VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Frejasvej 5, 3400 Hillerød, Hovedstaden, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.

5つ星のうち5の評価

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... もっと見る

企業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サービス

当該企業による記述

Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,911

レビューを書く

Sød og dygtig dyrlæge

Sød og dygtig dyrlæge, som skulle klemme analkirtler på vores lille gravhund, Messi.
Hun gav sig god tid til at “snakke” med vores hund.

2025年8月9日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Marianne. Dejligt at læse, at du har været tilfreds med behandlingen hos os. Vi håber i får et godt efterår.

5つ星のうち5の評価

Dyrlægen skabte tryghed for vores gamle…

Dyrlægen skabte tryghed for vores gamle labrador. Dyrlægen ringer til os og hører til ham efter et stykke tid

2025年3月29日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Anne Lise. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med servicen hos os. I må have en dejlig sommer.

Super go service

Var nede med en hund som skulle aflives 😥
Personalet var alle super søde og flinke, fortale og forklarede, og spurgte ind til mig også 🙏
Vil klart anbefale til andre

2025年2月18日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Hej Allan. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse trods de kedelige omstændigheder ❤️ Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling. Imødekommende personale. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre hundeejere.

2024年12月8日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for den varme anbefaling Patrick, den er vi glade for. God dag til jer.

Anbefaler denne dyrlægeklinik

Super god service og sødt personale. Hjælpsomme og man får afvide man bare kan ringe hvis man er bekymret eller har spørgsmål.

2024年11月25日
自発的なレビュー

Tusind tak for din varme anmeldelse Maria ❤️

Altid søde og imødekommende

Altid søde og imødekommende. Ringede for at genbestille medicin. De er hurtige på tasterne, til at finde frem til patienten 🐾

2024年12月1日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Pernille :-) Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

tandrens operation mv.

sød venlig og og klar besked med alt +telefonisk opfølgning med forhold efter dette

2024年11月20日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Lars. Vi ønsker jer en god dag herfra.

Altid fantastisk service

Fantastisk service, søde personale, og altid god rådgivning hos Trollesminde Dyreklinik ❤️

2024年10月25日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, i må have et dejligt efterår 🍁

Dygtige og imødekommende

Min hund skulle steriliseres, og personalet har gjort alt for at både jeg og hunden følte os trygge gennem hele processen. De ringede endda for at spørge til patienten få dage efter operationen. Personalet er altid dygtige, imødekommende og klar med gode råd om alt fra tandbørstning til hundeseler. Tak for det!

2024年10月1日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Hej Maria. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har følt vi havde godt hånd om jer under forløbet. Vi ønsker jer et dejligt efterår herfra.

5つ星のうち1の評価

Den værste oplevelse da min datter og…

Den værste oplevelse da min datter og jeg har prøvet,
Hun skulle have aflivet sin lille hund, mega uprofessionelt personale. Da vi efter vi havde betalt for aflivning og kremering, skal vi sidder og vente med en panisk hund, da vi så bliver kaldt ind bliver vi stoppet i døren og de siger at der mangler en lille regning, vi aftaler med dem, vi betaler når vi henter urnen. Efter en md uden besked, ringer vi og finder ud af at hunden slet ikke er sendt af sted som aftalt😡og vi må vente yderligere for at få vores lille hund. ALDRIG OM VI SÆTTER VORES BEN DER IGEN😡

2024年2月24日

Kære HR

Vi beklager meget den miskommunikation, der har været i forbindelse med kremering af din datters hund, og vi forstår den frustration det har medført for jer. Det er vi kede af.
I har snakket med vores dyrlæge på klinikken om forløbet, og hvis I ønsker en opfølgende samtale, så vil jeg meget gerne snakke med jer, og I må i så fald, endelig kontakte klinikken.

Mvh
Camilla
Klinikleder, Trollesminde Dyreklinik

5つ星のうち5の評価

Igen et meget vellykket besøg på…

Igen et meget vellykket besøg på Trollesminde Dreklinik. Super kompetent og sødt personale fra ankomst til afgang. Intet tidspres og man føler sig i de bedste hænder. Tak for super service.

2024年9月7日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse Ulrik. Det er dejligt at læse at du er så tilfreds med at benytte os, som jeres faste dyrlæge. I må have en dejlig dag derhjemme.

5つ星のうち5の評価

Fin behandling, af ny hvalp

Dyrlægen gjorde alt for at det skulle være en god oplevelse for hvalpen og os

2024年8月23日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tak for anmeldelsen Carl-Otto. Det er dejligt at læse at du har været tilfreds med behandlingen hos os. Vi ønsker jer god dag herfra.

5つ星のうち5の評価

Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres…

Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over bedøvelsen, hvilket hun før har haft svært ved, når hun er blevet behandlet i andre klinikker. Også helingsprocessen forløb fint.

2024年8月22日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din fine anbefaling Kirsten, den er vi glade for. Du og Trine må have et dejligt efterår 🍂

Det hele var så fint

Det hele var så fint. Jeg følte mig tryg, personalet var søde , og min kat fik en grundig behandling skulle have bortskaffes en del af pelsen , og hun fik endda også klippet kløer, og renses ører udover det aftalte. Jeg vil hel sikker gerne komme en anden gang.

2024年8月3日

VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Gitte. Det er dejligt at læse, at du har været glad for besøget hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。