レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestel al jaren bundels hooi bij Venhorst en ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Je krijgt altijd snel antwoord over de app en de mannen die het hooi bezorgen zijn altijd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren 😊 Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smu... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 銬茞送提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Top bedrijf

Vriendelijke dienst na verkoop, vakkundige chauffeurs. Ze denken mee met de klant en zoeken naar oplossingen wanneer het eens een keertje fout loopt.

2025幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit ruwvoer & zeer klantvriendelijk

Vooraf aan de eerste bestelling al fijn contact. De levering ging keurig en werd netjes 30 min van te voren gebeld.
Het geleverde kruidenhooi rook heerlijk en paard vond het ook erg smakelijk!

Helaas zaten er wat ongewenstheden in het geleverde hooi. Eerst dacht ik; tsja natuurproduct, niet zeuren. Maar toen het zich herhaalde toch contact opgenomen met Venhorst Fourages, vooral ter info.
Maar ze hebben het meteen opgepakt en het ontzettend klantvriendelijk opgelost!
Nieuwe levering weer zo netjes en het hooi is top.

Blij paard & blije baas!

2024幎9月18日
5぀星のうち5の評䟡

Goed ontstoft hooi zonder rommel

De chauffeur is superhandig en snel in het op de juiste plaats neerzetten van het hoor en de biowaldboden.
Het hooi is veel minder stoffig dan we gewend waren toen we nog bij ons in de omgeving ons hooi haalden. En we zijn nog geen vreemde dingen tegen gekomen in het hooi. Dus heel veilig voor de paarden. Ze zijn er gek op en laten niets liggen.

2024幎12月5日
5぀星のうち3の評䟡

Er zat heel veel stof in het

Er zat heel veel stof in het kruidenhooi.
En veel takken en mos.
Ik had verwacht dat er minder stof in zou zitten maar zoveel stof heb ik nog nooit gehad. En met mijn paard moet ik juist hooi met minder stof!

2024幎10月7日
Venhorst Fourage ロゎ

Venhorst Fourage からの回答

Dag Mendy,
Bedankt voor jouw recensie.
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden was met het hooi.
Ik kan helaas geen berichten terug vinden. Kan het kloppen dat je dit niet eerder hebt terug gekoppeld?
We hadden graag samen naar een passende oplossing gekeken.
Onze bundels worden tot 70% ontstoft en we proberen er zo veel mogelijk stof uit te halen. Maar het is en blijft een natuurproduct. Het kan altijd eens voorkomen dat er een partij tussen zit, die stoffiger is. Dit is vaak pas te zien zodra de bundels geopend worden.
Mocht je het hooi nog hebben liggen, dan kun je altijd nog contact met ons opnemen via de mail of WhatsApp.
Vriendelijke groet,
team Venhorst Fourage

5぀星のうち5の評䟡

Goede producten, super bezorging!

Overzichtelijke website met een mooi aanbod. Ze zijn duidelijk over het levermoment en je wordt hier goed van op de hoogte gehouden. Levering zelf is ook super, de chauffeurs zijn erg kundig en helpen je heel goed om alles op zijn plaats te krijgen. Ze weten ook het nodige over de producten dus je hebt niet met een willekeurige bezorger te maken maar met een medewerker van het bedrijf! Het hooi is van goede kwaliteit en wordt met smaak gegeten. Ook de konijnen genieten er af en toe graag van mee. Wij zijn al ruim een jaar blij met ze!

2024幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst een bundel gerstestro besteld bij Venhorst. Mooi goud gele balen, echter zat er klei in de baal. Na een appje werd het kosteloos opgehaald en geruild voor een schone bundel. En vervolgens kreeg ook ook korting op de volgende bestelling. Contact met de chauffeur over de ophaal plek verliep ook prima. En ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Kan Venhorst absoluut aanraden

2024幎4月22日
5぀星のうち5の評䟡

Beste ruwvoer, ook met analyse!

Wij zochten suikerarm hooi voor onze hoefbevangen pony. Venhorst fourage heeft ons hierbij passend advies gegeven. Niet veel later kregen wij een appje waarin duidelijk vermeld stond welke dag en tussen welke uren wij onze bundel hooi mogen verwachten. De levering zelf was ook zoals altijd weer vlekkeloos! Super vriendelijke chauffeur die ons een halfuurtje op voorhand belt en al heel goed weet waar wij ons bundeltje graag hebben staan. 😊 Na enkele maanden het heerlijke, zachte, groene 2de snede kruidenhooi te hebben gevoerd, moesten ze even wennen aan het iets stengeligere suikerarme (6% suiker) analyse kruidenhooi, maar intussen gaat het met smaak binnen. De baaltjes zijn weer kwaliteitsvol, maar ik ben niets anders gewend bij Louis Venhorst. Mijn pony's, maar ook onze schaapjes kunnen geen betere basis hebben. Bedankt alweer voor het uitstekende advies, de vriendelijke chauffeur en het beste hooi van de Benelux! 🀩

2024幎10月9日

Zeer goede service!

Enkele weken geleden hebben we een levering gehad van hooi en houtvezel voor onze pony. In dezelfde week is de pony plotseling overleden. Na overleg met het bedrijf is de levering zonder problemen en verdere kosten weer opgehaald. De bundels hooi stonden al als losse pakken in de stal maar ook dit was geen probleem. We zijn heel erg blij met deze goede service.

2024幎7月12日

Geweldig bedrijf.

Hele vriendelijke en meedenkende mensen, hooi van top kwaliteit, altijd heel fijn bezorgd zelfs bij regen dekken ze het hooi geweldig af. Duidelijke site. En zelfs bij de geboorte van onze dochter een kaartje geweldig

2024幎6月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス