Vinduespudserxperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DesvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besÞg fra urutineret vinduespudser som gik uden at vÊre fÊrdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... もっず芋る

Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset bÃ¥de ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp pÃ¥ 4 mÃ¥neder. Alt blev husket, hvilket er sÃ¥ dejligt, da jeg ellers... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besÞget af vinduespudseren. Og resul... もっず芋る

Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - sÃ¥ blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - sÃ¥ aftalte vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓ガラス枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Hvem er VinduespudserXperten? Godt sÃ¥. Du stÃ¥r og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille hÃ¥ndfuld klik pÃ¥ din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma pÃ¥ Google. Du ringer til firmaet, og fÃ¥r booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sÃ¥dan
 DesvÊrre er det nÞdvendigvis ikke tilfÊldet. Vinduespudserforretninger bestÃ¥r nemlig af en masse smÃ¥ aktÞrer – ofte enkeltmandvirksomheder. De stÞrre vinduespudservirksomheder, fokuserer primÊrt pÃ¥ stÞrre virksomheder, og gÃ¥r derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkÞb af materialer, markedsfÞring og fakturering. Som du nok kan tÊnke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at vÊre svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandÞr. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at blive branchens etablerede spiller, nÃ¥r det kommer til privat Vinduespudsning i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skÃ¥nsomme for dit hjem Har nÞje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle vÊre ude Eller sagt pÃ¥ en anden mÃ¥de: vinduespudsning under ordnede forhold

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig godt arbejde

Stig rykkede ud med dags varsel og var så omhyggelig og omgÊngelig. Jeg skulle have pudset vinduer ude og inde i min svigermors hus inden der skulle tages billeder til salgsopstilling, og Stig gjorde et virkelig godt og grundigt arbejde.

2025幎11月18日

Vinduespudseren Tobias

Jeg har i dag haft Tobias på besÞg, hvor alle mine 11 fag vinduer blev pudset. Tobias er en ung fyr, som har fuldstÊndig styr på sit fag. Han er hurtig, men omhyggelig og resultatet er bare til UG og slange.

2025幎11月14日

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med Benjamins arbejde, mine vinduer er flottere end nogensinde. Det er altid positivt at se, når nogen gÞr sig umage, og det gjorde Benjamin.

Altid til tiden og veludfÞrt arbejde

Altid til tiden og veludfÞrt arbejde

Hej Nana
Tak for de pÊne ord – det gÞr mig oprigtigt glad at hÞre, at du oplever os som bÃ¥de stabile og ordentlige i arbejdet. Det er prÊcis den standard, vi Þnsker at levere hver gang.

Du er altid velkommen igen nÊste gang.

Hurtigt og nemt

Hurtigt, effektivt og et fint resultat.

2025幎11月10日

Hej Christina
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glÊder mig virkelig, at du oplevede det bÃ¥de hurtigt og effektivt – og at resultatet sad lige i skabet.
Det betyder meget, at du deler det med os.

Du er altid velkommen igen nÊste gang.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

Glastaget blev ikke helt så rent som jeg havde
troet var muligt
I fremtiden bÞr man stå på taget da algebelÊgningen
KrÊver mere kraft og muligvis algefjerner

Hej Tommy
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du oplevede arbejdet som hurtigt og effektivt, og vi tager din feedback om glastaget med videre. Alger kan vÊre genstridige, men vi kigger gerne på en stÊrkere lÞsning nÊste gang.
Du er altid velkommen til at give et kald eller skrive til os på mail, hvis vi skal hjÊlpe igen.

Malene, Xpertens vinduespudsning

SkÞnt at kikke ud ad helt rene vinduer

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse – hvor er det skÞnt at hÞre! Der er bare noget sÊrligt ved at kunne se verden klart gennem nypudsede ruder.
Vi glÊder os til nÊste gang, vi skal sÞrge for den udsigt igen.

det var super fint

det var super fint, og den unge mand var venlig og hjÊlpsom

2025幎11月7日

Hej Kirsten
Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak for din anmeldelse. Vi giver din ros videre til den unge mand, der vil blive glad for at hÞre, at du satte pris pÃ¥ hans indsats og hjÊlpsomhed.
Vi glÊder os til at pudse for dig igen.

Godt arbejde

Godt arbejde med både vinduer og tagrender. God kommunikation med firmaet.

2025幎11月7日

Hej Elsebeth
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de vinduer og tagrender levede op til forventningerne – og at kommunikationen fungerede godt. Det betyder meget for os.
Du skal altid vÊre velkommen igen, når det trÊnger til en frisk pudsning.

Malene, Xpertens vinduespudsning

Den bedste vinduespudser jeg nogensinde

Den bedste vinduespudser jeg nogensinde har haft. SÞde og venlige og virkelig flot arbejde, de leverer. William vil jeg meget gerne have til at pudse mine vinduer fremover.

Hej Birgitte
Hvor er det en fantastisk besked at fÃ¥ – tusind tak! William bliver glad for at hÞre, at du sÊtter pris pÃ¥ hans arbejde og vÊremÃ¥de. Vi sÞrger for, at det ogsÃ¥ fremover bliver ham, der kommer forbi.
GlÊder os allerede til nÊste gang.

Meget behagelig

Meget behagelig, grundig
Vi er meget tilfredse

Hej Lone
Tak for anmeldelsen og de pÊne ord. Det betyder meget for os at hÞre, at I fÞler jer godt taget imod og er tilfredse med resultatet. Vi står altid klar, når vinduerne skal have en ny omgang.

Malene, Xpertens vinduespudsning

Arbejdet blev udfÞrt til fuld

Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers altid skal huske vinduespudserne på at vores 2 ovenlysvinduer (Velux) samt jalousidÞrene mellem stuen/kÞkken også skal pudses. Men det havde han helt check på. Kan varmt anbefales og han er meget velkommen en anden gang.

Hej Susanne
Tak for den flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele alle detaljerne. Det er en fornÞjelse at hÞre, at alt blev husket og udfÞrt, som du Þnskede det. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du anbefaler os – og du skal altid vÊre velkommen til at fÃ¥ os forbi igen.

Malene, Xpertens vinduespudsning

Som altid flotte og rene vinduer

Som altid dejligt at få rene vinduer og de står flotte. Vi er sÊrligt glade for at I kan nå kvistene på taget - en ellers umulig opgave.

2025幎11月4日

Hej Trine
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget, at du er tilfreds med resultatet – ogsÃ¥ nÃ¥r vi skal hjÊlpe med de lidt mere krÊvende vinduer. Vi kommer gerne igen, nÃ¥r du har brug for en hÃ¥nd.

Malene, Xpertens vinduespudsning

Hurtigt og pÊnt arbejde af

Hurtigt og pÊnt arbejde af vinduespudser Benjamin.

2025幎11月4日

Hej Irene
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at Benjamin leverede et pÊnt resultat og kom hurtigt i gang. Vi sÊtter stor pris på feedback som din.
Vi står klar, når du får brug for os igen.