Det var en god og professionel behandling af vores cockerspaniel som skulle vaccineres og have klippet negle + alm. sundhedsundersøgelse og så alt dette til en meget rimelig pris. Så alt i alt meget t... もっと見る
企業が回答しました
Altid imødekomme hurtige tider akut så komme man bare ind i mellem ander.. aldrig nogle problemer.. 100% tilfreds..
企業が回答しました
Har altid brugt Gimlinge dyreklinik til vores Broholmer, og før det til vores kat. Vi er yderst tilfredse, dejligt hjælpsom personale, velkvalificerede, og altid i godt humør. Så kan klart anbefale... もっと見る
企業が回答しました
Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det var en god og professionel behandling af vores cockerspaniel som skulle vaccineres og have klippet negle + alm. sundhedsundersøgelse og så alt dette til en meget rimelig pris. Så alt i alt meget tilfreds.

VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik からの回答
Jeg kan kun anbefale Gimlinge dyreklinik, som vi har brugt i al den tid vi har haft hund. De er venlige og imødekommende og altid fagligt kompetente. Har brugt dem senest i dag, hvor jeg var hos Ole og vores gamle hund desværre skulle aflives. Trods den svære situation blev det gjort til en rigtig fin oplevelse, med god vejledning undervejs og ordentlig tid til at sige farvel.
Ingen tvivl om at vi fortsat bruger dem til vores
andre dyr også. Har kun godt at sige om klinikken.

VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik からの回答
Lørdag eftermiddag. Venligst bemærk, årsagen til mit akutte vagt besøg hos Gimlinge, ikke var på grund af behandling hos Gimlinge, det er fra en anden klinik.
Min hund Alma, tæve på 12 år, var opereret for en knude ved et bryst. Og havde derfor fået fjernet et bryst, ved en anden klinik. Såret var gået op, og andre grimme ting jeg ikke behøver skrive.
Gimlinge, Maja dyrlæge og Nathalie sygeplejerske, tog hånd om mig og hunden, med omsorg og meget høj faglighed. Jeg synes selv jeg har prøvet en del med dyrlæge besøg de sidste 8 år, andre steder og har generelt været tilfreds. Men dette besøg var på et helt andet niveau. Jeg følte mig tryg, forstået og havde det ret godt, situationen taget i betragtning da jeg kørte igen. Hentede hunden nogle timer senere, hvor såret var ordnet og syet igen. Langt bedre arbejde end første gang. Som var på en anden klinik.
Jeg fik rådgivning og ekstra plejeting med hjem, som jeg aldrig har fået før.
Da det var lørdag og vagt. Er prisen også derefter. Når det er sagt, var prisen yderst fair.
Jeg kan intet dårligt sige om min oplevelse, kun positive.
Tak for behandling af meget høj kvalitet.

I har altid tid.
I er alle tålmodige og forstående.
I er medfølende.
Og det vigtigste: I er gode til at gøre dyrene trygge og rolige.

VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik からの回答
God og kompetent behandling af min syge hund, der har fået det meget bedre.

VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik からの回答
Meget hjælpsom dyrlæge vi bruger- han gør noget ekstra og han har stor respekt for både dyr og deres mennesker

VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik からの回答
Det er altid positivt at komme i klinikken venligt personale super imødekommende og altid klar til rådet og vejlede hvordan man behandler sin bedste ven

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。