VDS Automotive Services b.v. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Alles goed verlopen en Niels een goede adviseur. Wat sterke verbetering zou zijn is een soort route kaart introduceren met alle stappen , gekoppeld aan een tracking of melding systeem. Daarmee blijf j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We verhuizen van Amerika naar Nederland. We hebben Vds gebruikt om onze auto te importeren. Importeren van auto’s is duidelijk VDS’s “dingetje”. Jomaro weet wat hij doet en hun app houdt je consta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BPM-berekening gevraagd bij VDS. Comtact via email verloopt super goed, direct en vooral heel snel. Nog even telefonisch contact gehad en ook hier goede uitleg en vakkundig. Deze partij werkt snel e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ze hebben mij geholpen met de import van een auto uit Frankrijk. Van begin tot eind waren ze behulpzaam, vriendelijk en profesioneel. Duidelijke offerte vooraf gekregen met een scherpe prijs. Tussendo... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞入業者
  2. 自動車敎備工堎
  3. 車䞡手続代行業者
  4. 車怜堎

圓該䌁業による蚘述

Bij VDS Automotive Services ben je aan het juiste adres voor het importeren van jouw auto, motor of camper. Of hij nu uit Europa, Japan, de VAE of de VS komt, de kans is groot dat wij jou kunnen helpen. Je kunt kiezen voor een voordelig basis importpakket, of onze uitgebreide dienstverlening. Welke pakket je ook kiest en wat voor voertuig je ook hebt, wij ontzorgen jouw importproces. Ook voor verhuisgoed / expats!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Hier moet je zijn als je een auto wil importeren!!

Geweldig goed geholpen. Merkbaar veel kennis en ervaring. En bovendien snelle service. Ook wordt van de stappen in het proces goed op de hoogte gehouden.

2023幎12月13日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen, hartelijk dank voor deze mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Snel, duidelijk en vakkundige reactie op aanvraag

Snelle reactie gekregen op aanvraag , met duidelijke antwoorden op vragen en een compleet kostenplaatje , incl. indicatie BPM . Na de overeenkomst krijg je tijdens het import proces regelmatig een e-mail , met de huidige status van dat moment. Aan duidelijkheid laat dit weinig te wensen over . TOP !

2023幎12月1日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Dank voor deze mooie review en het in ons gestelde vertrouwen!

I was importing my car from Bel to Ned

I was importing my car from Bel to Ned
and found Vds on the internet.Right from the initial contact and throughout the process all from Vds were extremely efficient and friendly,notably my main contact Arjan.
The regular updates very helpful as was the lift to Zoetemeer station on leaving and collecting the car. Rates very reaonsble,
Would certainly recommend Vds.

Tim Marking,1015CN Amsterdam

2023幎11月27日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Thank you very much for your kind words and for posting your review!

5぀星のうち1の評䟡

GEEN ZAKEN MEE DOEN! Onbetrouwbaar!

GEEN ZAKEN MEE DOEN! Onbetrouwbaar!
Zeer slechte eevaring mee gehad. Ondanks zeer duidelijke afspraken, niet gehouden aan deze afspraken. Slechte afstemming en zonder grond me een foutrit belasten. Uiteindelijk hebben ze eenzijdig de opdracht ingetrokken en heb ik alles zelf moeten regelen! Ondanks meerdere pogingen van mijn kant te settelen en tot faire oplossing te komen, geen enkele poging van hun kant. Toezegging van VDS om de inkoopprijs te verrekenen zijn ze ook weer niet nagekomen en nu dreigmails en dreigbrieven met inzet van incasso’s (verhoging van minimaal 15% kosten).
GEEN ZAKEN MEE DOEN!

2023幎11月15日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring, al is dit natuurlijk niet het gevoel dat we bij u willen achterlaten. We begrijpen en delen de frustratie van uw importprocedure. Helaas kan onze transporteur geen auto ophalen bij een dealer, als die dealer uw betaling nog niet heeft ontvangen. Omdat die betaling inderdaad nog niet was ontvangen, moest onze transporteur met een lege trailer weer vertrekken. Daar zijn helaas kosten aan verbonden omdat dergelijke ritten door ons worden ingekocht.

Onze importspecialist Arjan zal later vandaag contact met u opnemen om het verrekende bedrag te bespreken.

We hopen dat u, ondanks de stroeve start, toch veel plezier zult beleven aan uw nieuwe auto!

Niets dan lof!

Afijn. Je loopt dus rond met het spannende plan om een auto uit het buitenland te halen. (In dit geval Duitsland) Je gaat er kijken. Auto klopt en is prachtig. Die móet je hebben. Maar dan? Zelf halen? Klooien met 1-dags kentekens? Vlak voor de grens platen omzetten? Of moest dat nou ná de grens. RDW? Dagje vrijnemen? En dan? Thuis de auto showen en dan weer die molen? Of
. VDS!!! Eigenlijk leek het het hele traject of je gecoached en geholpen werd door een vriendje. En de kosten vielen, inclusief transport, echt méér dan mee
! En je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden! En dan komt de dag dat je de auto ophalen mag: man, man, man, wat is dat VDS een professioneel bedrijf. Echt petje af.
(En extra credits voor Dennis Holwerda)

2023幎11月3日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Dank voor deze review en het in ons gestelde vertrouwen! Veel plezier met de Beetle! 👍

Prima service

Uitstekende ervaring met VDS, prima service en ze houden je van iedere stap op de hoogte

2023幎11月6日

Hi Jerry, hartelijk dank voor de review. Fijne dag! 👊🏜

Service uitstekend!

Na een goed kennismakingsgesprek waarin ik mijn bedoelingen heb uitgelegd, was de service perfect!
Communicatie helder en duidelijk.

2023幎10月3日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Beste Dirk, hartelijk dank voor de positieve review en het in ons gestelde vertrouwen. We blijven ons inzetten voor dezelfde uitstekende service voor de rest van de auto's. Nog een fijne dag toegewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Ongecompliceerde manier om auto te

Ongecompliceerde manier om auto te importeren van buiten de EU. VDS heeft alle formaliteiten op zich genomen en mij via emails steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van het dossier. Prettige persoonlijke begeleiding.

2023幎9月28日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Dank voor deze review en het in ons gestelde vertrouwen!

Fantastische service

Fantastische service en hele goeie communicatie. VDS heeft de import van mijn auto heel soepel laten verlopen. Ik raad ze van harte aan.

2023幎8月30日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Dank voor het vertrouwen!

Trustworthy and Accurate.

Trustworthy and Accurate.
1. By auto email response, they kept updating my car status in every step.
2. They always suggested alternative whenever my car was blocked by paper work of Dutch goverenment.
I can’t imagine that I import my cat to Netherlands without VDS.

2023幎7月26日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Thank you very much for your kind message! We appreciate your trust in our company and hope to be of service in the future. Have a great day!

Top import bedrijf!

Duidelijke prijsopgave, goed op de hoogte gehouden van status, snelle service, vriendelijke mensrn, volgende keer weet ik vds weer te vinden

2023幎6月25日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Dat is fijn om te horen! Dank voor het vertrouwen en voor het achterlaten van deze review. En graag tot een volgende keer!

Great service

Great service. Reliable people. Quick in processing the car and a fair price! Highly recommended.

2023幎6月14日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Thank you so much! We value your trust in our team.

Verhuizing usa - Nederland

We verhuizen van Amerika naar Nederland.
We hebben Vds gebruikt om onze auto te importeren.
Importeren van auto’s is duidelijk VDS’s “dingetje”. Jomaro weet wat hij doet en hun app houdt je constant per e-mail op de hoogte van de voortgang. Zonder reservering van harte aanbevolen.

2023幎6月20日

VDS Automotive Services b.v. からの回答

Bedankt voor het vertrouwen en het achterlaten van de review. Veel fijne kilometers gewenst!

Groet,
Team VDS Auto Import