企業が回答しました
Altid imødekommen og smilede personale 🥰 De er virkelig omsorgsfulde - både for dyr og mennesker. De giver sig altid tid, til at vejlede og besvare sprørgsmål. Jeg er tryg ved, at overlade mine... もっと見る
企業が回答しました
absolut bedste behandling jeg har fået ved en dyrelæge. Vores kat blev utilpas lørdag morgen og skulle tilses. Efter flere opkald til andre kliniker og læger som føltes noget ligeglade og henviste... もっと見る
企業が回答しました
Blev modtaget af positive, venlige og dygtigt personale Der var i det hele taget en meget dejlig atmosfære på stedet og stor kærlighed til dyrene. Min hund var i de tryggeste rammer
企業が回答しました
Hos Skørping Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Skørping. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Jyllandsgade 22, 9520, Skørping, Nordjylland, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 69%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Var til en konsultation med vores hund med mistanke om løs knæskal. Dyrlægen kiggede på ham og afviste det. Mente, at det i stedet var hoften og nævnte at aflivning nok var eneste udvej. Hun ville have ham ind til røntgen. Tog til anden dyrlæge for 2. Opinion. Han kunne med det samme se, at det netop var en løs knæskal. Tænker at det burde dyrlægen i Skørping også have set..

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Var idag forbi klinikken med vores tyske ruhår, Zakko som havde nogle mave problemer. Fantastisk sted. Hvis alle dyreklinikker havde en dyrlæge som Gry Rauff Martinez, så var vi hundeejere rigtig godt stillet. Stor imødekommenhed, super vejledning og gode råd fremadrettet. Hun er bare fantastisk.

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Altid kvalificeret hjælp og super god stemning.

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Vi fik aflivet vores hund hjemme i rolige omgivelser tak til dyrlægen fra Skørping Dyreklinik

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Første besøg i klinikken, hvor jeg blev mødt med en professionel, informerende og imødekommende behandling af min tilløbende tilskadekommende kat.

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
De giver sig altid tid, til at vejlede og besvare sprørgsmål.
Jeg er tryg ved, at overlade mine banditter til dem ♥️
Der er super gode til at ringe og høre hvordan det går efterfølgende.
De fortager ikke undersøgelser, hvis det ikke er nødvendigt.. Og er ærlige.
Selv om det kan ende i tab, så gør de virkelig det bedste for at være i det hårde øjeblik 🥹

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Blev modtaget af positive, venlige og dygtigt personale
Min hund var i de tryggeste rammer

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Virkelig god og omsorgsfuld behandling. I forbindelse med udredning af min hund 🐶 🤩🤩🤩🥰💪

VetGruppen - Skørping Dyreklinik からの回答
Søde og medlevende personale,og yders profesionelle.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。