Snelle levering via de post, alles keurig ingepakt in een doos. Eén plant tijdens transport beschadigd maar deze werd na een e-mail van mij aan Vijverplanten Online binnen twee dagen kosteloos vervan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Behulpzaam bij de keuze: Ik kreeg zelf fotos doorgestuurd van de planten om te weten per hoeveel ze zouden komen. Snelle service: zelf voor verzending naar België. Besteld op woensdagochtend heel vr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met liefde verpakt, en keurig verzonden, kaartjes keurig erbij. Maar ik denk dat ik voortaan toch liever zelf zie wat ik koop ipv plaatjes online. Veel plantjes waren toch wat karig, en sommige zaten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gerne wieder! Alles sehr reibungslos abgelaufen. Die Pflanzen waren allerdings 4 Tage mit NL Post unterwegs, was allerdings wohl dem Coronavirus geschuldet war. Die Pflanzen haben daher zum Teil etwas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De beste planten voor uw vijver! Rechtstreeks van onze kwekerij bij u thuis geleverd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gewoon netjes afgehandeld
Gewoon netjes afgehandeld, alleen op de site niets vermeld qua potgrootte of bewortelde losse planten.

Vijverplanten Online ããã®åç
Heel tevreden over de kealiteit
Heel tevreden over de kwaliteit en service, ik geef 3 sterren omdat de levertijd meer dan 7 dagen was, in deze tijd van online shoppen moet dit echt sneller. Voor de rest top bedrijf

Vijverplanten Online ããã®åç
Heel leuk om diverse soorten kroos uit te zoeken op de heldere en aantrekkelijke website! âŠ
Heel leuk om diverse soorten kroos te bestellen voor mijn schoongemaakte, dus lege, wateroppervlak; op deze website ook kleine porties te bestellen voor een stadstuintjes-vijverformaat. Prima verpakt de volgende dag geleverd. Ondanks de hitte tot nu goed de zomer doorgekomen. Ga er volgend tuinseizoen zeker weer snuffelen in het grote assortiment waterplanten!

Vijverplanten Online ããã®åç
Ik heb nog nooit zo een verzorgd pakket aan gekregen .
Mooie planten en zeer verzorgd verstuurd.

Vijverplanten Online ããã®åç
Mooie en stevige plant ontvangen
Mooie en stevige plant ontvangen, die vele bladeren en bloemen laat zien! Hartelijke dank!
Jaap Prinsen

Behulpzaam, snelle service & keurig
Snelle service: zelf voor verzending naar België. Besteld op woensdagochtend heel vroeg, levering vertrok woensdag en was donderdag thuis.
Met zorg verpakt en zelf met een paar extra meststoffen erbij. Voor een volgende keer planten te kopen twijfel ik niet :-)

Vijverplanten Online ããã®åç
De eerste levering van de waterplanten is niet goed gegaan om dat de post er te lang over doen om af te leveren .maar na kontact hebben ze nieuwe planten op gestuurd .super en dank u wel voor de goede service

Goede kwaliteit plantjes
Perfecte snelle service
Vriendelijke suggestie toen 1 plantje niet leverbaar was
Plantjes in heel goede gezonde staat ontvangen

Vijverplanten Online ããã®åç
Planten zagen er goed uit en uitstekendâŠ
Planten zagen er goed uit en uitstekend verpakt

Vijverplanten Online ããã®åç
Super sterke planten expert ingepakt
Super sterke planten expert ingepakt. Alle planten floreren na 3 weken.

In prima staat afgeleverd
De vijverplantjes werden netjes in de pakketautomaat van mijn voorkeur afgeleverd. Ze hebben de reis prima overleefd.

Met liefde verpakt
Met liefde verpakt, en keurig verzonden, kaartjes keurig erbij.
Maar ik denk dat ik voortaan toch liever zelf zie wat ik koop ipv plaatjes online. Veel plantjes waren toch wat karig, en sommige zaten vol kroos en alg. Is niet te voorkomen waarschijnlijk, ligt niet aan deze winkel, maar was voor mij de eerste keer dat ik besloot levende planten online te kopen, dan loop je dat risico.

Vijverplanten Online ããã®åç
Vlot geleverd en mooi verpakt idem voorâŠ
Vlot geleverd en mooi verpakt idem voor de plantjes

De bestelling werd binnen 3 dagenâŠ
De bestelling werd binnen 3 dagen geleverd.Alle planten staan er perfect bij wat duidt op een uitstekende kwaliteit.
G.van Eekhout -Uithoorn

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹