Hittar inte returadress?? De svarar inte pÃ¥ mail och tid alldeles för lÃ¥ng tid att fÃ¥ jackan som kÀnns plastig o ful! Kan nÃ¥gon av er skriva var jag returnerar??? Hemsidan existerar inte lÀngre heller... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik geef Vellaco graag 5 sterren! Mijn broertje is dol op basketbal, en dankzij de zachte basketbal kan hij nu altijd thuis spelen zonder dat het geluidsoverlast veroorzaakt. Onze ouders zijn er blij m... ãã£ãšèŠã
Bluff-företag!! VÀldigt lÃ¥ng leveranstid. Man fÃ¥r ingen resursedel utan mÃ¥ste bekosta returen sjÀlv och det Àr inte ens sÀkert att man kommer fÃ¥ tillbaka sin pengar nÀr man skickar tillbaka, allt Àr s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Vellaco zetten we ons in voor niets minder dan klanttevredenheid van het hoogste niveau. Ons doel is om je niet alleen te voorzien van hoogwaardige producten, maar ook om bij te dragen aan jouw algehele tevredenheid. Of je nu vragen, opmerkingen of klachten hebt, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Ons geëngageerde team staat paraat om je te voorzien van antwoorden, ondersteuning en begeleiding bij elke stap van je aankoop. Jouw ervaring bij Vellaco is voor ons van groot belang, en we zetten ons onvermoeibaar in om jouw verwachtingen te overtreffen.Kijk rustig in onze webshop en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de Vellaco familie.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- info@vellaco.nl
- vellaco.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling geplaatst en alles is naarâŠ
Bestelling geplaatst en alles is naar wens. De bestelling is tijdig gearriveerd. Ik kom zeker terug!
Leuke jack
Deze keer geen hoesje maar een jas besteld, leuk dat jullie assortiment zo groots is!
Leuk pak
Ik ben absoluut blij met mijn tweedelige set! Het zit heerlijk en de maat komt perfect overeen met wat ik normaal draag, dus je hoeft geen grotere of kleinere maat te bestellen. Zeker een aanrader voor andere vrouwen!
Tevredenheid met Mijn Aankoop
k wil graag mijn tevredenheid uiten over mijn recente aankoop bij Vellaco. De communicatie met het team was uitstekend. Ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en me op de hoogte te houden van de status van mijn bestelling.
de jas zelf betreft, ik ben er zeer blij mee. Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen en de kwaliteit is top. Ik zou Vellaco van harte aanbevelen aan anderen op basis van mijn positieve ervaring met hun service en product.
Vellaco Service
Ik heb recentelijk een jas besteld bij Vellaco. Deze kwam redelijk vlot binnen en hij paste goed! De maten die beschreven waren op de site klopten gelukkig.
Wat mij betreft een goede ervaring en ik zal zeker de site in de gaten houden voor toekomstige deals.
Fantastisch
Geweldig bedrijf, producten komen altijd netjes op tijd en fantastische klantenservice. Er word echt gelet op kwaliteit en het tevreden houden van de klanten.
Erg blij
Leuke website om te zien ook is alles makkelijk te vinden. Communicatie is ook goed. Ze reageren erg snel op hun emails!
Erg tevreden
Ben erg tevreden met de Joris jas! Perfecte communicatie
Zit comfortabel
Ik vind de demi jumpsuit perfect. Hij zit lekker comfortabel. Ik had de zwarte besteld maar omdat die zo perfect zit ga ik ergens deze week zeker ook de blauwe halen!
Top communicatie met vellaco
Ik ben heel erg blij met mijn tweeâŠ
Ik ben heel erg blij met mijn twee delige set + snelle levering
mooie telefoonhoesje
ben heel erg blij met mijn iphone 13 telefoon hoesje. ook was de levering perfect
Mooie pantoffels
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe pantoffels! Ze zijn gewoon perfect, zowel voor binnen als buiten gebruik. De schapenwollen binnenzool zorgt ervoor dat ze extreem comfortabel en warm zijn. Ik kan ze absoluut aanbevelen! Bovendien was de communicatie perfect toen ik per ongeluk een maat te klein bestelde. Geweldige service!
Beautiful jacket for my mother
Beautiful jacket for my mother. She is very happy with the jacket.
Fijne communicatie en leuke producten
Vellaco communiceerd goed en heeft erg leuke producten. Ga er zeker nog een keer bestellen!
Veel leuke gamen!
Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar ik kon het gewoon niet geloven - Retrofinity heeft echt meer dan 10.000 spellen! Ik ben zo blij met Retrofinity omdat ze alle spellen hebben die ik als kind speelde. Geweldige plek voor de nostalgische gamer in mij!
Fantastische aankoop!
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop van de babytas! De tas is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar hij kwam ook nog eens op tijd aan.
Top hoesje!!
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met mijn nieuwe telefoonhoesje! Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het heeft ook mijn telefoon gered toen die onlangs viel. Mijn hart stond even stil, maar mijn telefoon bleek ongedeerd.
Calmcarry werkt fantastisch
Ik kampte al een tijdje met slaapproblemen en stress, maar toen stuitte ik op de CalmCarry. Ik moet zeggen dat het echt goed werkt. Voor het slapengaan of tijdens stressvolle momenten, brengt de CalmCarry me rust. Het is zeker een aanrader voor iedereen die wat ontspanning zoekt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã