Zamówiłam dwie szafki kuchenne. Towar jest wykonany bardzo solidnie, po skręceniu szafek jestem bardzo zadowolona z efektu, ładne, estetyczne wykonanie. Wszystkie części spakowane perfekcyjnie. Każdy... もっと見る
企業が回答しました
Nie polecam. Reklamacja jest praktycznie niemożliwa do załatwienia. Od kilku dni otrzymuję tylko automatyczne odpowiedzi niezwiązane z moim zgłoszeniem. Bardzo słaba obsługa klienta. Namiot opisany j... もっと見る
Nie polecam, to zwykły plastik zamówiony pewnie z Chin. Elementy nie pasują do siebie, trzeba się mocować, nacinać nożem za takie pieniądze nie wart swojej ceny. Składanie idzie beznadziejnie wszystk... もっと見る
Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL po zgłoszeniu problemu z otrzymanym produktem. Otrzymałam również bardzo grzeczne i szczere przeprosiny. Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę si... もっと見る
企業が回答しました
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 97%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
pergolę którą zakupiłem to jakaś porażka, drzewo musiało być żle składowane bo większość była czarna i spleśniała, niektóre elementy to jakieś banany a nie proste deski, cięcie też ma wiele do życzenia są bardzo postrzępione, spędziłem pare dni żeby doprowadzić to do ładu żeby jakoś wyglądało ale z nierównymi deskami nic już nie zrobię.

vidaXL からの回答
Wat er deze keer is gebeurd, kan niet genegeerd worden. Ik heb net een foto van mijn buurman ontvangen. Waar is mijn meubilair gebleven? Meubelpakketten werden voor de hoofdingang van het appartementencomplex achtergelaten zonder enige kennisgeving van hun aankomst.Is dit normaal gedrag voor jullie? Nu wijs ik erop dat het meubilair niet is geleverd en vraag ik om een terugbetaling. Als jullie problemen hebben met jullie leveranciers, verander ze dan!

vidaXL からの回答
Aby nie odsyłać bubla,otrzymałam kod na następne zakupy.Od miesiąca walczę,aby go wykorzystać cały czas jest nieaktywny,przesyłają mi kolejne kody i ta sama historia.Ten sklep to oszustwo infolinia nie działa!

vidaXL からの回答
Półka krzywo obcięta, dużo śmieci i brudu we środku opakowania, wrażenie że aby jak obcięli kawałki dla tej półki i po prostu wrzuciły do opakowania z tym całym brudem i syfem.

vidaXL からの回答
Materiały użyte w szafce bardzo kiepskiej jakości, poskładana ma nierówności ,

vidaXL からの回答
Półki narożne mają system montażu wymagający precyzji co do milimetra przy umieszczaniu haków i wierceniu otworów pod kołki montażowe, ale "precyzja" wykonania (ciężko mi to przechodzi przez gardło) i tak powoduje, że jest to bez sensu. Dodatkowo, powieszenie w rogu wymaga posiadania bardzo niestandardowej końcówki do wiercenia pod kątem (standardowe się nie zmieszczą 8mm od ściany). Ogólnie produkt ładnie wygląda na zdjęciach, ale jest absolutnym koszmarem przy próbie wieszania. Absolutnie nie polecam.

vidaXL からの回答
Dostawa bardzo szybka. Jeszcze nie składałam szafki, ale po otwarciu przesyłki nie zauważył braku jakiejkolwiek części. Jestem zadowolona z zakupu

vidaXL からの回答
Wysyłają używany towar nie ma jak go zwrócić odpisujs że na prawią albo śmieszny rabat dostanę
Banda oszustów uważajcie na nich

vidaXL からの回答
Plusy:
Regały rzeczywiście są z litego drewna.
Są przyzwoicie polakierowane.
Minusy:
Bardzo niepotrzebnie podzielone są płyty boczne i słupki do niech montowane ponieważ wydłuża to bardzo montaż a przede wszystkim nie są spasowane i widać te krzywe łączenia.
Niestety w moim przypadku dostałem 2 identyczne słupki i musiałem jeden nawiercać przez ci mam widoczne dziury (ponieważ będę go malował zaszpachluję).
Takie pomyłki niestety się zdarzają bo miałem dokładnie taki sam przypadek w meblu IKEA kilka lat temu.
Generalnie jak ktoś ma cierpliwość (trzeba uważać przy montażu aby kołki nie przebiły płyty bo mimo że to lite drewno jest bardzo delikatne) i pewne niedoskonałości mu nie przeszkadzają to za te pieniądze można przełknąć tę żabę 😂.
Dołożyłbym Plus gdybym (jak pisałem na początku) boczne płyty i cokoły były monolitem (jak na zdjęciu pokazowym).

vidaXL からの回答
Kupiłem przedmiot z zaznaczeniem że potrzeba faktury, podane były wszelkie potrzebne dane do faktury na firmę. Nie wystawiono faktury na firmę tylko prywatną, na poprawienie fv czekam już 8 tydzien dzień i nic. Zwrotu VAT także nie mam. Nie polecam.

vidaXL からの回答
Obsługa Vidaxl.pl w porządku- od zamówienia po dostawę, natomiast sam towar, w tym przypadku łóżko z miejscem na przechowywanie, zjadło sporo nerwów: kompletnie nieoznaczone elementy, trzeba było się domyślać wg rysunków, która deska i wkręt jest który, w kartonie pełno trocin i kurzu, wszystko brudne.Elementy okleiny również pozostawiają wiele do życzenia. Na szczęście łóżko jest czarne i można zatuszować...gdyby było białe zapewne trafiłoby do zwrotu. Finalnie łóżko spełnia swoja rolę, dzieciak zadowolony, bo pod łóżkiem zrobiliśmy przejście z tyłu szafek i ma teraz swoją " norę" , ale jakość wykonania marna.
P.S. E-mail jest prawidłowy, ponieważ wszelkie informacje dot. wysyłki i zamówienia przychodziły bez problemu. W spamie też pusto. Może po prostu nikt zwyczajnie nie kontaktuje się ze mną....

vidaXL からの回答
Firma to pewnie i ich produkt. Jestem zadowolona. Blat który otrzymałam podoba mi się. Niestety wymiary nie do końca są takie jak w zamówieniu. Miało być 40x60 cm, sjest 39, 6x60 przez to nogi muszę zamówić mniejsze niż szerokość .

vidaXL からの回答
Szafka którą zakupiłem pod umywalkę jest totalną pomyłką niestety nie sprawdziłem wymiarów wysokość tej szafki pod umywalkę jest 60 cm myślę że ona by była odpowiednia dla karła a nie dla nikogo normalnego wzrostu. Niestety ten fakt dostrzegłem dopiero pod koniec skręcania.

vidaXL からの回答
Stół ogółem fajny ale w środku te oświetlenie cały czas się odkleja.niewiem czy da się zamówić taką taśmę led żeby się trzymała .

vidaXL からの回答
Dostawa regału na czas w solidnym, twardym opakowaniu.
Złożenie zajęło mi mniej niż 30 min. Piękne półki z drewna mango. Prosty, bardzo ładny i funkcjonalny mebel idealnie nadający się do ekspozycji moich książek.

vidaXL からの回答
wszystko na najwyższym poziomie towar zgodny z opisem szybka profesjonalna wysyłka

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。