãšèŠã
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn autoschade. Alles is professioneel en vlot geregeld. De communicatie was duidelijk. De reparatie is uitstekend uitgevoerd en mijn auto ziet er weer u... ãã£ãšèŠã
Vrijdag 19 juni een proefrit gemaakt in een Renault Clio Alpine uitvoering. Bryan heeft ons ontvangen bij Renault Culemborg. De proefrit is ons zeer bevallen en we hebben snel de koop gedaan. Woen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- vanmossel.nl/renault

Profiteer nu van topdeals!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ging even kijken bij een occasion
Ging even kijken bij een occasion, kon in alle rust dat doen zonder dat je gelijk besprongen werd! Nadat ik uitgekeken was werd ik benaderd met de vraag, wilt u soms een proefrit maken? dat besluit was zo genomen. Na terug komst de verkoper bedankt en zij tegen hem ga er over nadenken. De volgende dag terug en en gesprek aangegaan voor offerte en besloten tot koop. Alles wat daarna kwam was allemaal perfect. Toezeggingen, services en snelle levering en gewoon duidelijke afspraken. Verkoper (Ben)zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank en ben happy met de aangeschafte auto.

Uitstekende service verkoopadviseur
Ruim een jaar geleden via private-lease een Renault-Scenic 'aangeschaft' bij Van Mossel Renault-Breda. Verkoopadviseur Joris Heisen heeft uitstekend geholpen destijds. Echter, na een jaar bleek dat er bij de levering toch iets niet was geleverd. Een foutje, en dat kan gebeuren. Het gaat altijd om de oplossing dan. Dat is de ervaring die blijft hangen. Een deel van het foutje werd snel hersteld, het andere deel liet op zich wachten en liep vast ergens tussen -in mijn ogen- te versplinterde administratieve verantwoordelijkheid. En dan loop je snel vast in een grote organisatie als Van Mossel.
Verkoopadviseur Joris informeerde -na een jaar dus- of de auto nog beviel (uitermate!) en of het foutje naar tevreden was opgelost. Hem uitgelegd wat er nog te doen stond, maar dat daar niet door te komen was. Joris heeft beloofd hier achter aan te gaan en heeft het prima geregeld. Dat had hij vanuit zijn functie misschien niet hoeven doen, maar deed dat toch en koppelde steeds terug. En dan voel je je als klant heel goed behandeld, en levert het de ervaring op die blijft hangen. Prima werk, bij einde contract meld ik me bij Joris. Joris en Van Mossel Renault Breda zijn zeker aan te bevelen!

Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk, je wordt altijd serieus genomen, duidelijk en goede uitleg, we hadden een klein probleempje met het laden, we konden gelijk terug komen en kregen even een leenauto mee en tegelijkertijd werd het probleem verholpen door een update. Goede service en niets dan goed over te spreken.

Van Mossel Renault ããã®åç
Ik heb al regelmatig een auto bijâŠ
Ik heb al regelmatig een auto bij Renault gekocht
En word altijd goed behandeld
Ook met de service beurten is het perfect
Grote Klasse

Van Mossel Renault ããã®åç
Goede service, duidelijke en goede afspraken die tevens nagekomen worden. Vriendelijk en duidelijk
Goede en vriendelijke ervaring gehadâŠ
Goede en vriendelijke ervaring gehad met dit bedrijf heb er tevreden auto gekocht

Van Mossel Renault ããã®åç
Ik ben erg goed geholpen door ThomasâŠ
Ik ben erg goed geholpen door Thomas Verhagen bij het kopen van een Renault Capture.

Van Mossel Renault ããã®åç
Denken goed mee en geven nuttigeâŠ
Denken goed mee en geven nuttige informatie.
Snelle service, behulpzaam en zeer vriendelijk.

Van Mossel Renault ããã®åç
We zijn heel.vriendelijk ontvangen doorâŠ
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door de verkoper. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons goed te helpen.

Van Mossel Renault ããã®åç
van Mossel staat altijd voor je klaar en daarom ben ik een tevreden klant
een goede Feedback naar een controle en of onderhoud beurt en daarom zijn wij nu nog te meer tevreden met onze net aangeschafte Renault Scenic

Prima 1e ervaring.
Keuze gemaakt via Internet en na en een prettig telefonisch gesprek met Tessa, heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. De rit verliep soepel en na duidelijke onderhandelingen over prijs en onderhoudspunten heb ik direct besloten de gebruikte auto aan te schaffen.
Bij aflevering was de auto tot in de puntjes verzorgd: grondig gereinigd, technisch nagekeken en zelfs voorzien van twee nieuwe banden en gloednieuwe bougies. Een service die mijn verwachtingen overtrof!

Dacia Sandero Stepway
Het was een goede ervaring om zaken te doen met Van Mossel, vestiging Roosendaal, in de persoon van Tessa. We hebben eerlijk onderhandeld en de aflevering was prima in orde.

Fijne aankoop occasion
Occasion aangeschaft, geholpen door Joey. Ik kon rustig de tijd nemen om de auto te bekijken, er werd niet gepusht om te kopen en verkoper wist al mijn vragen te beantwoorden die ik had over deze auto en op mijn algemene vragen. Proefrit gemaakt en daarna gelijk de deal gesloten.
Heel tevreden met de auto, rijdt super en is perfect opgeleverd. Al met al een zeer fijne ervaring.

Ik krijg de auto mee
Ik krijg de auto mee, terwijl mijn profiel nog niet is ingesteld. Vervelend dat je elke keer als je je auto start je eigen instelling moet doen.
Wel al besproken en afspraak gemaakt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã