vidaXLレビュー

4,168
TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam dwie szafki kuchenne. Towar jest wykonany bardzo solidnie, po skręceniu szafek jestem bardzo zadowolona z efektu, ładne, estetyczne wykonanie. Wszystkie części spakowane perfekcyjnie. Każdy... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Nie polecam. Reklamacja jest praktycznie niemożliwa do załatwienia. Od kilku dni otrzymuję tylko automatyczne odpowiedzi niezwiązane z moim zgłoszeniem. Bardzo słaba obsługa klienta. Namiot opisany j... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nie polecam, to zwykły plastik zamówiony pewnie z Chin. Elementy nie pasują do siebie, trzeba się mocować, nacinać nożem za takie pieniądze nie wart swojej ceny. Składanie idzie beznadziejnie wszystk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL po zgłoszeniu problemu z otrzymanym produktem. Otrzymałam również bardzo grzeczne i szczere przeprosiny. Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę si... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 雑貨屋

当該企業による記述

vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.

連絡先

(4,168)

過去12か月のレビュー数: 301

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

pergolę którą zakupiłem to jakaś…

pergolę którą zakupiłem to jakaś porażka, drzewo musiało być żle składowane bo większość była czarna i spleśniała, niektóre elementy to jakieś banany a nie proste deski, cięcie też ma wiele do życzenia są bardzo postrzępione, spędziłem pare dni żeby doprowadzić to do ładu żeby jakoś wyglądało ale z nierównymi deskami nic już nie zrobię.

2026年1月12日

Witam Rafale,

Dziękujemy za Twoją recenzję. Przykro nam słyszeć, że otrzymałeś uszkodzoną pergolę i jesteśmy tutaj, aby pomóc.

W związku z tym wysłaliśmy Ci wiadomość prywatną z prośbą o szczegóły. Czekamy na Twoją odpowiedź — dziękujemy.

EDIT: Nie otrzymaliśmy odpowiedzi, dlatego prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaXL.pl w celu ustalenia rozwiązania.

5つ星のうち1の評価

Wat er deze keer is gebeurd

Wat er deze keer is gebeurd, kan niet genegeerd worden. Ik heb net een foto van mijn buurman ontvangen. Waar is mijn meubilair gebleven? Meubelpakketten werden voor de hoofdingang van het appartementencomplex achtergelaten zonder enige kennisgeving van hun aankomst.Is dit normaal gedrag voor jullie? Nu wijs ik erop dat het meubilair niet is geleverd en vraag ik om een terugbetaling. Als jullie problemen hebben met jullie leveranciers, verander ze dan!

2026年1月27日

Hallo Emi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik begrijp dat je niet tevreden bent en ik we hebben contact met je opgenomen om je situatie op te pakken en samen tot een oplossing te komen.
Ik wil je daarnaast vriendelijk laten weten dat je review momenteel is geplaatst op een ander Trustpilot-domein dan waar je je bestelling hebt gedaan. Om ervoor te zorgen dat je feedback goed zichtbaar is voor andere klanten én bij het juiste team terechtkomt, wil ik je vragen om je beoordeling eventueel opnieuw te plaatsen via de juiste link: https://nl.trustpilot.com/

Nogmaals dank voor je feedback, en ik hoop dat we het snel goed kunnen afronden.

Met vriendelijke groet,
Luana

Oszustwo kodami

Aby nie odsyłać bubla,otrzymałam kod na następne zakupy.Od miesiąca walczę,aby go wykorzystać cały czas jest nieaktywny,przesyłają mi kolejne kody i ta sama historia.Ten sklep to oszustwo infolinia nie działa!

Dzień dobry Llili,

Dziękujemy za Pani recenzję.

Przykro nam, że nie udało się Pani skorzystać z kuponu. Obecnie sprawdzamy tę sprawę.

Skontaktowaliśmy się z Panią bezpośrednio, aby potwierdzić, czy kupon działa, i czekamy na Pani potwierdzenie.

Życzymy miłego dnia!

Półka krzywo obcięta

Półka krzywo obcięta, dużo śmieci i brudu we środku opakowania, wrażenie że aby jak obcięli kawałki dla tej półki i po prostu wrzuciły do opakowania z tym całym brudem i syfem.

2026年1月15日

Witam Anastasiia,

Dziękujemy za Pani opinię.

Przykro nam słyszeć, że otrzymała Pani półkę niezgodną z zamówieniem.

Nie udało nam się zlokalizować Pani zamówienia na podstawie przekazanych informacji, dlatego uprzejmie prosimy o przesłanie dodatkowych danych, abyśmy mogli skontaktować się z Panią bezpośrednio i dowiedzieć się więcej.

Czekamy na Pani odpowiedź.

EDYCJA: Nie otrzymaliśmy odpowiedzi, dlatego prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem feedback@vidaXL.pl.

Toaletka

Materiały użyte w szafce bardzo kiepskiej jakości, poskładana ma nierówności ,

2026年1月15日

Witam Lucyna,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Przykro nam słyszeć, że jakość produktu nie spełniła Pani oczekiwań. Nie jest to standard, do którego dążymy, i dołożymy wszelkich starań, aby poprawić ten aspekt w przyszłości.

Skontaktowaliśmy się z Panią bezpośrednio, aby uzyskać więcej informacji i poprosić o dodatkowe szczegóły w celu przeanalizowania sprawy i znalezienia najlepszego rozwiązania.

Czekamy na Pani odpowiedź.

EDYCJA: Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Życzymy miłego dnia!

5つ星のうち1の評価

Półki narożne - byle jakość wykonania, koszmar montażowy

Półki narożne mają system montażu wymagający precyzji co do milimetra przy umieszczaniu haków i wierceniu otworów pod kołki montażowe, ale "precyzja" wykonania (ciężko mi to przechodzi przez gardło) i tak powoduje, że jest to bez sensu. Dodatkowo, powieszenie w rogu wymaga posiadania bardzo niestandardowej końcówki do wiercenia pod kątem (standardowe się nie zmieszczą 8mm od ściany). Ogólnie produkt ładnie wygląda na zdjęciach, ale jest absolutnym koszmarem przy próbie wieszania. Absolutnie nie polecam.

2026年1月12日

Witam Krzysztof,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że napotkał Pan/Pani problemy z montażem produktu.

Niestety okres 14-dniowego zwrotu minął i nie jesteśmy w stanie zaproponować rozwiązania.

Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję to wynagrodzić. Wszystkiego dobrego.

Dostawa bardzo szybka

Dostawa bardzo szybka. Jeszcze nie składałam szafki, ale po otwarciu przesyłki nie zauważył braku jakiejkolwiek części. Jestem zadowolona z zakupu

Dziękujemy za komentarz.

Cieszymy się, że dostawa była bardzo szybka i że przesyłka zawierała wszystkie części. Z niecierpliwością czekamy na możliwość ponownej obsługi.

Wszystkiego najlepszego!

5つ星のうち1の評価

Wysyłają używany towar nie ma jak go…

Wysyłają używany towar nie ma jak go zwrócić odpisujs że na prawią albo śmieszny rabat dostanę
Banda oszustów uważajcie na nich

2026年1月20日

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam słyszeć, że otrzymał Pan używany towar i napotkał trudności ze zwrotem. Chcielibyśmy pomóc i wyjaśnić sytuację. Skontaktowaliśmy się z Panem bezpośrednio, aby upewnić się, że przygotowane rozwiązanie spełnia nasze standardy.

Jeśli ma Pan dodatkowe pytania, prosimy o kontakt na ten sam adres e-mail.

EDYCJA: Cieszymy się, że moi koledzy opracowali dla Pana odpowiednie rozwiązanie. Wszystkiego najlepszego!

5つ星のうち3の評価

Plusy:Regały rzeczywiście są z litego drewna. Są przyzwoicie polakierowane.

Plusy:
Regały rzeczywiście są z litego drewna.
Są przyzwoicie polakierowane.
Minusy:
Bardzo niepotrzebnie podzielone są płyty boczne i słupki do niech montowane ponieważ wydłuża to bardzo montaż a przede wszystkim nie są spasowane i widać te krzywe łączenia.
Niestety w moim przypadku dostałem 2 identyczne słupki i musiałem jeden nawiercać przez ci mam widoczne dziury (ponieważ będę go malował zaszpachluję).
Takie pomyłki niestety się zdarzają bo miałem dokładnie taki sam przypadek w meblu IKEA kilka lat temu.
Generalnie jak ktoś ma cierpliwość (trzeba uważać przy montażu aby kołki nie przebiły płyty bo mimo że to lite drewno jest bardzo delikatne) i pewne niedoskonałości mu nie przeszkadzają to za te pieniądze można przełknąć tę żabę 😂.
Dołożyłbym Plus gdybym (jak pisałem na początku) boczne płyty i cokoły były monolitem (jak na zdjęciu pokazowym).

2025年12月30日

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją recenzję.

Przykro nam słyszeć, że szafy nie spełniły Twoich oczekiwań. Chcielibyśmy to dla Ciebie wyjaśnić i znaleźć rozwiązanie.

Skontaktowaliśmy się z Tobą prywatnie, aby dowiedzieć się więcej oraz ustalić, czy problemy dotyczą obu produktów. Czekamy na Twoją odpowiedź.

5つ星のうち1の評価

Nigdy nie kupuj na fakturę w Vidaxl

Kupiłem przedmiot z zaznaczeniem że potrzeba faktury, podane były wszelkie potrzebne dane do faktury na firmę. Nie wystawiono faktury na firmę tylko prywatną, na poprawienie fv czekam już 8 tydzien dzień i nic. Zwrotu VAT także nie mam. Nie polecam.

2025年11月27日

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją recenzję.

Przykro nam słyszeć, że byłeś rozczarowany naszą polityką VAT oraz sposobem, w jaki Twoja sprawa została rozwiązana. Chcielibyśmy to zrekompensować.

Skontaktowaliśmy się z Tobą prywatnie, aby dowiedzieć się więcej i czekamy na odpowiedź.

EDIT: Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w uporządkowaniu faktury i zwrocie podatku. Życzymy miłego dnia!

5つ星のうち3の評価

Rama łóżka z miejscem do przechowywania

Obsługa Vidaxl.pl w porządku- od zamówienia po dostawę, natomiast sam towar, w tym przypadku łóżko z miejscem na przechowywanie, zjadło sporo nerwów: kompletnie nieoznaczone elementy, trzeba było się domyślać wg rysunków, która deska i wkręt jest który, w kartonie pełno trocin i kurzu, wszystko brudne.Elementy okleiny również pozostawiają wiele do życzenia. Na szczęście łóżko jest czarne i można zatuszować...gdyby było białe zapewne trafiłoby do zwrotu. Finalnie łóżko spełnia swoja rolę, dzieciak zadowolony, bo pod łóżkiem zrobiliśmy przejście z tyłu szafek i ma teraz swoją " norę" , ale jakość wykonania marna.

P.S. E-mail jest prawidłowy, ponieważ wszelkie informacje dot. wysyłki i zamówienia przychodziły bez problemu. W spamie też pusto. Może po prostu nikt zwyczajnie nie kontaktuje się ze mną....

2026年1月19日

Witam,

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją recenzję.

Przykro nam słyszeć, że łóżko z miejscem do przechowywania sprawiło Państwu stres z powodu nieoznaczonych elementów, kurzu i trocin w opakowaniu oraz słabej jakości okleiny. Chcielibyśmy to zrekompensować.

Skontaktowaliśmy się z Państwem prywatnie, aby dowiedzieć się więcej i czekamy na odpowiedź. Dziękujemy.

EDYCJA: Adres e‑mail podany na platformie zawierał literówkę, ale cieszymy się, że skontaktowała się Pani z nami proaktywnie. Jeśli będzie chciała Pani napisać do nas ponownie, prosimy śmiało to zrobić — z przyjemnością pomożemy.

Lubię ten sklep

Duży wybór, dobre ceny, szybka wysyłka. Lubię ten sklep! :)

2026年1月17日

Witam Olena,

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że nasz sklep przypadł Ci do gustu – szczególnie duży wybór, dobre ceny i szybka wysyłka.

Z przyjemnością powitamy Cię ponownie w przyszłości!

5つ星のうち4の評価

Firma ok wymiary nie

Firma to pewnie i ich produkt. Jestem zadowolona. Blat który otrzymałam podoba mi się. Niestety wymiary nie do końca są takie jak w zamówieniu. Miało być 40x60 cm, sjest 39, 6x60 przez to nogi muszę zamówić mniejsze niż szerokość .

2026年1月14日

Witam Małgorzato,

Dziękujemy za Państwa opinię.

Zanotowaliśmy Pani uwagę dotyczącą wymiarów. Prosimy pamiętać, że niektóre produkty mają pewne dopuszczalne odchylenia w wymiarach, zazwyczaj bardzo niewielkie.

Jeśli potrzebuje Pani naszej pomocy, prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaXL.pl.

Życzymy miłego dnia!

Bubel- dziadostwo

Bubel- dziadostwo

Witam Dariuszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przykro nam słyszeć, że otrzymał Pan wadliwy produkt. Zapewniam, że nie jest to dla nas typowe i dołożymy wszelkich starań, aby zrekompensować zaistniałą sytuację.

Prosimy o przekazanie dodatkowych informacji, abyśmy mogli skontaktować się z Panem bezpośrednio i dowiedzieć się więcej.

Czekamy na odpowiedź i dziękujemy.

EDYCJA: Nie otrzymaliśmy odpowiedzi, dlatego uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaXL.pl.

Szybka dostawa

Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany, zgodny z opisem.

Dzień dobry,

Vielen Dank für Ihr freundliches Feedback. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, der sicheren Verpackung und der Qualität des Produkts zufrieden waren. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.

Z wyrazami szacunku,

Mega jakość

Mega jakość

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z świetnej jakości.

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz. Życzymy miłego dnia!

5つ星のうち1の評価

Szafka którą zakupiłem pod umywalkę…

Szafka którą zakupiłem pod umywalkę jest totalną pomyłką niestety nie sprawdziłem wymiarów wysokość tej szafki pod umywalkę jest 60 cm myślę że ona by była odpowiednia dla karła a nie dla nikogo normalnego wzrostu. Niestety ten fakt dostrzegłem dopiero pod koniec skręcania.

2026年1月2日

Szanowni Państwo,

Bardzo nam przykro, że wysokość szafki pod umywalkę nie spełniła Państwa oczekiwań i że ten aspekt został przeoczony podczas procesu zakupu.

Uprzejmie informujemy, że obowiązuje nasza polityka zwrotów, którą można znaleźć na naszej stronie internetowej. Aby udzielić Państwu dalszej pomocy, skontaktowałem się również z Państwem prywatnie i z przyjemnością pomogę w rozwiązaniu tej sprawy.

Z poważaniem,

5つ星のうち3の評価

Stół ogółem fajny ale w środku te…

Stół ogółem fajny ale w środku te oświetlenie cały czas się odkleja.niewiem czy da się zamówić taką taśmę led żeby się trzymała .

2026年1月6日

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa opinię i bardzo nam przykro z powodu problemu z oświetleniem wewnątrz stołu.

Aby móc udzielić dalszej pomocy i znaleźć odpowiednie rozwiązanie, uprzejmie prosimy o przesłanie numeru zamówienia. Po jego otrzymaniu chętnie pomożemy.

EDYCJA: Nigdy nie otrzymaliśmy odpowiedzi na nasze zgłoszenie, dlatego uprzejmie prosimy o kontakt z nami z własnej inicjatywy na adres feedback@vidaXL.pl.

Z poważaniem,

Regał na książki

Dostawa regału na czas w solidnym, twardym opakowaniu.
Złożenie zajęło mi mniej niż 30 min. Piękne półki z drewna mango. Prosty, bardzo ładny i funkcjonalny mebel idealnie nadający się do ekspozycji moich książek.

2026年1月2日

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że regał dotarł na czas, był łatwy w montażu i prezentuje się pięknie oraz jest funkcjonalny.

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz. Życzymy miłego dnia!

5つ星のうち5の評価

wszystko na najwyższym poziomie towar…

wszystko na najwyższym poziomie towar zgodny z opisem szybka profesjonalna wysyłka

Dzień dobry Andrzej,

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania, produkt był zgodny z opisem, a wysyłka szybka i profesjonalna.

Mamy nadzieję na kolejne zakupy z Państwem w przyszłości. Życzymy miłego dnia!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。