DesvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besÞg fra urutineret vinduespudser som gik uden at vÊre fÊrdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset bÃ¥de ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp pÃ¥ 4 mÃ¥neder. Alt blev husket, hvilket er sÃ¥ dejligt, da jeg ellers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besÞget af vinduespudseren. Og resul... ãã£ãšèŠã
Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - sÃ¥ blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - sÃ¥ aftalte vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hvem er VinduespudserXperten? Godt sÃ¥. Du stÃ¥r og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille hÃ¥ndfuld klik pÃ¥ din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma pÃ¥ Google. Du ringer til firmaet, og fÃ¥r booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sÃ¥dan⊠DesvÊrre er det nÞdvendigvis ikke tilfÊldet. Vinduespudserforretninger bestÃ¥r nemlig af en masse smÃ¥ aktÞrer â ofte enkeltmandvirksomheder. De stÞrre vinduespudservirksomheder, fokuserer primÊrt pÃ¥ stÞrre virksomheder, og gÃ¥r derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkÞb af materialer, markedsfÞring og fakturering. Som du nok kan tÊnke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at vÊre svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandÞr. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at blive branchens etablerede spiller, nÃ¥r det kommer til privat Vinduespudsning i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skÃ¥nsomme for dit hjem Har nÞje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle vÊre ude Eller sagt pÃ¥ en anden mÃ¥de: vinduespudsning under ordnede forhold
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig godt arbejde
Stig rykkede ud med dags varsel og var så omhyggelig og omgÊngelig. Jeg skulle have pudset vinduer ude og inde i min svigermors hus inden der skulle tages billeder til salgsopstilling, og Stig gjorde et virkelig godt og grundigt arbejde.
Godt arbejde og flink medarbejder
God service og flink medarbejder
Kan varmt anbefales
Nemt at bestille tid, kommer til tiden, fint stykke arbejde
Vinduespudseren Tobias
Jeg har i dag haft Tobias på besÞg, hvor alle mine 11 fag vinduer blev pudset. Tobias er en ung fyr, som har fuldstÊndig styr på sit fag. Han er hurtig, men omhyggelig og resultatet er bare til UG og slange.
Godt arbejde til en rimelig pris
Vinduespudserxpertens ansatte er altid venlige og hÞflige og - vigtigst â de leverer et godt arbejde. Til en rimelig pris.
Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med Benjamins arbejde, mine vinduer er flottere end nogensinde. Det er altid positivt at se, når nogen gÞr sig umage, og det gjorde Benjamin.
Effektiv og omhyggeligt arbejde
Effektiv og omhyggeligt arbejde. William må meget gerne komme igen, nÊste gang jeg skal have pudset vinduer.
Altid til tiden og veludfÞrt arbejde
Altid til tiden og veludfÞrt arbejde

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt
Glastaget blev ikke helt så rent som jeg havde
troet var muligt
I fremtiden bÞr man stå på taget da algebelÊgningen
KrÊver mere kraft og muligvis algefjerner

Vinduespudserxperten ããã®åç
SkÞnt at kikke ud ad helt rene vinduer

det var super fint
det var super fint, og den unge mand var venlig og hjÊlpsom

Godt arbejde
Godt arbejde med både vinduer og tagrender. God kommunikation med firmaet.

Vinduespudserxperten ããã®åç
Den bedste vinduespudser jeg nogensindeâŠ
Den bedste vinduespudser jeg nogensinde har haft. SÞde og venlige og virkelig flot arbejde, de leverer. William vil jeg meget gerne have til at pudse mine vinduer fremover.

Meget behagelig
Meget behagelig, grundig
Vi er meget tilfredse

Vinduespudserxperten ããã®åç
Arbejdet blev udfÞrt til fuldâŠ
Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers altid skal huske vinduespudserne på at vores 2 ovenlysvinduer (Velux) samt jalousidÞrene mellem stuen/kÞkken også skal pudses. Men det havde han helt check på. Kan varmt anbefales og han er meget velkommen en anden gang.

Vinduespudserxperten ããã®åç
Som altid flotte og rene vinduer
Som altid dejligt at få rene vinduer og de står flotte. Vi er sÊrligt glade for at I kan nå kvistene på taget - en ellers umulig opgave.

Vinduespudserxperten ããã®åç
Hurtigt og pÊnt arbejde afâŠ
Hurtigt og pÊnt arbejde af vinduespudser Benjamin.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã