Van Vliet Bikes レビュー 670

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super vriendelijk geholpen ,werd alle tijd voor ons genomen , zeer goed advies , de volgende fiets kopen wij zeker weer hier !! Echt een aanrader .Super bedankt !

5つ星のうち5の評価

Besteld en pakket werd aanvankelijk niet geleverd. Een week na de melding van DHL dat het pakket bij ons zou zijn afgeleverd, nog niets ontvangen. Gelukkig vertrouwde Van Vliet ons dat we inderdaad d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Diverse fiets gereedschappen besteld. Op voorraad en absoluut zeer snel in huis. Binnen 24 uur! Ook op mijn eerdere vragen werd keurig per mail gereageerd. Deze zaak blijft bij mijn favorieten staan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Smiddags besteld de volgende dag geleverd, de fietsenwinkel op de hoek had meer tijd nodig om aan gegeven dat het onderdeel, wat bij v vliet wel leverbaar was, bij hun niet te verkrijgen was. Bestel... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Uitstekend

Snelle levering : 2 dagen na mijn bestelling !De fiets past bij mijn verwachtingen.Dit alles op een geweldige prijs !

2015年8月20日
5つ星のうち3の評価

Prima

Prijs kwaliteit goed. Alleen reageren op een email duurt veelste lang! Dat zou echt sneller kunnen!

2015年8月18日
Van Vliet Bikes ロゴ

Van Vliet Bikes からの回答

Goedendag Greetje,

Bedankt voor uw review.

Excuses dat u niet direct antwoord heeft gekregen op uw mail.
De afgelopen week hadden wij veel technische problemen waardoor het erg druk was op onze klantenserviceafdeling. Op het moment is alles weer stabiel en zullen wij onze klanten weer zo snel mogelijk te woord kunnen staan.

Met vriendelijke groeten.

Van Vliet Bikes

5つ星のうち5の評価

Scherpe prijs met prima service

Ik was op zoek naar een specifieke fietstas die ik op internet had aangetroffen. Van Vliet Bikes had de beste prijs en bleek achteraf ook nog een prima klantenservice te hebben: goed bereikbaar, duidelijke communicatie over de levering en klantvriendelijk. Een aanrader dus!

2015年8月18日
5つ星のうち3の評価

Batavus Old Dutch

Levering op korte termijn, goed aangekondigd en afgeleverd. Helaas een kleinigheidje waar ik nog niet tevreden over ben. Maar ze hebben belooft hier spoedig over terug te bellen om een afspraak te maken zodat het opgelost wordt. Dat is het vervelende als je via internet besteld en er is iets, dan moet je wat geduld hebben.

Ik ga uit van goede afhandeling binnen korte tijd

Geweldig

dit was de tweede keer dat ik iets bestelde en het ging weer prima!

5つ星のうち2の評価

Slecht, zal hier nooit meer iets bestellen of aanraden bij vrienden.

Als er staat binnen 1 a 2 werkdagen en na 3 heb je het niet en je belt er achter aan en er word gezegd dat het al verzonden is dan verwacht je het ook de volgende dag...NIET dus. Weer gebeld want track en trace code was beloofd(twee maal) kreeg ik maar niet,...daarom maar een mail gestuurd met de mededeling dat ik argwaan had,...als antwoord kreeg ik problemen bij de leverancier en technische storing???.....heb dus twijfels want waarom dit niet meteen melden en niet zeggen dat het al onderweg is.....Vandaar mijn slechte beoordeling en slecht cijfer.

Van Vliet Bikes ロゴ

Van Vliet Bikes からの回答

Goedemorgen,

Helaas kwamen wij er pas later achter dat er een technische storing was. Mede naar aanleiding van uw bericht zijn wij uit gaan zoeken hoe het kon dat de bestelling niet geleverd was. Wij vinden het dan ook heel vervelend dat uw pakket zo laat bezorgd is. De track&trace code duurde lang omdat de leverancier de bestelling niet kon vinden, wat verdere aanleiding was voor het onderzoeken van de oorzaak. Dit probleem is inmiddels opgelost, maar wij vinden het uiteraard heel vervelend dat het zo lang geduurd heeft. Onze oprechte excuses hiervoor.

Vanvlietbikes.nl

Prima geregeld

Zowel de bestelling als de aflevering wed prima geregeld. Zag er keurig verzorgd uit en binnen drie dagen in ons bezit. Wat ons betreft een pluim.

2015年8月16日

Ben tevreden.

Na aanvankelijke onduidelijkheid over het verloop/afloop van de levering toch nog snel het bestelde product ontvangen.
Van Vliet is betrouwbaar en klantvriendelijk.

2015年8月16日
5つ星のうち4の評価

De bestelde fietstassen bleken niet meer in voorraad.Dit werd me gemeld en als optie werd aangeboden het bedrag te retourneren.Dit werd uiteindelijk zeer netjes uitgevoerd.

2015年8月12日

Trustpilot エクスペリエンス